Először is köszönöm szépen mindenkinek az itteni hozzászólásait. Nemrég kezdtem a Vapelést és rengeteg hasznos információt kaptam az oldalról.
Kezdő szettnek egy Vaporesso GTX One készletet választottam. Nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont már gondolkozom a továbblépésen. Hamarosan szeretnék beszerezni egy Innokin Ares 2 LE kazánt, amivel a következő lenne a dilemma.
22 mm eset vagy 24 mm ereset vegyek?
A jövőre való tekintettel, mindenképpen a 24 es lenne a célszerű, de nem tudom hogy hogyan nézne ki a modon.
Szeretnék tőletek képeket kérni hogy egy 24-es kazán mennyire lóg le a GTX modról, illetve hogy hogy mutat rajta.
én nem erőltetném a 24-est, mert a gtx 22.7 széles, le fog lógni, bénán fog kinézni és nem lesz kényelmes használni, mert a tank széle be fog akadni mindenhová. Vagy vegyél 22-est vagy egy új módot is.
Nekem is ez a dilemmám, viszont sokkal praktikusabb lenne a 24 es tank.
Mod vásárlás is mindenképp tervben van a jövőben (Innokin Kroma z tetszett meg nagyon) ezért is a nagy kérdés
Kroma z? Az nem valami podos cucc? Inkább kroma r, hamár külön tankot veszel.
Nézd, ez ízlés kérdése, én tuti nem raknék kisebb modot tank alá a már korábban leírtak miatt, de nem is nagyon láttam erre példát, hogy mások csinálnák (biztos van ilyen is, én még nem láttam). Innentől a döntés a tied.
Én például igyekszem mindig 22-es tankokat venni, így nincs gond, az mindenre is ráfér.
Szia!
A GTX ONE modjára @Ispy-hoz hasonlóan semmiképpen sem ajánlanám a 24-es Arest. A 22-es is furcsa lesz kicsit, mert a GTX kazánhoz képes magasabb és testesebb.
Azonban ha érkezik egy Kroma R (gyönyörű mod, de érdemes lenne átgondolni a vásárlást), akkor viszont mindenképpen a 24-es Ares 2 LE-t javasolnám. Illetve a tank alá egy szilikon biszbaszt (védőgyűrűt-alátétet), mert pillanatok alatt összekarcolja a tank a csatlakozó környékét.
A 22 és 24mm Aresok között csak a külső méretekben van eltérés, a belső méreteik és a build deck is megegyezik. Szóval ízlés dolga a választás, azt vedd figyelembe, hogy a Kroma nem egy aprócska mod, így jól tud állni neki egy egy testesebb kazán.
Kellemes gondok ezek, jó vásárolgatást! Mert ennek nem lesz vége itt, az tuti.
Hú ez nehéz kérdés, mert teljesen ízlésfüggő a dolog. De ami első blikkre eszembe jut:
Drag X Plus Pro(!)
Aegis Solo
Aegis Max
Vaporesso Forz
Vaporesso Swag és Swag 2
Eleaf Pico 2
Innokin Coolfire Z80
Illetve nálam kattanás a dual 18650 mod, így aztán onnan is merítve Aegis Legend és L200, Smok Morph 2, Geekvape Obelisk 200W, Rincoe Mechman és a Lite verzió.
Sajnos vagy szerencsére a felsorolás a végtelenségig folytatható.
Az biztos, hogyha 24-es tank, akkor inkább testesebb mod, nekem viszonylag kicsi modjaim vannak, a kroma r a nagyobbak közül volt, de ezeken meg már bénán néz ki a 24-es, mert nagy rajtuk. Például a solon meg bénán néz ki a 22-es.
Nincs baj a kromával, csak a tűzgombja más, mert nem gomb, hanem panel. Ez vagy bejön vagy nem, én jobban szeretem ha a gomb gomb. Illetve nem szeretem a színes kijelzőt.
Asmodus colossal most egész jó áron van, igaz csak pár szín, de 25-ig megy rá tank.
Vagy ott az aspire paradox, arra 26-ig megy tank, szintén panelos gomb, az alatt van a kijelző és egy mágnes tartja a panelt. Nehéz darab, minőségibb, mint a kroma.
Szia
Egy rendelésem volt tőlük,amit a múlt héten kaptam meg.Így nincs sok tapasztalatom az oldallal kapcsolatban.
Az általad kinézett Vaporesso FORZ TX80 VW Starter Kit $19.99 + $11.15 ami szállítási díjnak van feltüntetve.(Nekem nem volt ezeken felül plusz költségem).
Ha a vásárlás mellett döntesz,akkor előtte kérlek olvasd el ezt a bejegyzést:
Az oldal teljesen megbízható, a csomagkövetés sajnos akadozik az általuk megadott lapon. Augusztusban érkezett két csomagunk, DPD futár hozta mindkettőt, egy fillért sem fizettünk pluszban, mindkét csomag luxemburgi feladótól jött, meg ne kérdezd hogyan…
A szállítási díj 11 dollár körül alakul.
Azt kalkuláld be a rendelésbe, hogy naaaaagy nemzeti ünnep lesz barátainknál, így valamikor október 8 körül kezdenek majd vad csomagolásba.