🇫🇷 The French vape market is in danger – and with it the future of European vapers!

Remélem senkit nem sértek meg azzal, hogy ezt a kommentet bemásolom ide.

“Majdnem 14 éve, hogy a vapelés távol tartott a dohányzástól, annak ellenére, hogy soha nem sikerült hosszú távú leszokást elérnem még a gyógyszertárakban kapható legkisebb nikotinpótlóval sem. Mindannyian tudjuk, vaperek, hogy rengeteg tanulmány bizonyítja a vapelés hatékonyságát, mint tagadhatatlan leszokási módszer, de a károk csökkentésének eszköze is. Elképzelhetetlen számomra, hogy egy kormány, amely aggódik polgárai egészségéért, politikai meggyőződéstől függetlenül, a vapelést egy szintre sorolja a dohányzással. A cigarettában nem a nikotin öl, hanem az égés. Abban az örömben volt részem, hogy segíthettem a dohányosoknak kipróbálni a vapelést, és később láttam, hogy sikerült megszabadulniuk ettől a méregtől. Tehát folytatom a harcomat. A dohánylobbik csak egy jól titkolt és kiszámított népirtást szerveznek, hogy a vapelőket visszatérítsék a cigarettához, és mindenekelőtt megakadályozzák a dohányosokat abban, hogy kipróbálják ezt a mesés módot a szenvedés nélküli leszokásra… Elfogadhatatlan, érthetetlen és bűnös.”

22 Likes

Nekem nagyon tetszenek a szavazás oldalán lévő kommentek is.

Néha benézek, remélem, még ma eléri a százezret.

14 Likes

25000-ből 21 fő megnézte ezt a bejegyzést,vagy legalább komm.

Ez azért szerintem kevés legalábbis az itt regisztrált tényleges felhasználóból……

Pozitívan állok mindenhez,lehet a többiek csak “csendesen töltötték ki “ :blush:

16 Likes

Szia Zoli :waving_hand:

Köszi, hogy felhoztad, teljesen jogos észrevétel! :slightly_smiling_face:

Az, hogy hány regisztrált tagunk van, nem azt jelenti, hogy ennyien egyszerre aktívak. Egy közösség mindig „rotálva” működik.

Van, aki naponta itt van, más hetente, havonta néz be, és sokan csak e-mailben követik a fontosabb bejegyzéseket.

Ezért a számok önmagukban nem mindig mutatják meg a valódi elérést.

A lényeg, hogy az üzenet kint van, elérhető mindenki számára, és idővel sokkal több emberhez eljut, még ha ez nem is azonnal látszik a visszajelzésekben. :blush:

14 Likes

Háttal nem kezdünk mondatot,de

HÁT LEGYENEK AKTÍVAK ! :blush::hugs:

Ha M.országról rendelők elveszítenek még egy biztos ! shopot lesz itt jajjgatás !

Közhely tudom megint,ez nem négy évente van,de egy szavazat is számít most :wink:

16 Likes

Csatlakoztam én is :+1:.

16 Likes

Ez a minimum. Ha őket is elveszítjük maradna…. Nem írom le mert csúnya :joy:.

12 Likes

Aláírva!

14 Likes

Ez az, írogassuk bőszen, hátha jelent valamit :hugs::+1:

Postal 2 best of​:grin:

7 Likes

Sziasztok.Aláírva.

15 Likes

Zolika rossz hírem van! Nem lesznek. A tagok min. 95%-a sosem lesz aktív.

5 Likes

Sajnos tudom….látom.

Épp ezért írtam amit…..

Sokan csak….de hagyom is .

5 Likes

Ez teljesen átlagos szám online közösségeknél. Az, hogy valaki nem aktív, nem jelenti azt, hogy nem figyel, vagy hogy nem vesz részt például a petíció aláírásában.

A csendes tagok alkotják a „nagy többséget”: sokan csak e-mailből értesülnek a fontosabb dolgokról, és nem feltétlenül jönnek fel azért, hogy kommentben jelezzék, hogy aláírták.

Dolgozunk azon, hogy minél több embert mozgósítsunk, de ehhez valószínűleg saját levelezőszerverre lesz szükségünk.
A jelenlegi szolgáltató nem igazán gazdaságos ennyi e-mail küldésére. Néhány napja megpróbáltunk átmenni az Amazon SES-re, de a jóváhagyást a vape tartalom miatt nem kaptuk meg, ami jelentős érvágás, mert így kb. tizedannyi áron tudtunk volna eljuttatni a leveleket, mint a mostani rendszerrel.

Valószínűleg ez a jövőben házon belül, saját szerveren fog megvalósulni, így a szolgáltatónak nem lesz beleszólása, nagyobb kontrollunk lesz ezen a téren is, és saját magunk szabhatjuk a levelezés menetét.

15 Likes

Pl. szerény személyem.
Aláírtam, stb. csak itt nem jeleztem.
:saluting_face:

13 Likes

Azt tudja valamelyikőtök, hogy vajon mennyi aláírás kell ahhoz, hogy ez érjen valamit?

Én egy kicsit derűlátóbb vagyok, a franciák elég aktívak, már átlépte a százezret a szavazatok száma.

Még ha nem is vagyunk olyan sokan, akik itt ezzel a kérdéskörrel aktívan foglalkozunk, annyit saját hatáskörben megtehetünk, hogy bevonjuk a kis családot, barátokat akikkel megosztjuk stb.

13 Likes

Kész :smiling_face_with_sunglasses:
signed andy murray GIF

14 Likes

Nagyon relatív, van ahol 25000 sem ér végül semmit, van ahol még 2000 hiteles aláírásra rámozdulnak. Ügytől, kormánytól, mindentől is függ….szélsőséges esetben el sem ismerik mint “dokumentum”.

11 Likes

Ott most jelenleg mint szlovákiában ki lett fosztja a kormány kassza szolidaritás néven . Nem akarnak mást tenni mint tovább nyúzni azt amit érnek. Mert a saját érdekeltség az első utána minden más. Ugye aki nem dolgozik azt el kell tartani valamiből . Aki fázik azt melegíteni kell.

A francia adósság a GDP 113,9%-át tette ki 2025 első negyedévében. Willkommen und pro-Krieg.

7 Likes

Aláírva :white_check_mark:

12 Likes

Amikor megosztottam ez első ezzel kapcsolatos linket, akkor azt írták, hogy legalább 100ezer aláírás szükséges vasárnapig, azaz tegnapig.

13 Likes