9 gyár kémény smok tfv9 duál mesh orbitális felhők és krákogas vagy 3 hét után .
Mindenhol vannak bökkenők… olyan ez mint mikor Jancsi bácsi megvette a lapos tv-t mert mindenkinek olyan van,aztán nem találta a gombot rajta. De legalább jól nézett ki!
Még egy dologgal legyünk már tisztában, a sima nik booster és a niksó között óriási különbség van.
Egy 18mg niksó is selymesebb ízű mint egy kb 10mg booster…
Boltost hiába kérdezed 90% úgy is olyan mint Mekelek.
Boltosnak az a dolga hogy a szart is eladja lekvárként! Szóval ezt felesleges is magyarázni,ha bármiből jó gépet akarsz akkor inkább olyan embert kell kérdezni aki használ hasonlót.
Még a képzési fázisban vagyunk tanuljuk az újdonságokat
De úgy látom elveszett a sok ízű dzsungelben
Mielőtt lenyomja az entert remélem visszatér
Ha jó gépet akarsz hát akkor azt mondom mint Einstein relatív mire hol hogyan .
Jogos jogos. Lehet ami neked jó,az nekem nem. Na de lényeg hogy ne az eladót kérdezzük,kivéve ha jó cimbi mert akkor van kedvezmény is.
Nem rossz de lehet mi nyertünk
Itt most egy liter 12%osról van szó, és mivel @Fgytreka még kisebb %ot használ ,szerintem ő nyert
Tisztelettel
Nem sokkal, de igen
jo erosen hahahha
Lecsapva a labda.
Már megkezded? Legalább had igyuk meg a kávét.
En mar meg ittam. Sot a masodikat iszom.
Vonatkoztass el minden mástól, és a kérdés, hogy a cigit vagy az elektromost mikor próbáltad, rögtön tüdőre szívtad mintha levegőt vennél, vagy először a szádba és úgy tüdőzöd le
En iquos utan maradnek az mtl vonalon.
nem rogton tudore szívtam sose a cigit, se az iqost se az e cigit
Akkor mtl, és jó a POD amit ajánlottak az ursa. Mondjuk nekem végül PODban jobban bejött a kiwi pen, de leginkább azért mert kerek a drip tip, nem olyan széles
Vasárnap van,ilyenkor nem szabad korán kelni.