Oxva Nexlim pod készülék

Sziasztok 3 napja érkezett hozzám az új Oxva Nexlim készülék és meg osztanám veletek a tapasztalataimat… a legfontosabb az íz visszaadás nos az az érdekes hogy amit a profik mondanak a youtube videókban az csak a 0.6-ohmos pod fejjel hasonlit! azt is a boost modban az eco modban szokásos oxva podfej a 0.8 podfej azt inkább hagyjuk DE AZ IZLÉS SZUBJEKTÍV ez csak a magán véleményem.

A csomag tartalma: maga a készülék 2 pod fej 2ml 0.6-0.8 ohm (de lehet hozzá kapni 4ml pod fejet is) és egy töltő kábel a liquid-aroma oldalról érkezett, szép dobozban érkezett klasszikus oxva csomagolás

A boost mod kicsit zabálja az aksit nehezen de le lehet hozni vele a napot
Az eco mod az stabilabb másfél-2 nap
Maga a készülék egyszerűen gyönyörű kompakt kényelmes és a súlya se nehéz se könnyű
A kijelző popec nappali fény viszonyokban is látható bár mivel kicsit ki emelkedik a képernyő remélem nem fogom le ejteni​:sweat_smile: 3 téma közül lehet választani amiből 2 téma hasznos is…

A lényeg nem rossz kiss készülék de az a hype amit kap az túlzás utalok itt mike vape és vaping boganra nos ők sem mondták hogy tökéletes viszont az ízt nagyon ki emelték ami szerintem egy kicsit túlzás

Remélem tudtam segíteni nektek
én sok segítséget kaptam tőletek és viszonozni akartam valahogy :grin::heart:

11 kedvelés

Köszönjük ! Lassan az acconynak új pod-ot kell vadásszák van még pár porlasztó az ursa nano pro hoz ,ha elkopik jöhet az új vas … az oxva termékek benne vannak a kalapba … De jelenleg hajlok a vaporesso vibe valamelyik darabja felé

Finom Gőzöket :heart:

4 kedvelés

Beüzemeltem a kollégámnak a Kingától vásárolt Geekvape Aegis Boost 3-at, pod létére csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. :wink:

4 kedvelés

Acconynak fontos a méret … :joy::hugs: Szereti ha kis filigrán hosszúkás :joy: szóval csak ilyen jöhet szóba

3 kedvelés

Forma, kontra funkció… Mondd neki, hogy 2025 hívószava a robosztus lesz… :rofl: :rofl: :rofl:

3 kedvelés

én el fogom adni az enyémet. összesen egy órát, ha használtam. az anyagminősége szuper, és amúgy ízekben is jó … lenne… de olyan torokhatást csinál nálam, amitől semmilyen beállításban sem lesz élvezhető - mert ha leveszem a wattot róla, akkor íze sincs. nem csak az ízeket emeli ki, hanem a hűsítést is, amitől még az enyhén hűs liquidek is olyanok, mintha még pár hűsítő boostert beletöltöttem volna. a 0.6 és 0.8 ugyanolyannak érződik, semmilyen különbséget nem véltem felfedezni, de amúgy a gyári podfej azonnal be is égett, pedig az is ázott egy jó negyed órát. nekem óriási csalódás ez a készülék, részben a hype miatt, részben pedig azért, mert amúgy a gyártó löttyei között sok toplistás kedvencem is van. a lost vape epochom mérföldeket ver erre, pedig negyedannyiba sem kerül.

2 kedvelés