Tank folyás :(

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogyan tudnám orvosolni a liquid folyást a tankból.
Jelenleg egy Vaporesso NRG tankot használok Vaporesso GT cCell porlasztóval. A tank feltöltését követően rövid időn belül a tank alsó levegőzés nyílásán elkezd folyni a liquid. Először arra gondoltam , hogy a porlasztó lehet gyári hibás, vagy azon nem zár jól a tömítés, ezt követően a porlasztót ki cseréltem egy teljesen új ugyan olyan porlasztóra, amivel szintén produkálta a liquid folyást. Próbáltam egy smot tvf8-as tankkal is a Vaporesso porlasztokat, mivel ezekbe a tankokba is komoatibilisek , és ott is ugyan úgy produkálta.

1 kedvelés

Szervusz. A hiba jelenség alapján amit leírtál arra gyanakszom egyszer rosszul lett bele kapatva a tank menetbe. Valószínű a porlasztón elnyírta a menetet :expressionless:. Vagy Chen megint elaludt műszakban .

3 kedvelés

Szia, üdv a vaperinán!
Sajnálatos módon én is jártam így ezzel a tank, porlasztó párossal! Én egy lux 2-höz kaptam ezt a tankot, és egy idő után ugyan ezt produkálta a pori! Először arra gyanakodtam, hogy a vattázása nem jó, de ugye mivel a Cell porik kerámiák ezért azt ki is zárhatjuk! Akkoriban hármas csomagban lehetett venni ezeket a porikat! (Most nem tudom már) Mindegyikkel ez volt a gond, volt amelyik kibírt két napot, de volt amelyik csak egyet! Nekem nem lett rá megoldás, és mivel elég drága volt hozzá a pori, ezért nem is kísérleteztem sokáig! Sajnos nálam a kukába landolt a tank! :relieved:

1 kedvelés

Köszönöm a segítségeket. Eddig nekem tökéletesen működött, most az utobbi időben produkálta ezt, lehet én voltam szerencsétlen és gyári hibás porlasztókat fogtam ki, viszont nagyon szeretem ezeket a kerámia porlasztokat, mert nekem kb. 2 hónapot simán ki bírnak elég erős vapelés mellett. A tankban a porlasztonak a menetét is megnéztem ami hibátlan, szóval fene tudja mi lehet. Valószínűleg az lesz a vége , hogy àt állok más gyártónak a tankjára. Esetleg valakinek valami ajánlása jó minőségű tankokra ?

Szia, zeus subohm-mal kezdtem vapelni. Egy haverom is és ő mai napig használja. Én hamar átálltam rta-ra,de ő a mai napig azt használja. Sosem volt folyás és nála most sincs. 1000 ft/ db körül van 1 pori. Cb-on szokott lenni eu raktárban. Részemről ajánlott tank. Persze az rta is,ha olcsóbban jobb ízeket szeretnél.

1 kedvelés

Én is a zeusra váltottam utána, a mai napig használatban van a családban, és tökéletes, nem mellékesen szuper kis íz vissza adású kazán! :wink:

Ha nem is tankot de kazánt válthatsz ez mind jó bele tfv8 vagy 9 porik tökéletes íz vissza adásúak

Valószínűleg a Zeus sub ohm lesz a választá, van Zeus RTA-m is, de számomra ez a tekergetős dolog nem fekszik, inkább a porlasztós kazánokat részesítem előnybe. :slight_smile:

1 kedvelés

Én az Ello tankot a tiedhez is kompatibilis HW1 porlasztókkal használtam…jó gőz és ízvisszaadása volt, megfolyás nélkül. Csak az rta-ra váltás miatt adtam el.

1 kedvelés

Köszönöm a segítségeket!

1 kedvelés