Adott egy Oxva xlim Pro készülék. Hozzá nem régebben rendeltem új Podokat.
Valaki tapasztalt már olyat, vagy tudja valaki hogy miért lehetséges az, hogy a újonnan rendelt podfejek csak akkor porlasztanak ha gombot nyomva tartom?
A készülék tudja azt hogy elég ha szívom és működik a kicsike. A fura az az, hogy ezzel egyidejüleg vásárolva lett egy ugyan ilyen készülék, és a készülék mellé adott 2 db pod fej is ugyan ezt a hibát produkálja.
Amint vissza rakom a készülékbe, a régebbi podfejet működtethető csak szívással.
A készülék így műküdik megfelelően és gyanítom, hogy valami baj a podfejekkel lehet, esetleg gyári, gyártási hiba.
Rejtély. Valamiért a vákumkapcsoló nem kapcsol be ami a nevéből is látszik vákum az nincs. Valahol luftot (fals levegőt) kaphat. Nem érzed a levegőt könnyebben átszaladni a coilon? Lehet csak a vattán változtattak ebben a gyártási szériában. Ezért (is) tartom fontosnak a fizikai tűzgombot. Próbáld erősebben szívni.
Van a készüléken fizikai tűz gomb, azzal úgy működik. Szóval nem teljesen használhatatlan.
De egyébként könnyebben át szalad a levegő, igen.
Na mindegy hátha majd esetleg a többin ha később rendelek podot már fog működni rendesen
Nálam is ugyanez a probléma, 1.2es pod van az oxva xlim pro-ba, az előzővel működött, kicseréltem egy másikra ugyanabból a csomagból, azzal nem működik, visszatértem a régit és azzal sem működik! Csak abban az esetben ha nyomom a tűz gombot!