Dettó a tegnapi napon! ![]()
Osztva és aláírva, bízom benne, hogy értelmes emberek elé kerül ![]()
Sziasztok! Regisztráltam és e-mail címem megerősítve!
Ha van aki ennyire nem veszi komolyan, akkor mi lesz ebből 1-2 hónap múlva, mikor már be kell küldenünk? ![]()
Remélem ennél az egynél nem lesz több ilyen. ![]()
Osszuk meg holnap is, ahol csak lehet! ![]()
Sziasztok ![]()
Elindult a Vaperina Közösség mozgósítása! ![]()
Elkezdtük a közvetlen kiértesítést a petícióval kapcsolatban. Ez egy hatalmas feladat, hiszen közel 30 000 tagunknak küldünk személyes e-mail értesítést – ez még pár évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna.
Szeretnénk, ha mindenkihez megbízhatóan megérkezne az üzenet, és a szerverek se fáradjanak bele a tempóba, ráadásul a küldői reputációnk megőrzése is fontos. Ezért a levelek kiküldése folyamatosan, több napon keresztül zajlik majd.
Régen is mondtuk, és ma is tartom, hogy a közösség legnagyobb ereje az egységben rejlik. Sokszor láttuk már, hogy ha a felhasználók ezer apró csoportban és platformon szóródnak szét, szinte lehetetlen a többséget hatékonyan megszólítani egy közös ügy érdekében. Ilyenkor egyszerűen nincs mód olyan kampányt indítani, ami mindenkit elér.
Éppen ezért kritikus, hogy egy helyen, egy szervezett közösségként legyünk jelen. Csak így tudunk gyorsan és hatékonyan reagálni az olyan eseményekre, mint például a mostani petíció. ![]()
720-an írták alá…hol a többi ?
Szvsz “elúszn(t)ak az árral”.
Pont úgy lehetnek, mint a szomszédom:“csak holnapra legyen meg a cigi mega pálinka, utána majd megyek bótba”
![]()
Sajnos…
Azután pedig jönnek ide nagysietve, hogy mit-honnan-mennyiért-mikor, stb.
![]()
Nehezen mozgósítható arra a magyar,hogy összefogjon pedig a közös érdekünk lenne..
Pedig akkor elég nehéz lehetett azt a Hét Vezért közös nevezőre hozni. ![]()
Igaz, akkor más idők jártak! ![]()
![]()
Szia Jani ![]()
Az értesítések töredéke ment ki eddig. Muszáj ütemezve küldenünk ha azt akarjuk, hogy az elsődleges mappába kerüljön és ne a promóció/spambe.
Fel kell építenünk tegnap 500 ma 1000 ment ki és így tovább max 2000/napig.
Sajnos az elmúlt évek rossz tapasztalatai miatt érthető ez a mindent átjáró pesszimizmus, de pont ez ellen küzdünk. Ha most nem mozdulunk, azzal azt üzenjük a döntéshozóknak, hogy nekünk megfelel a jelenlegi helyzet.
Tegyem hozzá én is osztogatom az adok veszek csoportokba, de van olyan például mint a Cloud Corner , próbáltam. Felfüggesztették mint minden hirdetést, hogy az admin ellenőrizze és eltűnt mind szürkeszamár a ködben!!
Felétek csak a tisztelet és hála jár a munkátokért.Én a többi vapert nem értem kb.akkor 3 ezren bizos értesültek róla..
Lehet, hogy a többség vissza csúszott az analógra vagy kezdőként ráált az eldobhatósra…
Valamennyi biztos…de a face csopik tele vannak.
Mert sokan, csak odáig látnak, tovább nem. ![]()
Ha semmi más nem jó a telefonon, a face-nek működnie kell bármi is történik, mer’ anékül nincs élet!
![]()
Szerintem annál azért többen, mert én is osztottam ahol tudtam, meg még jópáran, sőt a Villanypára egyesület is megosztotta. Nem az első olyan kommentet kapom ami szinte beleköt a petícióba… Nekem az jön le azokból az írásokból, hogy minek hoztuk létre. A legszebb kommentet ma kaptam, hogy így is átjön külföldről a rendelés. Na bumm… ![]()
Nem lenne jobb nem félni a lehetséges következményektől? Vagy nem lenne jó újra egy shopba beugrani valamiért rendelés helyett?
Egy biztos! Ha nem gyűlik össze elegendő aláírás, akkor nem fogják úgy alakítani az új trafik,- és egészségügyi törvényeket, hogy az nekünk is megfeleljen. Ismét ki leszünk rekesztve, de most nem azért, mert direkt akarnak nekünk rosszat, hanem azért, mert nem számolnak velünk, mivel rengeteg Vapert nem érdekel ez az egész mert ugyanúgy átjött a rendelése… Értem én, hogy az embernek saját magára is kell gondolnia, de ne most és ne ebben az ügyben!
Egyébként a Cloud Corner nekem se engedte be. Akkor most hogy is van ez? Ahány csoport annyi féle cél, vagy mi? ![]()
Igaz, Kinga osztotta az egyiken, én abban a pillanatban osztottam a másikon, a VapeFamilyn! Konkrétan 1 lájk van rajt az is Vaperina tag!!