Történt, hogy anyukám elhagyta a podocskáját amit 2. Készletként használt, olyan rohangálósnak.
Mivel érkezik a szülinapja júniusban gondoltam veszek neki egy ursát, ha már ennyire szeretitek.
Annyira épkézláb hogy egy porlasztót azért ki tud cserélni tehát inkább a poris fej variációban gondolkodom és jó lenne kumulusról mert onnan rendelnék magamnak fizunál.
Segítetek most mit is vegyek?
Alatta vannak a.kiegeszitok.is. Fej és pori
Persze csak ha ebben gondolkodsz
Tehát veszek igyen kazettát meg porit és csak cserélgetni kell benne?
Tudom, értetlen vagyok de sose használtam.
Igen, de arra figyelj, hogy ilyen üres fejet vegyél. Ebben tudod cserélni a porit.
Aminél kitudod választani hány ohmos legyen, abban nem cserelheto
Oks, köszönöm szépen
Ha fennáll a veszély, hogy a következőt is elhagyja, akkor esetleg az is opció lehet, hogy a sima Ursa Nano mellé veszel üres cartridge-et. Kompatibilisnek kéne lenniük. (Az internet szerint azok, a barátaim egyelőre basznak válaszolni.)
A simát már fillérekért vesztegetik, habár a pro sem egy egetverő összeg.
Ja, és ha picit jobban ráér, akkor kínából meg aztán tényleg szinte semmi pénzbe sem kerül.
Én ide beírtan a bronzos “may5” kódot, úgy jött ki a 24,6 USD, szállítással együtt.
Kínából most nem érne ide addigra, de lehet hogy 1-t majd veszek neki tartaléknak.
Az ez elöttit a kutyája ette meg
Tápot vagy konzervet nem próbáltatok neki adni ?
Közben kaptam választ, tényleg kompatibilisek a fejek. Úgyhogy ha egyszer tényleg vennél egy tartalékot, akkor nem kell külön vásárolgatni hozzá azokat az egybeporis cart-okat, max csak egy párszáz forintos üres podfejet kell majd még a kosárba rakni.
Olyat linkeltem neki… Üreset
A Cityn ha van,és a gyorsaság a lényeg kettő nap alatt nálad van
Kumulusra van 35€-s kuponom és az belefér, meg én is szeretnék onnan pici aksit meg 1-2 dolgot.
Mégis megvetted a modot?
Azt nem tudtam, de tradelekhez betársulok.
Aksit viszont nem szeretnék onnan.
Az az 1-2 dolog, sztem simán veri az a 35juros kupont…de én nem mondtam semmit sem…
Persze, de 50€ a free shipping
Na ugye… ismerős helyzet…
Még most sem vettem semmit csak beváltottam a hűség pontjaimat
Azokat se nézelődésért kqptad
4000 pont kb de az sok ?