Vélemények: OXVA Xlim Pro 3 Elektromos cigaretta pod?

Íz, teljesítmény, POD-élmények? Melyik Pod (watt tartomány) a legjobb? Tapasztalatok?
A carbon fiber-t néztem ki természetesen magamnak az Aspire CF Modok után.

5 kedvelés

Hali!

Nekem jóbarátom vett egy oxva modot egy darab fej volt hozzá neki már nem kellett kipróbáltam, és közben úton volt a UWELL Caliburn G5-öm hát őszintén szólva az oxva tényleg sokkalta jobb ízvisszaadásban viszont a caliburnhöz sokkal olcsóbban jutok hozzá szóval számomra ez maradt de az OXVA-val nem tudsz félrelőni (annyi dereng, hogy antiburn-ös volt a cucc)

4 kedvelés

Csak a nagy testvére van itthon,(Vaperina nyeremény)az megfelel 0,4-0,6-al jól szerepel.
Mondjuk én inkább DL-RDL felhasználó vagyok.
Egy jó dupla tekeréses RDA-nak nincs párja szvsz.

Szerk.: Oxva VPrime

8 kedvelés

Énis RDL párti vagyok, kedvencemmé vált a 35-45 Watt tartomány és nem bírós a 70-80 Watt. Bőven jó. Akkor lehet nem sokára nézünk egy ilyen OXVA-t, ugyanis az íz számít főleg, na meg egy megfelelő mennyiségű felhő, ami 30-45 watton már bőven jó.

4 kedvelés

Sem az ízzel, sem a felhő mennyiséggel nincsen gond.
“Negatívum” számomra, hogy egyben kell cserélni a tartályt a porlasztóval.
De, kettesével árulják “óccójé” a franciák is.
:wink: :saluting_face:

5 kedvelés

Nálam is figyel egy ilyen gép. Ízeket nagyon jól vissza adja. 0,2-es fejjel használtam 45-50watton. Ha ilyesmiben gondolkozol, garantálom, hogy jól fogsz járni. Nem mellékesen elég jó méretezésű a tartály is :slight_smile:

4 kedvelés

Lassan egy éve használom a pro 2 dna verziót, eddig teljes mértékben elégedett vagyok vele.
0,8-as porival, 11w , minimális levegővel hozza az mtl élményt.kb 3500-5000 slukkot bir a pori(lehet birna többet, csak gyengül az íz)
Külön plusz pont hogy nagyon gyorsan feltölt az akksija.

4 kedvelés