Sziasztok!
Sok év gőzölés után visszaléptem csúnyarosszcigire olyan okokból, hogy mindig elment valami a készülékeimen vagy tankjaimon és meguntam a macerát. NODE, most lesz heppi a sztori, vissza akarok menni ecigire, mert a neotól már rosszul vagyok és egy Pod-ra gondoltam, mert remélhetőleg azzal nem lesz annyi macera, amit eredetileg is meguntam. Egy Lost Vape Ursa Mini kit-re gondoltam magamnak újrakezdőnek. Kicsike, szép is, árban is okés https://www.lepetitvapoteur.com/en/all-of-our-kits/10284-ursa-mini-kit-lost-vape.html
Nektek esetleg van vele tapasztalat, pro/kon stb.? Vagy más ajánlás ebben az árkategóriában (kicsikét mehet feljebb is).
Valamint a lapetit vapoteur oldalról vélemények? Alaplevük jó minőségű?
Remélem nem kérdeztem olyat amiről már van bejegyzés, próbálom újra kiismerni magamat a blogon, nézelődök és keresgélek itt is, de sokat fejlődött
Ursát használ a lányom,bár nem minit,hanem nano-t. Teljesen elégedett vele. Kipróbáltam,ízre valóban remek. Ami nekem “tekerősnek” nem annyira bejövős,hogy kb. 1,5 -2 hétig bírja a porlasztó (pod fejjel együtt van), ezért az én szemszögemből drága a fenntartása . A lányom szemszögéből teljesen rendben van. (Pláne,hogy velem veteti állandóan. )
Szia!
Kollégám ezt használja Smok Nord 4 80W és nagyon elégedett vele. A porlasztó alacsony watton sokáig bírja elmondása szerint. A bőrös verzió elég prémium érzetű, nem nagy készülék, de jó az akksi (beépített) ideje is. MTL és DL-re is alkalmas.
Sziasztok!
Meg lett a győztes készülék és a győzelem is, amióta meghozta a futár le se tettem és már csak gőzölök!
Voopoo Argus Pro kit lett végül (kumulusról rendelve) és nagyon elégedett vagyok vele, porlasztó hetekig jó, nem folyik, akksi bírja, pedig nyúzom rendesen szegényt Csinos is, az ízek talán lehetnének jobbak benne, de diy kevergetem, szóval nálam is lehet a bibi. Kumulus oldallal is 100% elégedett vagyok.