đŸ‡«đŸ‡· VeszĂ©lyben a francia vape-piac – Ă©s vele az eurĂłpai vaperek jövƑje!

Remélem senkit nem sértek meg azzal, hogy ezt a kommentet bemåsolom ide.

“Majdnem 14 Ă©ve, hogy a vapelĂ©s tĂĄvol tartott a dohĂĄnyzĂĄstĂłl, annak ellenĂ©re, hogy soha nem sikerĂŒlt hosszĂș tĂĄvĂș leszokĂĄst elĂ©rnem mĂ©g a gyĂłgyszertĂĄrakban kaphatĂł legkisebb nikotinpĂłtlĂłval sem. Mindannyian tudjuk, vaperek, hogy rengeteg tanulmĂĄny bizonyĂ­tja a vapelĂ©s hatĂ©konysĂĄgĂĄt, mint tagadhatatlan leszokĂĄsi mĂłdszer, de a kĂĄrok csökkentĂ©sĂ©nek eszköze is. ElkĂ©pzelhetetlen szĂĄmomra, hogy egy kormĂĄny, amely aggĂłdik polgĂĄrai egĂ©szsĂ©géért, politikai meggyƑzƑdĂ©stƑl fĂŒggetlenĂŒl, a vapelĂ©st egy szintre sorolja a dohĂĄnyzĂĄssal. A cigarettĂĄban nem a nikotin öl, hanem az Ă©gĂ©s. Abban az örömben volt rĂ©szem, hogy segĂ­thettem a dohĂĄnyosoknak kiprĂłbĂĄlni a vapelĂ©st, Ă©s kĂ©sƑbb lĂĄttam, hogy sikerĂŒlt megszabadulniuk ettƑl a mĂ©regtƑl. TehĂĄt folytatom a harcomat. A dohĂĄnylobbik csak egy jĂłl titkolt Ă©s kiszĂĄmĂ­tott nĂ©pirtĂĄst szerveznek, hogy a vapelƑket visszatĂ©rĂ­tsĂ©k a cigarettĂĄhoz, Ă©s mindenekelƑtt megakadĂĄlyozzĂĄk a dohĂĄnyosokat abban, hogy kiprĂłbĂĄljĂĄk ezt a mesĂ©s mĂłdot a szenvedĂ©s nĂ©lkĂŒli leszokĂĄsra
 Elfogadhatatlan, Ă©rthetetlen Ă©s bƱnös.”

23 kedvelés

Nekem nagyon tetszenek a szavazĂĄs oldalĂĄn lĂ©vƑ kommentek is.

Néha benézek, remélem, még ma eléri a szåzezret.

15 kedvelés

25000-bƑl 21 fƑ megnĂ©zte ezt a bejegyzĂ©st,vagy legalĂĄbb komm.

Ez azért szerintem kevés legalåbbis az itt regisztrålt tényleges felhasznålóból

PozitĂ­van ĂĄllok mindenhez,lehet a többiek csak “csendesen töltöttĂ©k ki “ :blush:

18 kedvelés

Szia Zoli :waving_hand:

Köszi, hogy felhoztad, teljesen jogos észrevétel! :slightly_smiling_face:

Az, hogy hĂĄny regisztrĂĄlt tagunk van, nem azt jelenti, hogy ennyien egyszerre aktĂ­vak. Egy közössĂ©g mindig „rotĂĄlva” mƱködik.

Van, aki naponta itt van, mås hetente, havonta néz be, és sokan csak e-mailben követik a fontosabb bejegyzéseket.

Ezért a szåmok önmagukban nem mindig mutatjåk meg a valódi elérést.

A lĂ©nyeg, hogy az ĂŒzenet kint van, elĂ©rhetƑ mindenki szĂĄmĂĄra, Ă©s idƑvel sokkal több emberhez eljut, mĂ©g ha ez nem is azonnal lĂĄtszik a visszajelzĂ©sekben. :blush:

15 kedvelés

HĂĄttal nem kezdĂŒnk mondatot,de

HÁT LEGYENEK AKTÍVAK ! :blush::hugs:

Ha M.orszĂĄgrĂłl rendelƑk elveszĂ­tenek mĂ©g egy biztos ! shopot lesz itt jajjgatĂĄs !

Közhely tudom megint,ez nem négy évente van,de egy szavazat is szåmít most :wink:

16 kedvelés

Csatlakoztam én is :+1:.

16 kedvelés

Ez a minimum. Ha Ƒket is elveszĂ­tjĂŒk maradna
. Nem Ă­rom le mert csĂșnya :joy:.

12 kedvelés

AlĂĄĂ­rva!

14 kedvelés

Ez az, írogassuk bƑszen, hátha jelent valamit :hugs::+1:

Postal 2 best of​:grin:

7 kedvelés

Sziasztok.AlĂĄĂ­rva.

