Sziasztok.
Vettem egy SMOK TFV8 Baby rba-t a vaporesso nrg kazánba. Szépen össze is lehet tekerni, mindössze annyi a gond hogy 2mm-el nagyobb lett a kazán igy a gyári üvegpalást nem jó bele. Tud valaki olyan palástot ami megoldaná ezt a problémát vagy jobban járok ha barkácsolok egy sajátot? Válaszokat előre is köszönöm!
Hello
Van 1 készletem,bár én big baby-hez használtam anno.Nem tudom van-e különbség.Ha esetleg jársz Pesten ingyen viheted.
Üdv.
Köszönöm a felajanlást, de én is ezt az rba-t vettem. A hozzá adott palást széltébe és hosszába is kicsi az nrg kazánhoz. A saját palástjával is így néz ki jelenleg:
készíttess rá fémpalástot ha máskép nem lesz jó méretű…az örök életű
Az a B terv hogy csinálok, csak bízok benne hogy találok olyat aminél látom mennyi liquid van benne.
Érzed azt mielőtt dry heat-re fut…ha csak ez a gond.
Nem nagyon akarok a melóba szivességet kérni, es szerintem nincs megfelelő meretben rozsdamentes cső sem, úgyhogy lemezből kéne csinálni ami macerásabb egy kicsit. Ez is vissza tart.
Vagy rábízod a profira: Összegzés - szasza4791 - Vaperina
Igen, erre is gondoltam, de izgalmasabb ha magamnak csinálom. De ő a C terv.
Neten találtam több olyan céget aki labor felszereléssel foglalkozik és árulnak hőálló üvegcsöveket.Ha találsz megfelelő átmérőben akkor csak le kell vágni a hosszát,és nem is vészes az ára 1500-1700ft/szál.
Nem tudom neked milyen méret kell,de láttam 20-22-24-26 mm-es átmérőben.
Üdv.
Linket tudnál küldeni?
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.