Sziasztok, újra itt vagyok
Jó pár hónapig hanyagoltam az e-cigit, inkább vissza szoktam teljes mértékben az analógra.
Ma viszont elő vettem, este fel töltöttem az akksikat, liquid visszatölt, jöhet az első slukk. “Köpködi” a számba a liquidet a tank amikor próbálnék bele szívni, mitől lehet ez?
SziaPori csere megoldja
Szia, nem porlasztós tankom van
Szia!
Feltételezem DL tankról van szó. Nálam úgy oldódott meg, hogy kanthal huzalról váltottam Ni-re.
És frissen építetted meg? Köpködni több ok miatt is köpködhet, kevés a watt neki, kevés a vatta vagy a coil hibája is lehet. Túl kevés az infó, milyen húzal, milyen vatta, hány watton, mekkora ellenállással, milyen tank és kell egy kép a buildről.
Igen DL tank
Nem frissen építettem meg, hónapok óta benne van.
Ez a huzal: https://www.aromaparadise.hu/coilology-ni80-fused-clapton-wire-2-26-36-10ft-3m
Általában 33-35 watton használom
0.28 ohm
Zeus x rta tank
Akkor vatta csere, a vatta idővel összeesik, ezért a köpködés.
Nem vagyok nagy dles, de 35 watt nem kevés .3 ohmhoz?
35 watt inkább egy 24-es szálhúzalból tekert .6 ohmos tekeréshez passzol, töltsd le a vapetool appot, ott meg tudod nézni a húzalhoz az ajánlott tartományt, szerintem egy 50 wattot kell neki adni. Ha így már túl sok a gőz vagy túl meleg neked, akkor meg ez a húzal nem lesz jó, váltani kell, akár egy 24ga-s szálhúzalra. De ha nem elégít ki az ecigi, akkor lehet ki kéne próbálni az mtlt a dl helyett.
Ennek a drótnak elég kevés a 35W
Szerk.
A .28 V/A után ítélve pedig gondolom szóló 1 guriga van benne. Ott ZX-hez tud kevés is lenni a vatta. Bazi nagy lyukak vannak az alján
50W-ot neki.
Eddig is max 35-40 watton hajtottam, nem volt még ilyen problémám vele.
Volt egy mtl tankom de az nem jött be annyira.
3mg nikotin tartalmú liquidem van mert a 6mg-os már soknak bizonyult
Ezt ajánlották itt a csoportban azthiszem, és az első tekerés óta ezt használom meg van előre tekert coilom is
Értem, igaz az előbb 33-at írtál, a 40 már közelebb lesz a megfejtéshez, szerintem vattázd újra.
Ne legyünk szégyenlősek. Min.45
És vsz. etető oldalon picit átereszt. Látatlanul…
Nekem 2 hét után ki is szokott folyni az egész, ha otthagyom, szóval az a vatta, ha ott állt 2 hónapot, az tuti szemétbe való.
Változó, de az 50 mar nagyon sok lenne nekem szerintem, de majd kipróbálom
Folyni ez nem folyik abszolút
Mert felül van a lyuk. Ha alsó levegőzésű lenne már kifolyt volna, mert szétázik a vatta és átenged.
De talán már kezd javulni a helyzet
Ennyi aszalódás után szerintem építsd újra az egészet…akkor is ha jobbnak tűnik most. Jobb érzéssel szívsz majd bele.