Akkor mézzük az én kezemet kilences kesztyűt hordok,mert szoktam ám hogy ne kenjem össze a kezem de pont beleillik a 21700 és titán
Az a baj a microval, hogy nagyon rövid, ezért a nagy tankok nem állnak jól neki, én meg azokat szeretem. De ez már mind szubjektív, mindegyik ugyanazt tudja, ugyanaz a minőség, ugyanaz az ár. Kivéve sbs, azt ne vegyél.
Igen, nekem is titán és silver, nekem fekete nem gyere be.
@Ispy
Na, mégis vettél Danit?
Nem úgy volt, hogy nem tetszik a forma?
11-es a kesztyűm…
Sőt többet mint gondolnád bocs @Ispy
De a fűzős vagy tépőzárasban nem tudom megfogni a tokrögzítő csavart mert csak egy ujja van
Most sem ez a kedvencem, ha képről kell nézegetni. De ez a legolcsobb konyhakész dicodes, és ezüstbe meg a micro titánba nem olyan retró öregemberes stílus (bocs fiúk, lányok), mint a fekete.
A penon és az arti közelebb áll hozzám, szerencsére most már azokba is dicodes van.
Viszont minőségbe és ergonómiába tényleg jó a dani, ez van becsicskultam na. És szerintem tök menő a mini felső kijelzője is.
Nekem jó lesz az öregemberes fekete is, majd nézek képeket, hátha többet látok majd.
Úgyis kopaszodok már a húszas éveimben, a MOD már huszadrendű.
Van feketém is ha érdekel teszek fel képet.
Érted, én meg fiatalos, 100 éves vagyok és őszüők megfele, ha ehhez még veszek egy retro modot is…ennyi erővel el is lapátolhatom magam a kertbe.
De nincs ezzel baj, lehet válogatni, csak tessék, csak tessék!
Köszi, megnézném egymás mellett majd a feketét ezüstöt, de lehet régi témákban keresve is találok képeket.
Meg kérjed tőle a kéket, a narancsot, meg az összeset is.
Mondjuk a titán is tök jól néz ki.
A két szélső a Best, de jól néz ki a középső szett is
Az a munkásom…
@Janos_Groszeibl
Tényleg, melyik hogy viseli a karcokat? Mennyire látszanak meg az egyes színeken?
Gondolom feketén azért feltűnőbb.
3 Baccos Ankara,Hawhthorne v2,Dc pist. ezt csak így ide neked