Sokak nem olcsó szerelme
bazd
Meg. Na de maradjunk a témánál. Szóval a Dani egy mod,én nem vagyok az.
Itt sokunk barátja Dicodes Dani
A gtx go 80 az full dl pod ahogy nézegettem 0.2 ohm-os porlasztóval.
Podban nem vagyok érintett nem tudom hogy akkora gőzt ki tudsz e hozni belőle
vagy pl jo lehet kezdésnek a vaporesso gtx is szerintem 0,8 porival mtl benkis rózsaszín csajos színben
a kékre hajtok majd,ugye van egy narancs danim ami tényleg jó
Dik vesszek meg de jól néz ki!
Az a fehér rózsaszín nagyon szép, de én a Danit elengedtem, amikor a beállításokat taglaltátok
Amit ír az dl pod,de még nem tudjuk hogy hogy szeretné szívni csak azt hogy nagy felhővel
én nekem egyszer,kétszer elmagyarázta videon Zolika azóta jó ismeg ugye Jani is segitett
Nem kell félni tőle,van segítség pár embertől de egyszer beállítod aztán csak élvezed.
Mindegy mit tekerek akármelyik kazánomba,ugyan úgy használom
Nekem a faék egyszerű mod való, csak legyen csajos és kicsi(tudom a Daniból van)
azóta én sem nagyon állítgattam jo ez így
Akkor összegezzük azt ahol én leragadtam:
A POD az Ursa Nano Pro vagy változott ?
Ha Iqos akkor MTL, 1 ohmos porlasztó ?
Kevesebb Nicotin akkor a NicSalt nem játszik,
marad a kész liquid:
Ez 6os ez az alacsony teteje, a közepes alja. Nem tudom honnan akarod rendelni a PODot
ott nézz rá hátha van. Ez egy sokaknak bevált citrusos hűsítős liquid, én ennek a tesóját használom ami neked az eper miatt nem jön be(de finom):
Ezek az én ajánlásaim, előbb a NIC erőssége legyen meg utánna íz az úgyis lesz másik is.
De step by step, első lépés az átszokás.
Ha az meg van utánna már lehet “cifrázni”
Tisztelettel
köszönöm
A longfill (csak hogy értse a szerző mi is az: gyakorlatilag hígított aroma, 60/120 ml-s flakonba, amit alaplével fel kell önteni); szerintem legalább dupla, de inkább háromszoros ár az aromakoncentrátumhoz képest. A shortfill (ez gyakorlatilag kész liquid, de lehet nikotinnal meg kis alaplével higítebi, van a 60/120-as flakonba 10-20 ml hely) meg még durvább.
Nyilván higítási arányra válogatja, se az ilyen 5-10%-osak mind sokkal olcsóbban kijönnek.
Nincs mit
Még egy gondolat,
Az URSA Nano Prot nem csak a “kezdők” használják,
pl. én is azt használom “sétálósnak” ,és hidd el én is
elég “hisztis” vagyok a cuccaimra
Tisztelettel
jajjj nem vagom hohy kell kepet betenni