Vaporesso GTX go 80

Sokak nem olcsó szerelme :wink:

bazd​:rofl::rofl::rofl::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Meg. :smile: Na de maradjunk a témánál. Szóval a Dani egy mod,én nem vagyok az. :sweat_smile:

Itt sokunk barátja Dicodes Dani :smiling_face:
A gtx go 80 az full dl pod ahogy nézegettem 0.2 ohm-os porlasztóval.
Podban nem vagyok érintett nem tudom hogy akkora gőzt ki tudsz e hozni belőle :smiling_face:

Lilla-dani
Dani-Lilla
Most már ismeritek egymást, de ez majd később kell neked :grin:

images
images (1)

2 kedvelés

vagy pl jo lehet kezdésnek a vaporesso gtx is szerintem 0,8 porival mtl ben​:blush::wink:kis rózsaszín csajos színben​:grin:

a kékre hajtok majd,ugye van egy narancs danim ami tényleg jó:grin::wink:

3 kedvelés

Dik vesszek meg de jól néz ki! :smiley:

Az a fehér rózsaszín nagyon szép, de én a Danit elengedtem, amikor a beállításokat taglaltátok :see_no_evil: :rofl:

Amit ír az dl pod,de még nem tudjuk hogy hogy szeretné szívni csak azt hogy nagy felhővel :grin:

én nekem egyszer,kétszer elmagyarázta videon Zolika azóta jó is​:grin::blush:meg ugye Jani is segitett​:blush:

1 kedvelés

ja ja igaz is ha negy kell akkor dl ugye ha kicsi kell akkor mtl :grin::blush:

2 kedvelés

Nem kell félni tőle,van segítség pár embertől de egyszer beállítod aztán csak élvezed.
Mindegy mit tekerek akármelyik kazánomba,ugyan úgy használom :smiling_face:

2 kedvelés

Nekem a faék egyszerű mod való, csak legyen csajos és kicsi(tudom a Daniból van) :see_no_evil: :rofl:

azóta én sem nagyon állítgattam jo ez így​:grin::blush:

Akkor összegezzük azt ahol én leragadtam:
A POD az Ursa Nano Pro vagy változott ?
Ha Iqos akkor MTL, 1 ohmos porlasztó ?
Kevesebb Nicotin akkor a NicSalt nem játszik,
marad a kész liquid:

Ez 6os ez az alacsony teteje, a közepes alja. Nem tudom honnan akarod rendelni a PODot
ott nézz rá hátha van. Ez egy sokaknak bevált citrusos hűsítős liquid, én ennek a tesóját használom ami neked az eper miatt nem jön be(de finom):

Ezek az én ajánlásaim, előbb a NIC erőssége legyen meg utánna íz az úgyis lesz másik is.
De step by step, első lépés az átszokás.
Ha az meg van utánna már lehet “cifrázni” :slight_smile:

Tisztelettel

3 kedvelés

köszönöm :smiling_face:

A longfill (csak hogy értse a szerző mi is az: gyakorlatilag hígított aroma, 60/120 ml-s flakonba, amit alaplével fel kell önteni); szerintem legalább dupla, de inkább háromszoros ár az aromakoncentrátumhoz képest. A shortfill (ez gyakorlatilag kész liquid, de lehet nikotinnal meg kis alaplével higítebi, van a 60/120-as flakonba 10-20 ml hely) meg még durvább.
Nyilván higítási arányra válogatja, se az ilyen 5-10%-osak mind sokkal olcsóbban kijönnek.

1 kedvelés

Nincs mit :slight_smile:

Még egy gondolat,
Az URSA Nano Prot nem csak a “kezdők” használják,
pl. én is azt használom “sétálósnak” ,és hidd el én is
elég “hisztis” vagyok a cuccaimra :slight_smile:

Tisztelettel

jajjj nem vagom hohy kell kepet betenni