Sziasztok,merre tudok venni gtx one tankohoz bubis palástot mert ma reggel sikeresen eltörte az asszony le ejtette az asztalról a 3ml et de még az volt a szerecse,hogy a 2ml benne volt a dobozában így kicseréltem neki.De vennék tartalékba ha lehetne valamerre ebben szeretnék segítséget kérni köszi előre is nektek.
de ha lenne esetleg valakinek feleslegbe meg veszem azt is
Tudom,hogy s.o.s. kéne,de nekem még azzal van összeszerelve,mert mivel tönkrement az új tankom tudod milye,nem tudom ugye használni.(A Coilart Salt-ot)Így gondoltam veszek még vagy 2 porit a gtx tankjába.Majd jött a felajánlás a Dvarw 16-os.
Meg tudjátok várni,hogy megérkezzen,megtekerjem és kipróbáljam?Mert,ha igen,akkor,ha minden ok,én el tudom nektek küldeni ajcsiba a bubisat.
(Amúgy nagyon sok általunk ismert áruházban lehet kapni bubis üveget,csak többe kerülne a szállítás mint a bubis sztem)
nekem nem s.o.s. ben kell rá ér nekem volt mit rakjak az asszonynak rá a 2 ml rajta van neki így jó.De nem drága a kész tank sem néztem a sourcemoron lehet jövőre vagy 2db ot veszek neki tartalékba hadj legyen
tudom drágább a szállítás sok itteni helyen néztem a bubisat a sourcemoron is de nem találtam máshol még nem néztem meg de rá ér nekem.
lehet majd jövőre a csehektől rendelek ott van nem is drága meg mellé úgyis akkor veszem valamit ami nekem valo akár egy rta vagy egy modot
Szia!
Nálam is összetört a bubis palást.
Nemrég rendeltem hozzá, mivel elajandékoztam öcsémnek, hátha ő is “megtér”
Én innen rendeltem, mivel a nikotint is innen szoktam ezért kézenfekvő volt
Másfél, max 2 hét alatt itt van. Posta az 6 EUR
https://www.lepetitvapoteur.com/en/tank/8554-pyrex-gtx-tank-18-vaporesso.html
Eseteleg ha kellene otthonra még valami vape cucc (nikotin, alaplé, Vatta…stb.), vagy porlasztók a GTX hez, érdemes lehetne innen egyben venni
A Vaporizm-en most akciós, de ott nem tudom mennyi a posta
köszi szépen na itt nem is néztem a le petiten majd utánna nézek.
Szuper!
Ezek szerint nem kell bemutatni az oldalt
Én innen rendeltem magát a készüléket is csomagban 3 liqviddel meg vettem hozzá pluszba még kész liqvideket. Így indult a vape pályafutásom
Ha szóltál volna hamarabb…akkor bedobom a kosaramba
látod jo lett volna,megint rendeltél valamit?
vagy 2db jo lett volna akkor,ha még nem külték el írhatnál nekik hogy 2 rakjanak bele és ki fizetem neked ha lehet de ha nem az sem baj rá ér majd jövőre akkor intézek valamelyik oldalon.
Á…dehoooooogy csak ugye na…igen rendeltem ,de idén már tuti nem fogok ezt megígérem bárkinek
még a hét itt van csak nehéz kibírni,hogy ne rendeljen az ember valamit de csak ki bírodvagy nem.
azt hiszem idénre már eleget költöttem
nekem a franciáknál ott van a kosárba a 24mm kayfun lite a sima de várok valami akciot most rá majd jövőre terveben van nekem
Nem bánod meg tuti,de állítólag a 2021 jobb
az drágább nem vagy nem sok különbség van árak között
Már nem merek nézelődni,mert nemrég erősítettek meg egy kazánról,így arra fájt a fogam
szia,köszi vettem már egy pár hónapja azt hiszem a sourcemorol rendeltem anno de megnézem ott is.Vettem 2db ot de lehet kellesz még majd tartalékban mert heti 1 vagy 2 szer mindig leejti az asszony a gtx jét