Visszatérés az e-cigihez

Sziasztok, újra itt vagyok :face_with_peeking_eye::grin:
Jó pár hónapig hanyagoltam az e-cigit, inkább vissza szoktam teljes mértékben az analógra.
Ma viszont elő vettem, este fel töltöttem az akksikat, liquid visszatölt, jöhet az első slukk. “Köpködi” a számba a liquidet a tank amikor próbálnék bele szívni, mitől lehet ez?

4 kedvelés

Szia​:smiling_face:Pori csere megoldja :wink:

1 kedvelés

Szia, nem porlasztós tankom van

Szia!

Feltételezem DL tankról van szó. Nálam úgy oldódott meg, hogy kanthal huzalról váltottam Ni-re.

És frissen építetted meg? Köpködni több ok miatt is köpködhet, kevés a watt neki, kevés a vatta vagy a coil hibája is lehet. Túl kevés az infó, milyen húzal, milyen vatta, hány watton, mekkora ellenállással, milyen tank és kell egy kép a buildről.

Igen DL tank

Nem frissen építettem meg, hónapok óta benne van.

Ez a huzal: https://www.aromaparadise.hu/coilology-ni80-fused-clapton-wire-2-26-36-10ft-3m

Általában 33-35 watton használom
0.28 ohm

Zeus x rta tank

Akkor vatta csere, a vatta idővel összeesik, ezért a köpködés.

Nem vagyok nagy dles, de 35 watt nem kevés .3 ohmhoz?

35 watt inkább egy 24-es szálhúzalból tekert .6 ohmos tekeréshez passzol, töltsd le a vapetool appot, ott meg tudod nézni a húzalhoz az ajánlott tartományt, szerintem egy 50 wattot kell neki adni. Ha így már túl sok a gőz vagy túl meleg neked, akkor meg ez a húzal nem lesz jó, váltani kell, akár egy 24ga-s szálhúzalra. De ha nem elégít ki az ecigi, akkor lehet ki kéne próbálni az mtlt a dl helyett.

1 kedvelés

Ennek a drótnak elég kevés a 35W
Szerk.
A .28 V/A után ítélve pedig gondolom szóló 1 guriga van benne. Ott ZX-hez tud kevés is lenni a vatta. Bazi nagy lyukak vannak az alján​:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

50W-ot neki.

2 kedvelés

Eddig is max 35-40 watton hajtottam, nem volt még ilyen problémám vele.
Volt egy mtl tankom de az nem jött be annyira.
3mg nikotin tartalmú liquidem van mert a 6mg-os már soknak bizonyult

Ezt ajánlották itt a csoportban azthiszem, és az első tekerés óta ezt használom meg van előre tekert coilom is

Értem, igaz az előbb 33-at írtál, a 40 már közelebb lesz a megfejtéshez, szerintem vattázd újra.

Ne legyünk szégyenlősek. Min.45​:grin:
És vsz. etető oldalon picit átereszt. Látatlanul…

Nekem 2 hét után ki is szokott folyni az egész, ha otthagyom, szóval az a vatta, ha ott állt 2 hónapot, az tuti szemétbe való.

Változó, de az 50 mar nagyon sok lenne nekem szerintem, de majd kipróbálom

1 kedvelés

Folyni ez nem folyik abszolút

1 kedvelés

Mert felül van a lyuk. :smile: Ha alsó levegőzésű lenne már kifolyt volna, mert szétázik a vatta és átenged.

De talán már kezd javulni a helyzet

Ennyi aszalódás után szerintem építsd újra az egészet…akkor is ha jobbnak tűnik most. Jobb érzéssel szívsz majd bele.

1 kedvelés