15 kedvelés

Zolika rossz hĂ­rem van! Nem lesznek. A tagok min. 95%-a sosem lesz aktĂ­v.

5 kedvelés

Sajnos tudom
.látom.

Épp ezĂ©rt Ă­rtam amit
..

Sokan csak
.de hagyom is .

5 kedvelés

Ez teljesen åtlagos szåm online közösségeknél. Az, hogy valaki nem aktív, nem jelenti azt, hogy nem figyel, vagy hogy nem vesz részt példåul a petíció alåíråsåban.

A csendes tagok alkotjĂĄk a „nagy többsĂ©get”: sokan csak e-mailbƑl Ă©rtesĂŒlnek a fontosabb dolgokrĂłl, Ă©s nem feltĂ©tlenĂŒl jönnek fel azĂ©rt, hogy kommentben jelezzĂ©k, hogy alĂĄĂ­rtĂĄk.

Dolgozunk azon, hogy minĂ©l több embert mozgĂłsĂ­tsunk, de ehhez valĂłszĂ­nƱleg sajĂĄt levelezƑszerverre lesz szĂŒksĂ©gĂŒnk.
A jelenlegi szolgĂĄltatĂł nem igazĂĄn gazdasĂĄgos ennyi e-mail kĂŒldĂ©sĂ©re. NĂ©hĂĄny napja megprĂłbĂĄltunk ĂĄtmenni az Amazon SES-re, de a jĂłvĂĄhagyĂĄst a vape tartalom miatt nem kaptuk meg, ami jelentƑs Ă©rvĂĄgĂĄs, mert Ă­gy kb. tizedannyi ĂĄron tudtunk volna eljuttatni a leveleket, mint a mostani rendszerrel.

ValĂłszĂ­nƱleg ez a jövƑben hĂĄzon belĂŒl, sajĂĄt szerveren fog megvalĂłsulni, Ă­gy a szolgĂĄltatĂłnak nem lesz beleszĂłlĂĄsa, nagyobb kontrollunk lesz ezen a tĂ©ren is, Ă©s sajĂĄt magunk szabhatjuk a levelezĂ©s menetĂ©t.

17 kedvelés

Pl. szerény személyem.
AlĂĄĂ­rtam, stb. csak itt nem jeleztem.
:saluting_face:

13 kedvelés

Azt tudja valamelyikƑtök, hogy vajon mennyi alĂĄĂ­rĂĄs kell ahhoz, hogy ez Ă©rjen valamit?

Én egy kicsit derƱlĂĄtĂłbb vagyok, a franciĂĄk elĂ©g aktĂ­vak, mĂĄr ĂĄtlĂ©pte a szĂĄzezret a szavazatok szĂĄma.

MĂ©g ha nem is vagyunk olyan sokan, akik itt ezzel a kĂ©rdĂ©skörrel aktĂ­van foglalkozunk, annyit sajĂĄt hatĂĄskörben megtehetĂŒnk, hogy bevonjuk a kis csalĂĄdot, barĂĄtokat akikkel megosztjuk stb.

13 kedvelés

Kész :smiling_face_with_sunglasses:
signed andy murray GIF

14 kedvelés

Nagyon relatĂ­v, van ahol 25000 sem Ă©r vĂ©gĂŒl semmit, van ahol mĂ©g 2000 hiteles alĂĄĂ­rĂĄsra rĂĄmozdulnak. ÜgytƑl, kormĂĄnytĂłl, mindentƑl is fĂŒgg
.szĂ©lsƑsĂ©ges esetben el sem ismerik mint “dokumentum”.

11 kedvelés

Ott most jelenleg mint szlovĂĄkiĂĄban ki lett fosztja a kormĂĄny kassza szolidaritĂĄs nĂ©ven . Nem akarnak mĂĄst tenni mint tovĂĄbb nyĂșzni azt amit Ă©rnek. Mert a sajĂĄt Ă©rdekeltsĂ©g az elsƑ utĂĄna minden mĂĄs. Ugye aki nem dolgozik azt el kell tartani valamibƑl . Aki fĂĄzik azt melegĂ­teni kell.

A francia adĂłssĂĄg a GDP 113,9%-ĂĄt tette ki 2025 elsƑ negyedĂ©vĂ©ben. Willkommen und pro-Krieg.

7 kedvelés

AlĂĄĂ­rva :white_check_mark:

12 kedvelés

Amikor megosztottam ez elsƑ ezzel kapcsolatos linket, akkor azt Ă­rtĂĄk, hogy legalĂĄbb 100ezer alĂĄĂ­rĂĄs szĂŒksĂ©ges vasĂĄrnapig, azaz tegnapig.

13 kedvelés