Sziasztok ! Vaporesso NRG tankhoz létezik olyan porlasztó amibe hagyományos és nem vertikális tekerést lehet gyártani? Találkozott valaki ilyennel?
Szia @PSzancso ! Sok felől hallani a Vaporesso NRG, SKRR szériákról, és porlasztós DL tankban az egyik legjobbak a piacon. RBA-ról viszont én meg nem hallottam. Egyébként milyen porlasztóval használod az NRG-t?
Szia! Én csak smokban találtam, de sajnos méretben nagyobb mint a GT és a Tfv8 baby porlasztó. Ezért a vaporesso tankba nem sikerült beletenni.
Szia!
Talán ez ad egy kis támpontot.
https://vaperina.cc/t/nagy-zur-kis-kinaban-egy-rba-mizeriaja/4074
Szép napot, kellemes vapelést!
Üdv! GT4-es van benne,maga az NRG tankot nagyon szeretem de ezek a porlasztók nagyon nem tetszenek…
Próbáld ki a GT mesh vagy az eleaf hw M vagy N porlasztokat. Nekem jobban adja az ízeket.
Merre laksz? Ha a közelemben akkor szívesen adok mesh porlasztot, hogy ki tudd próbálni.
Üdv! Szekszárdi vagyok
Az nincs közel. Augusztus végén tervezünk arra egy túrát de gondolom addig nem bírod ki.
Folyamatosan tekerek,újítok,kísérletezek… Mondjuk ez az NRG tank lehet hogy pihentetőbe lesz rakva…gyártottam hozzá vertikális tekeréseket de nem tetszik
A CCELL porlasztókkal próbálkoztál már? Jó ízt adnak, és nagyon sokáig bírják.
köszi a tippet,rajta vagyok