Sky solo plus irtózatosan égeti a folyadékot

Ha égett az íz, akkor porlasztó ki, kuka! Új porlasztót a helyére csavarást követően (még az üvegpalást ráhelyezése előtt) áztasd be liquiddel csepegtetéssel, de csak a vattát. Ezután üvegpalást vissza a drippel együtt, majd feltöltöd liquiddel és 10-15 percet hagyod állni. Soha ne hagyd kifogyni a liquidet a tartályból! Ha negyedig van tölts utánna! Ha egyszer megég a vatta liquid hiánya miatt, akkor a pori mehet a kukába!

Még egy hasznos tanács liquid szivárgással kapcsolatban, bár tudom nem ez volt a kérdés.

Vaporesso Sky Solo Plus készülékkel kapcsolatban. Ez volt az első vape eszközöm. Szerettem is meg nem is. Nekem is mindig folyt, de csak akkor ha nem függőlegesen vagy attól 15 fokban döntve tartottam. Ha már vízszintesen vagy ahhoz közeli állapotban volt, akkor folyt. Ezt a készüléket csak otthoni használatra ajánlom. Amúgy ha állítva is folyik akkor nincs becsavarva rendesen a pori, vagy tényleg sérült a tömítés. A tömítést mindig ellenőrizd a porin mielőtt becsavarod, és mindig annyira be kell csavarni erősen amennyire kézzel tudod. És csak 30PG/70VG-vel használd. Esetleg ha már sokat volt használva az eszköz akkor elöfordulhat, hogy más tömítést is ki kell cserélni. Amúgy néha használat után nem árt kifújni belőle a légrésnél felgyült liquidet. Fent ahol szívod a levegőt belefújsz erősen 2-3x de elötte tegyél pzs-t a légréshez, hogy ne fröcsögjön minden fele ami oda lefolyt.
Tömítőgyűrűk 1 sérülése okozhatja a rendkívüli folyást álló helyzetben is. Ha az üvegpalástnál is folyik akkor a Tömítőgyűrűk 2-t is cserélni kell.

Figyelem! A fűtőbetétet az akkuba szereléskor kérjük erősen meghúzni különben szivárgás léphet fel. Az akku menete egy picit szoros. 30PG/70VG arányú folyadék ajánlott!!!
Ja és miután feltöltötted liquiddel ne hagyd sokáig lezáratlanul, mert igazából a vattán kívül a vákuum tartja bent a liquidet. Tehát csak a szükséges ideig a feltöltés idejéig vedd le a drippet.

Röviden ennyi amit tapasztaltam a használat során!

7 kedvelés