John
(SĂĄrik JĂĄnos)
42
Remélem senkit nem sértek meg azzal, hogy ezt a kommentet bemåsolom ide.
âMajdnem 14 Ă©ve, hogy a vapelĂ©s tĂĄvol tartott a dohĂĄnyzĂĄstĂłl, annak ellenĂ©re, hogy soha nem sikerĂŒlt hosszĂș tĂĄvĂș leszokĂĄst elĂ©rnem mĂ©g a gyĂłgyszertĂĄrakban kaphatĂł legkisebb nikotinpĂłtlĂłval sem. Mindannyian tudjuk, vaperek, hogy rengeteg tanulmĂĄny bizonyĂtja a vapelĂ©s hatĂ©konysĂĄgĂĄt, mint tagadhatatlan leszokĂĄsi mĂłdszer, de a kĂĄrok csökkentĂ©sĂ©nek eszköze is. ElkĂ©pzelhetetlen szĂĄmomra, hogy egy kormĂĄny, amely aggĂłdik polgĂĄrai egĂ©szsĂ©géért, politikai meggyĆzĆdĂ©stĆl fĂŒggetlenĂŒl, a vapelĂ©st egy szintre sorolja a dohĂĄnyzĂĄssal. A cigarettĂĄban nem a nikotin öl, hanem az Ă©gĂ©s. Abban az örömben volt rĂ©szem, hogy segĂthettem a dohĂĄnyosoknak kiprĂłbĂĄlni a vapelĂ©st, Ă©s kĂ©sĆbb lĂĄttam, hogy sikerĂŒlt megszabadulniuk ettĆl a mĂ©regtĆl. TehĂĄt folytatom a harcomat. A dohĂĄnylobbik csak egy jĂłl titkolt Ă©s kiszĂĄmĂtott nĂ©pirtĂĄst szerveznek, hogy a vapelĆket visszatĂ©rĂtsĂ©k a cigarettĂĄhoz, Ă©s mindenekelĆtt megakadĂĄlyozzĂĄk a dohĂĄnyosokat abban, hogy kiprĂłbĂĄljĂĄk ezt a mesĂ©s mĂłdot a szenvedĂ©s nĂ©lkĂŒli leszokĂĄsra⊠Elfogadhatatlan, Ă©rthetetlen Ă©s bƱnös.â
23 kedvelés
Angel31
43
Nekem nagyon tetszenek a szavazĂĄs oldalĂĄn lĂ©vĆ kommentek is.
Néha benézek, remélem, még ma eléri a szåzezret.
15 kedvelés
Zolika
(Czeglédi Zoltån)
44
25000-bĆl 21 fĆ megnĂ©zte ezt a bejegyzĂ©st,vagy legalĂĄbb komm.
Ez azĂ©rt szerintem kevĂ©s legalĂĄbbis az itt regisztrĂĄlt tĂ©nyleges felhasznĂĄlĂłbĂłlâŠâŠ
PozitĂvan ĂĄllok mindenhez,lehet a többiek csak âcsendesen töltöttĂ©k ki â 
18 kedvelés
Donat
(Dobri DonĂĄt)
45
Szia Zoli 
Köszi, hogy felhoztad, teljesen jogos észrevétel! 
Az, hogy hĂĄny regisztrĂĄlt tagunk van, nem azt jelenti, hogy ennyien egyszerre aktĂvak. Egy közössĂ©g mindig ârotĂĄlvaâ mƱködik.
Van, aki naponta itt van, mås hetente, havonta néz be, és sokan csak e-mailben követik a fontosabb bejegyzéseket.
Ezért a szåmok önmagukban nem mindig mutatjåk meg a valódi elérést.
A lĂ©nyeg, hogy az ĂŒzenet kint van, elĂ©rhetĆ mindenki szĂĄmĂĄra, Ă©s idĆvel sokkal több emberhez eljut, mĂ©g ha ez nem is azonnal lĂĄtszik a visszajelzĂ©sekben. 
15 kedvelés
Zolika
(Czeglédi Zoltån)
46
HĂĄttal nem kezdĂŒnk mondatot,de
HĂT LEGYENEK AKTĂVAK ! 

