Ezzel a nagy böszme moddal kapcsolatban lenne kérdésem.
Ismeri valaki?
Élőben szép? Megbízható?
A DNA lapkának van értelme ízre gyakorolt hatás tekintetében ha én csak wattot állítok mindig és MTL-ezek 14 watton 0,8 ohmos coillal (általában clapton). Más módban nem használom (TC stb)
Desszertes ízeket szívok illetve desszert keverve dohány ízzel.
A másik kiszemeltem a brunhilde mod (SBS?) Tök más de tetszik az is és feleannyi árban.
Használati szempontból a Kalapács számodra szerintem teljesen felesleges és kényelmesnek sem látszik. De ha szerelmes vagy belé, akkor nyugodtan vedd meg
Akkor inkább a Brunhilde, de ott van valami a tüzelőgombbal asszem. De ezt majd megmondja akinek van.
Tüzelő gomb meg tud akadni,mivel mélyítve van (nálam egyszer történt ,újra tüzelsz és kész ),nem gáz.Inkább az aggaszt ,hogy nem mikro kapcsolós hanem mint a távirányítókban,szerintem egy gumilapra van felvéve az érintkező réteg ,ki tudja meddig birja majd…Engem nem aggaszt,egyik legkényelmesebb fogású modom és csak 60€.Egyebbkent odint is tegnap láttam 60€-ert,az azért nem 30000.
Uhh. Hol lehet 60 euróért venni Odint és Brunhilde SBS-t?
Más:
Van még ilyen “alakú” MOD mint az SBS? Valami más is, ami ilyen “ősi”, “steampunk”, fémes és így az aksi mellett süllyesztettre lehet betekerni a tankot?
Ilyesmim volt anno a Eleaf iStick Pico is bár ott csak egy fél centis aksisapka volt ami ezt a feelinget adta. Meg az nem annyira komoly kinézetű nekem.
Az is tetszett,de akartam egy full ss-t,plusz okultam fallout-bol ,hogy erről nem fog semmi lekopniCsak ajánlani tudom így bő 2 hónap után .Pazar anyag használat ,még úgy néz ki mintha most lett volna kicsomagolva ,pedig egész nap zsebben.Sőt sokszor viszem ilyen “ light-os “ pecàkra
Pl itt,60€-ert vettem.Ha beregisztralsz az oldalra kapsz 5€ kupont,amit egyből felhasználhatsz.50€ felett van tehat ingyen lesz a posta,sőt meg egy 5-15€ közötti ajándékot is választhatsz majd(ez változó a kínálatból )
Lehet itt van az odin is,vagy pedig le petit-en.Azért is érdemes regisztrálni ,mert pont rendszer van.Tehat ha mondjuk költesz 60€-ot,kapsz 6€-os kupont a következő vasarlasodhoz.
Szerintem azt vedd ami tetszik.Sbs modok hátránya szerintem ha a tank levegöző nyilása az aksi csőhőz kerül igy útba van.Van állitható 510-el is az jó de ha a tank magasabb vagy alacsonyabb mint az aksi cső nekem nem tetszik.A DNA elektronika jó az,hogy milyen házba van az a gyenge pont…Dicodes nagyon jó a StarPlat elektronika is…Mtl-re azt vedd amit akarsz nem kell nagy erőmű…
Csakis otthonra vennék Hammert. Pont otthonra tévézés, filmezés mellé venném.
De mondjuk pénzem úgyse lesz rá szerintem, még nem tudom.
Használtan meg soha nem láttam sehol még.
Ez tetszik még de iszonyú ára van, egy százas.
Viszont über weird dark kinézete van, piszkálja a fantáziám, ilyet se láttam használtan még soha. Vagy hasonlót se…