Vaperina Petíció - Az e-cigaretta-szabályozás tudományos alapú reformjáért!

Sziasztok!

Egy rég óta érlelődő gondolat válik most valósággá!

Tudjuk jól, hogy minden Vaperinának és Vapernek nagyon fontos a vape társadalmi megítélése és elfogadottsága! Ezt sajnos sok minden csorbítja, mint például az indokolatlan és túlzó szigorítások, a távértékesítés tilalma, a feketepiac térhódítása és az ellenőrizetlen, általunk abszolút nem támogatott eldobható termékek illegális behozatala. Ezen változtatnunk kell! Ezúton szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy esélyt adjunk arra, hogy talán megfordulhasson a jelenlegi helyzet!

A terv a következő:

Miután beiktatják a minisztereket, köztük Dr. Hegedűs Zsolt egészségügyi minisztert, utána, ha már minden és mindenki a helyén van, elküldjük a petíciónkat! Egyenesen Neki címezzük majd, így a petíciónk bekerül a hivatalos iktatási rendszerbe, ami arra kötelezi a minisztert, hogy mindenképp válaszoljon rá! Ezért nagyon fontos, hogy jól csináljuk és elegendő aláírás gyűljön össze!

Ha aláírod a petíciónkat, akkor a következőkkel értesz egyet:

• Szeretnénk ismét modokat, tankokat, aromákat és egyéb e-cigi tartozékokat vásárolni LEGÁLISAN, ellenőrzött piacon!
  • Szeretnénk ismét online webshopokban vásárolni LEGÁLISAN, engedéllyel rendelkező kereskedőktől!
  • Szeretnénk, ha elismernék, ahogy már több ország is elismerte, hogy az elektromos cigaretta egy ÁRTALOMCSÖKKENTŐ alternatíva!
  • Szeretnénk, ha nem mosnák össze az eldobható termékeket az újratölthető rendszerekkel!
  • Szeretnénk ismét e-cigi szaküzletekben vásárolni, szakképzett személyzet mellett!
  • Továbbá szeretnénk, hogy az esetleges jövőbeli szabályozások bevezetése előtt SZÁMÍTSON A VAPEREK VÉLEMÉNYE!

Fontos, hogy sikerüljön összegyűjtenünk jelentősebb mennyiségű, akár több tízezer aláírást! Ugyanis, ha csupán párszáz aláírás szerepel a petíción, azzal nem biztos, sőt, biztosan nem fognak foglalkozni, mert azt fogják látni, hogy nem vagyunk elegen! Ezért:

Itt az idő, hogy megmutassuk mekkora a magyar vaper közösség valójában!

Most ne az számítson, hogy nem kedveled a Vaperina oldalt, hogy csak ritkán lépsz fel, hogy csak koca e-cigis vagy, hogy nem szoktál petíciókat aláírni. Számítson az, hogy nagy dolgot tehetsz magadért és a közösségért! Nagy dolgot a közös cél érdekében!

Szintén nagyon fontos, hogy a petícióban a megjegyzés rovatba valós, nagy horderejű üzeneteket írjunk, hogy tudomást szerezzenek az e-cigi okozta pozitív változásokról (politikailag függetlenül)!

A leendő új kormány programjai között szerepel a trafikmutyi felszámolása, ami ismét szabad versenypiacot eredményezhet. Ha ez megtörténik, az hatással lesz ránk is! Azt szeretnénk, hogy az új törvények megalkotásakor vegyék számításba a magyar Vaperinák és Vaperek akaratát!

Ezért arra kérünk minden Vaperinát és Vapert, hogy szánjon 1 percet arra, hogy kitöltse a petíciónkat! (Regisztráció nem szükséges!)

Majd ahol tudjátok, kérünk titeket osszátok meg! Most esélyünk lehet fordítani a vaperek megítélésén és enyhíteni a minket érő megszorításokon!

A Minisztérium számára a nevet, várost, megyét, országkódot, aláírás dátumát és a “dohányzáshoz való leszokáshoz használja” nyilatkozatot küldjük el PDF-ben!

Mi már kitöltöttük, most Ti jöttök!

Köszönjük!

25 kedvelés

Közös célért,naná hogy kitöltöttem ! :vaperina:

10 kedvelés

Köszönjük Zolika! :heart_eyes: Egy dolog kimaradt… A megerősítő emailt is nézted? A spam-be is nézd meg, valószínűleg ott lesz. :hugs:

10 kedvelés

Kész.

10 kedvelés

Kész​:grin:

10 kedvelés

Fél óra alatt 4x kitöltöttem a petíciót, bepipáltam mindent, megjegyzésbe is írtam, de nem kaptam visszaigazoló e-mailt a spam mappába sem. @t-online.hu e-mail címem van. :thinking:

6 kedvelés

Jelentem intézve​:smiling_face_with_sunglasses: Vétel vége :saluting_face: Sok sikert magunknak.

10 kedvelés

Aláírtam. :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Hosszú idő óta újra itt vagyok….Aláírtam természetesen a petíciót, és emellett a hazai piac szabályozott újranyitásán dolgozom a Tisza párt és egy profi,szakértő jogász-ügyvéd csapat támogatásával,segítségével.

Üdv : Vaperfater, Liquidhall

19 kedvelés

Természetesen :grin:

9 kedvelés

Szia Zsolt! Hálásan köszönjük, hogy kitöltötted! :hugs:

A megerősítő email-re kérlek nézz rá, csak utána jelenik meg a neved a petíción. Köszönöm! :blush:

8 kedvelés

Mindenkinek nagyon köszönjük! :heart_eyes: A közös cél mindenek felett! Aki még nem tette meg, töltse, aki teheti ossza meg, ahol csak tudja! :smiling_face_with_three_hearts:

A megerősítő email nagyon fontos, azt senki se feledje. :blush: Ha nincs a bejövőben, akkor spamben lesz.

Így tovább Vaperina! :heart_eyes:

8 kedvelés

Köszönjük, hogy ilyen úttörők vagytok! :hugs:

8 kedvelés

Én voltam a 17. Gyerünk, mutassuk meg a közösség erejét!

10 kedvelés

Természetesen aláírtam, de visszaigazoló emailt nem kaptam. Spam mappában sincsen.

8 kedvelés

Természetesen aláírva, email megerősítve!!

9 kedvelés

Huszadik zenész :+1::wink:

7 kedvelés

Köszönjük Bishop! :hugs:

Utána nézünk.

9 kedvelés

Nekem is azonnal bevágta a dzsímél spam-be…:roll_eyes:

8 kedvelés