Sziasztok.A segítségeteket kérném.Gondolkozok két RTA-RDTA-án.Az egyik a Geekvape Zeus zx 2 mesh és az Exvape Exprosimer tcx mesh rdta.Tudom volt róla teszt a hungarovapers csatin megnéztem de nem tudok dönteni.Tanácsot kérnék most váltok porlasztóról.a másik ha valaki tud segíteni előre utalás után külföldi vásárlás Cigabuy-ról,azt is meg köszönném.én sajnos nem tudok.
hello,a cigabuyon a rendeléssel kapcsolatosan tudok segíteni de ott lehet vám is ha csak nem eu ból jön.A tankokról nem tudok nyilatkozni nem használtam még olyan tankokat
Szia János!
Az épp itt gyülekező fiatalság körében végzett rögtönzött közvéleménykutatás eredménye:
Logikus döntés a Zeus lenne. Mindenki imádja, aki használja.
Az Exvape pedig szerelem, de nekik macerás tank.
Köszönöm én is a Zeus fele hajlok.szerintem az lesz.
sajnos úgy látom eu raktáron most nincs zeus,mind kettő tetszik akkor marad az exvape.úgy is akciós ha jól látom. @Szabolcs_Barna írok neked privátba azt meg beszéljük a rendelést.
Sziasztok!
Az expromizer nem járt még nálam, de azok alapján, amit tudok róla, nem is fog. 7gy tudom nem a legjobb konstrukció. Rossz minőségű O gyűrűk, és még egy-két hiba, erről a tankról merem ajánlani a Fehér Tamás videóját, mert erről tényleg elmondta a negatív dolgokat is (kivételesen).
A ZX szériából nálam a sima járt, az szerintem nagyon jó.
Egy javaslattal élnék ezügyben, mégpedig annyival, hogy ha ZX 1/2 vásárlásán gondolkozol, szerintem megéri megvenni hozzá mindkét decket, mert több építési lehetőséged lesz, ha nem jön be az egyik, akkor ott a másik, és ha egyik sem, akkor pedig közel beszerzési árban el tudod adni kompletten.
Én a mesh decket azért nem vettem meg, mert nem szeretem a mesh tankokat, ugyanis nagyon alacsony ellenállással dolgoznak, nekem nem adják úgy az ízeket, és sokat esznek.
Ha kell, rendelés én én is tudok segíteni.
Köszönöm @anon31274546 igen tudok a hibákról.de ami nála járt az még sample volt nem tudom javították-e.az a bajom vennék zeus zx 2-öt de cigabuy-on nincs.de most el bizonytalanodtam az exvape kapcsán.ahol tudnák venni ott soknak találom szállítással a zeus-t.de filózok még rajta.
Nekem gyanúsan akciós az az RTA.
Amúgy miért pont cigabuy?
https://www.fasttech.com/category/0/search/p/0?&keywords=Geekvape+Zeus+X
csak az akcíó végett.nem fontos onnan.meg azt néztem hogy eu-ból viszonylag gyorsan itt van.eu-n kívülről nem szeretnék.
De jó, hogy utána néztem!
https://vaperina.cc/t/paypal-utan-rendelesi-tapasztalatok/3982?u=haaszzoli
Itt is akciós most a ZX.
A fasttech-en? zolibácsi.de én ott nem láttam zeus zx2 mesh-t.de valószínű hogy vak is vagyok már.
Zeus X mesh néven fut ott. De jobban jársz az SM-el.
Köszönöm mindenkinek.elvileg Zeus zx 2 mesh.de egyenlőre filózgatok.ahonnan gyorsan jött volna ott ez nincs eu raktáron.lehet marad a liquidhall vagy a vaporism.tudom jóval drágább de meg vagyok kötve kártya hiányában.
Mondanám, hogy segítek megvenni sm-ről, csak nem tudom ideér-e időben.
SM-rol bőven ide ér meg szerintem.
Csak én most elvesztem a zeus labirintusban, ez most a zx2?
Sm-ről 7500 lenne, meg 10 dodo a mesh deck.
De ha kell én megrendelem neked…
Szuperek vagytok!Ezért(IS)szeretlek benneteket!Olyan szuper ez a közösség!!!Olyan jó itt lenni és látni,hogy mindenki milyen rendes és segítőkész!!!
Szia
Én szintén a Zeus-t javaslom, jelenleg is azt használom, megvan kb egy hónapja.
Pofon egyszerű szerkezet, mesh meghajlít, vatta behúz, vatta végét megritkít, lötyi bele, kész!
Nekem mindkét fajta Zeus van, szeretem őket.
Egy javaslat, ha a Zeus mellett döntesz, pirosat lehetőleg ne vegyél, nekem egy hét alatt lepatogott a festék.
Köszi, színtelent akarok venni jó nekem a fém szín nem érdekel annyira milyen színe van.Meg látjuk mi a felhozatal.