Milyen ízeket gőzölsz?
Porlasztó darabja kb 1000ft
10 méter huzal 1000-1500 forint ami sok tekeréshez elég.
Vatta 800 tól csillagos égig
Nem használok porlasztósat,nekem jobban megéri tekergetni
Ezt neked kell tudnod mi éri meg jobban
ez igaz arra a modra pl akár egy rta is rá lehetne tenni amit tudsz tekerni magadnak olcsóbb az igaz mint venni a porikat a tankhoz.
…és ha sokat időzöl itt a Vaperinán,annak előbb-utóbb úgyis építés lesz a vége.
Hosszabb távon csak is az építés ez egyetlen jó alternatíva.
Itt is árulnak jelenleg trió rta-t.
Már csak egy csomag vatta kell hozzá meg pár méter huzal.
Egy átlagos háztartásban minden szerszám meg van ami az építéshez kell.
Meg egy kérdés ,látom nem ez az első tankod,de hátha ez is probléma lehet.Milyen szívástechnikát alkalmazol?Úgy értem elég alacsony teljesítményen használod (én is úgy szoktam),itt általában a hő alacsonyabb ,a több másodperces hosszabb slukkok a beváltak .Lehet,hogy ilyen halmozott rövid slukkoknal nincs ideje a levesnek elporladni,mire a kellő hő keletkezne,te már rég nem is szivod?Ilyenkor szerintem meglehet ,hogy elkezd szépen gyülemleni,atfolyni a vattán a leves.A másik lehet a rossz technika,mikor a tűzgombot előbb nyomod,mint ahogy elkezded szívni .Ez főleg a porlasztó gyorsabb elhasználódását eredményezi,a vatta elkezd megégni.Alacsony watton lehet ez lassabban történik meg,tehát nem lesz egyből égett íz ,de egy enyhén megégett tekerés is nehezebben tartja a levest,könnyebben átereszt.
félek béna vagyok a tekeréshez
Hosszan szoktam slukkolni 6-7 sec-t szokott írni általában. A gombnyomásra még eddig nem figyeltem, de köszi a tippet most már fogok.
Így kezdtük mindannyian de ne aggódj mi itt leszünk ha mégis rászánnád magad
ha a belinkelt pico2- höz veszek egy triot akkor tudom majd cserélni ha rászánom magam a tekerésre?
Így van ,510 csatlakozója van így 24 mm ig képes fogadni kazánokatez csak egy felvetés volt ,vannak drágábbak is na meg ugye a kinézet is fontos
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Azt hiszem megveszem a pico2-t és rendelek hozzá olyat is amit építeni lehet így ha nem sikerül még tudom használni a gyárival még bele nem jövök.
Egy kérdésem lenne még, ha megérkezik akkor ezt a gtx one-t meghirdetném. Szerintetek eladható? Úgy értem nem akarok átvágni senkit. Elvileg nincs semmi baja ha új porlasztót teszek bele teljesen jól működik. Csak nem sokáig.
Nekem van a Gtx-re RTA tank,így nem kellett eladnom a modot.Egyel több modom maradt és van rajta építős MTL kazán
Attól függetlenül, hogy néha szörcsög elvileg van olyan pori amivel nem csinálja ezt. Szerintem megér egy próbát meghírdetni.
ha jól sejtem erre nem 510-es kell ugye? Honnan tudom, hogy melyik való rá?
510-es csatlakozója van,tehát a legtöbb kazánt rá tudod tenni.
Nekem is van vaporesso GTX kazánon. A 0.2 es a 0.3 porlasztókkal egyáltalán nem szörcsögöt. Viszont az 1,2-es porlasztóval szörcsögött, és nem is kicsit. Szerintem a vaporesso GTX tank dl-re való
Akkor jól emlékeztem. Köszönöm a megerősítést.