Erröl a két szettröl szeretnék véleményt kérni akinek esetleg van ilyen vagy ismeri jobban mint én.Esetleg más tipus is szóba jöhet ami egyszerü de nagyszerű)!Minden vèleményt tanácsot meghallgatók!Jelenleg vaporesso gtx one van,elvagyok vele csak a szivárgása zavaró olyat szeretnék aminél ilyen nincs!Két cigire lenne szükségem hogy legyen egy pót.Az akku minimum egy napot bírjon.
Szia!
Előljáróban leszögezném,hogy egyik készülékkel sem rendelkezem ,de így technikai leírás alapján az Aspire Zelos készlet jobb döntésnek ígérkezik.Közel duplája az akkumulátor kapacitása az Istic-hez képest 3200mAh aminek elégnek kellene lennie ahhoz hogy egy napot kibírjon töltés nélkül.
A Nautilus kazánokról rosszat nem hallottam,a porlaszók könnyen beszerezhetők,aránylag nem is olyan drágák.
Szia.Mindenképp beépített akkus szeretnél?
Én most kaptam meg tőlük az Istick Pico Plus-t.
Szia nekem a GTX one nem szivárog ha jól össze van téve 3 levegő lyukkal használom 0.8ohm 50/50 arányban és simán kibir munkában egy egész napot pedig 5kor indulok és késő délután érek haza és elég sokat gőzőlgetek vele
Nem ragaszkodom hozzá,csak egyszerúbb a tóltése.
Igen nekem is ő volt szimpatikusabb
Szivárgás picit van igen nekem is kibír egy napot,de szeretnèk mellé még egyet.
Írnál róla majd aksi meddig -bírja stb.
Az a baj,vagyis nem baj,hogy több mod-tankom van,így nem egyet szívok egy nap.De míg kevesebb volt,nekem akkor is az egy nap tuti bírta a külső akku,de kettőt biztos kibír.Vagy többetEz a szívási szokásaidtól függ.A beépített akkus 1x tönkre fog menni.Ezért szereztem be utána külső akkus(1 akkus)modokat.Meg tudod…itt a mondást:"egy mod nem mod"
Egy 1 akkus modhoz veszel 2 akkut.Mindkettőt feltöltöd.Az egyik bele a modba,a másik a táskába.Akarmikorakárhol merülne le,kicseréled és szívhatod tovább.Otthon meg pár óra alatt akkutöltővel feltöltöd a lemerült akkut.
Egy jól megválasztott akku sokkal tovább bírja mint egy beépített szerintem.
Nehéz kérdés ez az akku kérdés.Teljesen függ a felhasználó szokásaitól s hogy ki mennyire akar belemélyedni az e-cigeretta világába.Van aki csak használni szeretné a készülékét,egyszerűen nem akar foglalkozni felesleges dolgokkal.Azoknak teljesen megfelel a beépített akkus készülék.Bárhol rá lehet dugni egy áramforrásra ,mint a mobiltelefonokat .Ezekben általában Li-po akkumulátorok vannak, 2 évet simán kibírnak nagyobb teljesítmény vesztés nélkül.2 év után lehet venni egy másikat ,mint ahogy vesszük a mobiltelefonokat,fejhallgatókat,okos órákat,akkutöltőket.Ezek fogyóeszközök.Persze ha megkérdeznek,elsősorban én is a külső akkumulátoros készülékeket ajánlanám,de megértem azt is aki nem ezt preferálja.