Vaporesso GTX One -ra milyen RTA?

Lehet nekem lesz az is eladó, szóval nincs kifogás :grin:

1 kedvelés

Íze jó a bishopnak de tölteni egy szar ha nem figyelsz elmozdul a palást és a leves megy a földre…

1 kedvelés

Komolyan, én még olyan tankot nem láttam eddig, ahol minden klappolna, valamit mindig sikerül elbaszni. De mindegy, nem veszem meg, mert 2 ml-s tank nem kell.

5 kedvelés

én azt vettem egy 4ml kiegészítőtt külön

2 kedvelés

Igazából szükségem nincs rá különösebben, gondoltam, ha szembe jön, jó lesz a polcra, de annyira azért nem vágyom rá. Különben már lenne. Mondjuk anno gondolkodtam, hogy a purity plusból legyen 2 vagy inkább az egyik bishop, végül 2 purity lett.

Itt van még az ataman, spica, kayfun lite, trio, fev és a origen…a 2 pio és a gtr beüzemelve, a dvarw fl-t meg eladtam. Ja, meg a purity és még 2 gen 1 dvarw. Meg az ammit rda.

7 kedvelés

Szia drága, a bishoppal Így néz ki, ha segÍt!

6 kedvelés

@Somaba70 de drága vagy​:heart:
22-es ugye?Olyan,mintha nagy lenne,pedig annak még épp jónak kellene lennie.
Milyen tankod van még megmutatni?:kissing_heart:

2 kedvelés

És úgy látom,hogy maradnom kéne a gun metalnál…

1 kedvelés

Én meg úgy látom ez a mod csak a saját tankját szeretni :grin:

6 kedvelés

Én is úgy látom sajnos @Ispy …és akkor tárgytalan is lesz az egész…

3 kedvelés

22-es igen, nincs másik amit rá tudnék tenni, azok még butábban néznének ki ezen a modon! A többi a te döntésed! Én nem használnám rajta, nekem nem tetszik!

2 kedvelés

Kitalálták ezt vaporessoék rendesen :+1: :sweat_smile: Pont lelóg róla minden is…

2 kedvelés

A Kyfun-ommal így néz ki…

5 kedvelés

Szerintem annyi a csel, hogy fogták és az 510 körüli részt nem egyenesre csinálták, hanem az éleket kicsit lekerekítették, ezzek máris megoldották, hogy a userek nem tudnak rátenni egy 22-es tankot, bravúros(an szemét dolog). Pedig papíron 22.7 széles, de így inkább 21.7

2 kedvelés

Amire kitalálták tökéletes! Ne feledjük el, hogy egy starter mod! Egy 18-as poris tankal, tökéletes!

3 kedvelés

Nekem ne mond, nem én akarok rárakni egy rta-t :grin: Én azzal kezdtem, hogy venni kell egy rendes box modot.

4 kedvelés

Neked csak azért mondtam, mert te Írtad, hogy szemét dolog a vaporessotól!

1 kedvelés

Van 2 rendes modom…

Igenis szemét, mert egy kis akarással simán lehetett volna olyan dizájn, amire rámegy rendesen a 22-es tank. És csak akkor starter, ha kittben használod, egyébként meg egy 2000-es mod, tucatnyi van a neten, amire rámegy a 22-es tanki simán és jól is néz ki vele, most ezek tényleg ennyire szemetek vagy ennyire hülyék, nem tudom melyik a rosszabb. Én az elsőre szavazok.

Ja és a vicc, hogy lehet külön is venni, szóval a user megnézi, hogy 22.7, akkor simán, majd rárakja és egy vicc.

2 kedvelés

Ez tényleg gáz 22-es tankokal​:slightly_smiling_face:Nemrég lett egy hasonló kaliberű Eleaf tc40watt modom,de azon jól néz ki a 22-es Berserker,pont szépen áll neki,csak a hosszú drip tipel picit magas,de mit lehet tenni,ha azt szeretem vele​:joy:

3 kedvelés