Sziasztok.
Vettem egy SMOK TFV8 Baby rba-t a vaporesso nrg kazánba. Szépen össze is lehet tekerni, mindössze annyi a gond hogy 2mm-el nagyobb lett a kazán igy a gyári üvegpalást nem jó bele. Tud valaki olyan palástot ami megoldaná ezt a problémát vagy jobban járok ha barkácsolok egy sajátot? Válaszokat előre is köszönöm!
Hello
Van 1 készletem,bár én big baby-hez használtam anno.Nem tudom van-e különbség.Ha esetleg jársz Pesten ingyen viheted.
Üdv.
Köszönöm a felajanlást, de én is ezt az rba-t vettem. A hozzá adott palást széltébe és hosszába is kicsi az nrg kazánhoz. A saját palástjával is így néz ki jelenleg:
készíttess rá fémpalástot ha máskép nem lesz jó méretű…az örök életű
Az a B terv hogy csinálok, csak bízok benne hogy találok olyat aminél látom mennyi liquid van benne.
Érzed azt mielőtt dry heat-re fut…ha csak ez a gond.
Nem nagyon akarok a melóba szivességet kérni, es szerintem nincs megfelelő meretben rozsdamentes cső sem, úgyhogy lemezből kéne csinálni ami macerásabb egy kicsit. Ez is vissza tart.
Igen, erre is gondoltam, de izgalmasabb ha magamnak csinálom. De ő a C terv.
Neten találtam több olyan céget aki labor felszereléssel foglalkozik és árulnak hőálló üvegcsöveket.Ha találsz megfelelő átmérőben akkor csak le kell vágni a hosszát,és nem is vészes az ára 1500-1700ft/szál.
Nem tudom neked milyen méret kell,de láttam 20-22-24-26 mm-es átmérőben.
Üdv.
Linket tudnál küldeni?