Sziasztok kedves vape társak Olyan kérdésem lenne hogy rendelt-e már valaki erről az oldalról: https://www.vapeyaya.com/ 4 napja rendeltem és még visszaigazoló emailt sem kaptam. Az rendelések fül alatt azt írja hogy függőben, válaszotokat előre is köszönöm
Most neztem az oldalt,az azért kemény hogy van e-mail címük,meg fax számuk ,de egy vezetékes ,vagy mobil számra már nem futotta
Remélem nem fizettél előre.
Egyebbkent mutatja,hogy a rendelesed epp függőben,ha csomagolják,majd mást látsz itt,ha feladták megint mást .Amugy szerintem nem kell aggódni ,látom elfogadják a PayPal-t,Visa-t,ha ilyenekkel vagy hasonlóval fizettél biztonságban van a pénzed .
sajnos de paypallal
ja, akkor ne aggódj, ott kezeskednek a pénzedért
rendben,köszönöm
PayPal a legjobb előbb visszakapod a pénzed mint ahogy szeretnéd
Egyebbként csak írj rájuk,ha bizalmatlan vagy.Azt írják e-mailre egy napon belül valaszolnak
Irtam a supnak e-mailt pénteken de még nem válaszoltak
Hogy tudnak kereskedni érte?Miért van így biztonságban a pénz?Bocsi a kérdésért,nem ismerem a PayPal-t.Van a férjemnek,de nem ismerem
Az oldalról sajna csak annyit tudok, hogy számomra teljesen ismeretlen. Sok, kb 10 oldalról tudok, ami Vape cuccokat árul, de róluk most hallok először.
Pontosan ezért merült fel bennem az a két kérdés, hogy ez honnan jött, és mit szerettél volna tőlük rendelni?
Ha tudok, abban szívesen segítek, hogy honnan érdemes.
Mert csak akkreditált boltokkal kötnek szerződést, ők kifzetnek téged, majd behajtják az üzleten.
hát elsősorban kayfun prime clonet rendeltem meg pár drip tipet
Azigen,akkor rajtad áll.Ha akarsz vársz pár napot,ha nem PayPalon megigenyled a pénzed.Ök azonnal visszatartják a számlájáról a pénzt és van 4-5 napja bizonyítani ,hogy feladta vagy leszállította neked a csomagot.
hát lehet péntekig várok hátha
Hát, nem sok helyen van…azért találtam.
Ha minden jól megy, akkor @anon88785338 -nak is innen lesz, ha lesz.
huh köszönöm hát ha nem járok sikerrel innen rendelem meg.
Picit off,de PayPal-lal régen volt egy jó storym.Van egy kis eBay store-om és postázok a világ minden tájára.Tehát volt egy eladásom ha jól emlékszem Oroszországba.Vevő valós cím,rengeteg pozitív Feedback az elmúlt évekből,stb.Egyszer jön az e-mail ebay-től,vagy PayPal-tól,akkor meg egy cég volt a kettő .Visszatartják ebből az értékesítésből a bevételem,küldjek,számlát,postai papírokat,stb mert ez a kifizetés egy olyan PayPal címmel történt,ami egy angliai nő creditkártyáját használta ( hack!!).Elküldtem minden adatot és hamarosan a pénz újra a PayPal számlámon volt.A PayPal védi nemcsak a vevőt ,de az eladót is!!A csattanó a végére ,az orosz hackertől az eladás után pozitív feedback-et kaptam,elégedett volt a “vásárlással “
Mid van?