Sziasztok,
Kaposi Tamás visszatérése után, gondoltam csinálok én is egy posztot, bár én 10-ből 11 ember számára egy ismeretlen senki vagyok.
Hosszú kihagyás után, rávettem magam, hogy visszatérjek az ecigi világába. A kihagyás oka sajnos elég borzalmas. Tavaly egy beszélgetős posztban írtam, hogy feleségem terhes a 3. gyerekünkkel, aki meg is született decemberben. A nagy öröm és boldogság, pár hónap után elég tragikussá vált számunkra, amit napi 2 doboz kátránnyal tudtam valamilyen szinten feldolgozni.
Május 18-án közölték a Heim Pál kórházban, hogy a kisfiúnknak agydaganata van és vagy meg tudják műteni vagy pár nap múlva meghal. Végül május 21-én megműtötték, túlélte. Viszont, a műtétnek sajnos ára volt. Megvakult mindkét szemére. A mai napig kórházban van, még nem engedték haza. Feleségem most jött haza 3 napja, mert a kisfiúnk átkerült egy másik kórházba és azon az osztályon már nem lehet bent vele.
Szóval mostanra sikerült eljutnom odáig, hogy szakítsak ismét a kátránnyal, így a mai kórházi látogatás után, Párkányba vettük az irányt, ahol ott is hagytam 190 eurót.
Sajnálom, hogy így estére nem egy vidám posztot sikerült összekaparni.
Veletek miújság? Hogy mennek a soraitok az ecigi világában?