Vaperina Petíció - Az e-cigaretta-szabályozás tudományos alapú reformjáért!

Lehet,(sőt biztos) kicsit borúlátó vagyok, akkor sem biztos, hogy igen.
:saluting_face:

1 kedvelés

Nem értem én ezt én akkor ís aláírnám ha nem vapelnék.Pedig azt gondoltam,hogy végre változunk és összetart a magyar..ílyenkor sírhatnékom támad ..

8 kedvelés

Szerintem nem feltétlenül kell elektromos cigaretta használónak lennie annak,aki egyetért a petíciónkal. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Igazad van, de ha nem próbáljuk meg felhívni magunkra a figyelmet akkor meg végképp nem.

Szerintem nem mindegy, hogy csoportról, vagy közösségről van szó. Minden csoport a közösség tagja!

10 kedvelés

Azért mert balfaszjancsik,fotelhuszárok úgy vannak vele hogy nekem legyen jó,a többit letojom.

Mintha más nem élne a bolygón rajtuk kívül !!!

Ebből is látszik kinek fontos,vagy a mai fiatal generáció az pont le…ja.

És igen haragszok rájuk !!!

9 kedvelés

Van egy konkrét limit amit el kell érni, hogy egyáltalán ránézzenek?

4 kedvelés

Ezzel egyet értek, csak azzal egészíteném ki, hogy nekem nem egy fiatal írta, hogy most is átjön a rendelés… Ha neki jó akkor nem is kell a többi emberre is gondolni. :disappointed_face:

8 kedvelés

Sajnálom,de ez nem így van :smiling_face_with_tear:sokszor írtam már,van aki a nagy pénz reményét látja "egyes " oldalaknak a látogatását,sőt,itt is van olyan,csak az eladás,a pénz érdekli semmi más !

Neveket nem írok,mert annyira nem vagyok …ci,de ti is tudjátok,látjátok :wink:

9 kedvelés

Remélem most kevesebb kell mint annó.

6 kedvelés

Ez is ígaz…

4 kedvelés

Jogilag nincs egy konkrét küszöb, amit elérve kötelező lenne foglalkozni egy petícióval.

A gyakorlatban viszont van súlya az aláírások számának:

• Pár száz aláírásnál könnyen legyinthetnek rá, mondván ez egy szűkebb közösség ügye.
  • Néhány ezer aláírásnál már látszik, hogy létezik egy mérhető érintetti kör, amit egy döntéshozónak illik legalább megvizsgálni.
  • Több tízezer aláírásnál pedig már nehéz figyelmen kívül hagyni, mert ez politikai és akár médiás szinten is láthatóvá válik.
11 kedvelés

Sajnos én még akkor füstölögtem!! :sob:

5 kedvelés

Még van, ami átjön. Majd amikor már nem nagyon jön át, lesz miatta nyígás rendesen…:face_with_steam_from_nose:

Az előre gondolkodás eddig se volt erőssége az emberek jelentős hányadának, csak akkor riadnak fel, mikor már nyakig ér a csokiszósz​:woozy_face:

13 kedvelés

Ha már fiatalok…talán erre IS a tik-tokon gyök2 IQ-s megmondokkal kéne felhíni a figyelmet…nemrég tömegeket mozgattak meg.

1 kedvelés

Lehet gyök 2,de bejött elég sok (2/3 ) embernek akik rá szavaztak,köztük én is aki büszkén vállalja ugyan úgy ahogy a petíciót is aláírtam mert én itt élek Magyarországon :wink:

De hidd el,a magamhoz való eszem nekem is megvan :blush:

5 kedvelés

Bocs, hogy ezt írom, de szvsz ez nem hozzá állás!! Főleg nem egy vape közösség tagja ként!! Nekünk az elsők közöt kell, hogy legyünk!!

6 kedvelés

Értem, amit mondasz, és egyébként biztos sokan vannak ezzel így (bár remélem annyira nem) :crossed_fingers:

Viszont ez egy klasszikus 22-es csapdája. Ha mindenki arra vár, hogy már látszódjon a támogatottság, akkor az sosem fog megfelelően kialakulni.

Minden ilyen kezdeményezés az első pár száz / ezer emberrel indul el. Ők azok, akik elindítják. Utána kezd láthatóvá válni.

Szóval igazából minden egyes aláírás számít az elején is, mert az adja meg azt a lökést, amit később mások is észrevesznek.

Pontosan ezért lenne szuper, ha te is és aki még esetleg hezitál az elsők között lennétek, mert a ti aláírásotok is kell ahhoz, hogy a következő ember már egy nagyobb számot lásson és ő is bátrabban csatlakozzon. :blush:

15 kedvelés

Sajnos az agymosás itt is erősebben működött, azt kell hogy mondjam…ha 10 emberből 8 még mindig olyan megjegyzést tesz, hogy “olvastuk, hogy ez még károsabb…”, akkor valami el lett cseszve. Mindegy, hogy rokon, vagy valami random ismeretlen a munkahelyem udvarán. :roll_eyes:

8 kedvelés

Lehet neked jó volt régen és vissza sírod de a többségnek nem volt jó(ahogy látszik is a szavazáson) de Te is magyar vagy és vaper így a Te aláírásodra is számítunk hiszen összetartozunk ha tetszik ha nem.

10 kedvelés

Majd eldől, hogy marad-e az írásom.
Azt mondta valaki egykor: Sokan vagyunk, de még mindig nem vagyunk elegen.
Most is ez a helyzet áll fenn.
Ha nem kezditek-kezdjük el, akkor 100%, hogy semmi sem lesz belőle.
Bárcsak mindenki gondolkodna egy kicsit, nemcsak előre, de általánosan is.

:saluting_face: :face_in_clouds: :peace_symbol:

10 kedvelés