Ha M.orszĂĄgrĂłl rendelĆk elveszĂtenek mĂ©g egy biztos ! shopot lesz itt jajjgatĂĄs !
Közhely tudom megint,ez nem nĂ©gy Ă©vente van,de egy szavazat is szĂĄmĂt most 
16 kedvelés
Ez a minimum. Ha Ćket is elveszĂtjĂŒk maradnaâŠ. Nem Ărom le mert csĂșnya
.
12 kedvelés
Zoli76
(Zoli76)
50
Ez az, Ărogassuk bĆszen, hĂĄtha jelent valamit 

Postal 2 best ofâ
7 kedvelés
Zolika rossz hĂrem van! Nem lesznek. A tagok min. 95%-a sosem lesz aktĂv.
5 kedvelés
Zolika
(Czeglédi Zoltån)
53
Sajnos tudomâŠ.lĂĄtom.
Ăpp ezĂ©rt Ărtam amitâŠ..
Sokan csakâŠ.de hagyom is .
5 kedvelés
Donat
(Dobri DonĂĄt)
54
Ez teljesen ĂĄtlagos szĂĄm online közössĂ©geknĂ©l. Az, hogy valaki nem aktĂv, nem jelenti azt, hogy nem figyel, vagy hogy nem vesz rĂ©szt pĂ©ldĂĄul a petĂciĂł alĂĄĂrĂĄsĂĄban.
A csendes tagok alkotjĂĄk a ânagy többsĂ©getâ: sokan csak e-mailbĆl Ă©rtesĂŒlnek a fontosabb dolgokrĂłl, Ă©s nem feltĂ©tlenĂŒl jönnek fel azĂ©rt, hogy kommentben jelezzĂ©k, hogy alĂĄĂrtĂĄk.
Dolgozunk azon, hogy minĂ©l több embert mozgĂłsĂtsunk, de ehhez valĂłszĂnƱleg sajĂĄt levelezĆszerverre lesz szĂŒksĂ©gĂŒnk.
A jelenlegi szolgĂĄltatĂł nem igazĂĄn gazdasĂĄgos ennyi e-mail kĂŒldĂ©sĂ©re. NĂ©hĂĄny napja megprĂłbĂĄltunk ĂĄtmenni az Amazon SES-re, de a jĂłvĂĄhagyĂĄst a vape tartalom miatt nem kaptuk meg, ami jelentĆs Ă©rvĂĄgĂĄs, mert Ăgy kb. tizedannyi ĂĄron tudtunk volna eljuttatni a leveleket, mint a mostani rendszerrel.
ValĂłszĂnƱleg ez a jövĆben hĂĄzon belĂŒl, sajĂĄt szerveren fog megvalĂłsulni, Ăgy a szolgĂĄltatĂłnak nem lesz beleszĂłlĂĄsa, nagyobb kontrollunk lesz ezen a tĂ©ren is, Ă©s sajĂĄt magunk szabhatjuk a levelezĂ©s menetĂ©t.
17 kedvelés
Pl. szerény személyem.
AlĂĄĂrtam, stb. csak itt nem jeleztem.

13 kedvelés
Angel31
56
Azt tudja valamelyikĆtök, hogy vajon mennyi alĂĄĂrĂĄs kell ahhoz, hogy ez Ă©rjen valamit?
Ăn egy kicsit derƱlĂĄtĂłbb vagyok, a franciĂĄk elĂ©g aktĂvak, mĂĄr ĂĄtlĂ©pte a szĂĄzezret a szavazatok szĂĄma.
MĂ©g ha nem is vagyunk olyan sokan, akik itt ezzel a kĂ©rdĂ©skörrel aktĂvan foglalkozunk, annyit sajĂĄt hatĂĄskörben megtehetĂŒnk, hogy bevonjuk a kis csalĂĄdot, barĂĄtokat akikkel megosztjuk stb.
13 kedvelés
Zoli76
(Zoli76)
58
Nagyon relatĂv, van ahol 25000 sem Ă©r vĂ©gĂŒl semmit, van ahol mĂ©g 2000 hiteles alĂĄĂrĂĄsra rĂĄmozdulnak. ĂgytĆl, kormĂĄnytĂłl, mindentĆl is fĂŒggâŠ.szĂ©lsĆsĂ©ges esetben el sem ismerik mint âdokumentumâ.
11 kedvelés
Tyutyika
(GĂĄlik TamĂĄs)
59
Ott most jelenleg mint szlovĂĄkiĂĄban ki lett fosztja a kormĂĄny kassza szolidaritĂĄs nĂ©ven . Nem akarnak mĂĄst tenni mint tovĂĄbb nyĂșzni azt amit Ă©rnek. Mert a sajĂĄt Ă©rdekeltsĂ©g az elsĆ utĂĄna minden mĂĄs. Ugye aki nem dolgozik azt el kell tartani valamibĆl . Aki fĂĄzik azt melegĂteni kell.
A francia adĂłssĂĄg a GDP 113,9%-ĂĄt tette ki 2025 elsĆ negyedĂ©vĂ©ben. Willkommen und pro-Krieg.
7 kedvelés
Helomi78
(Bakonyi Péter Balåzs)
61
Amikor megosztottam ez elsĆ ezzel kapcsolatos linket, akkor azt ĂrtĂĄk, hogy legalĂĄbb 100ezer alĂĄĂrĂĄs szĂŒksĂ©ges vasĂĄrnapig, azaz tegnapig.
13 kedvelés