Látok 18-as,22-es,24-es (MTL) tankokat,de 20-ast nem találok.
Azért mert béna vagyok vagy azért-e,mert nem is létezik?
A Gtx-en ugye most 18-as van gyárilag.Igen karcsú az alja.Ha nem a bubis palásttal használnám,valószínű nem is tetszene.
De a Kyfun-t rátettem,ami 22-es és az már számomra a határeset.
Ezért gondoltam ki,hogy 20-as tankot kellene szerezni.
Segítsetek már légyszi.
Világosítsatok már fel
Mtl rta…
Az a baj Beatrix, hogy már most meg mondom hogy ne csak egy tankot nézz, nekem annyira izgatja még a fantáziámat az Inokin Ares 2, nem nagyon hagy nyugodni ez a dolog attól félek hamarosan azt is be kell szerezem ez szerintem egy betegség vagy én nem tudom minek nevezzem ezt.
Olyasmi, mint a szerencsejáték függőség
Na, csajok, táskák, cípők, ruhák, ismerős? Most már mod és tank is folytatja a sort.
Egyébként én nem szenvednék a gtx-el, le kell cserélni egy normális 18650-es box modra, problem solved.
Zárójel: én még nem láttam 20-as tankot.
Igaza van @Ispy nek…táskához cipő…
Modhoz tank
Ez tuti nem függőség ugye vapertársaim ?
Nem értelek3 tankom van
Ares 2-öt gondold át annyiért inkább egy Bishop https://cdn.myshoptet.com/usr/www.vaporism.cz/user/shop/big/27195_whatsapp-image-2021-02-16-at-13-42-56--3.jpg?602ce77e
Mostmár segítenétek is?
Már van mod-tank (kicsike még igaz) arzenálom.
A Gtx-et amíg bírja a beépített akksi,nem hagyom és nem adom el.Csak porlasztót nem akarok már bele venni.
Negyedik modot meg egyenlőre még nem szeretnék.(Vagyis azuram nem szeretné)
Tehát…adott a Gtx.Nem költök porira.Vagy elteszem a fiók aljára a modot,mikor már az utolsó porim is bemonja az unalmast vagy veszek rá egy tankot.De ha veszek,akkor már jól is nézzen ki.(nem kell táska-cipő…nekem tudjátok,hogy a körmeim is mindig mennek a modjaimhoz)
A 22-esből a Limit az ami a kép alapján még számomra elfogadható.Nem bumszli.
De szeretnék 20-as tankot találni,ami jó is.
18-as talán a Kizoku Shima jöhet szóba.De az is csak 18-as.És,ha egyenes a palást,nem is tecc annyira.De,ha bubis,az még annyira sem
Ha meg már 22-es,akkor esetleg egy Reload(bár ezt nem ismerem…
Vagy egy Berserker V2 mini
20mm-es szerintem nincs. Viszont 19mm-es van. A Taifun Gs2 Air és a Kayfun Mini V3
Gs2 Air volt nekem, különösebb gondom nem volt vele, ám lehet azért mert klón volt, vagy nem tudom, de állandóan folyt. Íz, gőz rendben volt. A Mini V3-at nem ismerem, de Kayfun szóval rossz nem lehet.
Ezek közűl a Berserker v2 mini
Bishop-ban is gondolkodom…talán…nem tudom…de 22-es
A Berserker V2 mini-re én is rakok egy szavazatot.
Nem rossz a v3 van egy klónom ha kell oda adhatom Beatrixnek ?
Igen az.Kayfun v3 mini???
Gáláns vagy, mint mindig. A Gs2 Air amúgy sem tetszene neki.
Én csak kérdezem…semmi rosszindulat nincs bennem de tényleg !!!
Mennyit költöttél heetsre meg a gépre vagy mire ?
Én az ares 2-t 11500 Ft ért vettem,szerintem az nem egy ökör ára és az ugye örök élet +1 nap
Nálunk a srácok naponta veszik az 1200? Forintos kiscigit…akkor mennyi is az annyi ?
Igen ezt nagyon nagyon ajánlota nekem az eladó tegnap, hogy sokkal jobban járnék vele de én megijedtem tőle az sok levegőző akármi mire kitpasztalom melyik jó
Igen…ezeket elvetettem,mert,hogy "jól is nézzen ki"A Gtx-ből nem lehet fénykardot csinálni
Jó dolog ám, ha úgy tudod cserélgetni az AFC-ket, hogy nem kell kivenni a tekercset. A Vertex-et nem ismerem, de a Berserker-t jó szívvel tudom ajánlani. Akár a Minit akár a simát.
Miért nem csinaltam képet ohh baszus amúgy nagyon csinos volt a gtx-en