Vaperina jövője - Egy új korszak kezdete

Lezsibbadt az agyam :upside_down_face: :sweat_smile:
De legalább mostmár van RTL [1] támogatás is! :tada:

1. Az RTL a “right-to-left” rövidítése, ami azt jelenti, hogy jobbról balra íródó szövegeket támogatja a program. Ez különösen fontos lehet olyan nyelvek esetén, mint az arab vagy a héber, ahol a szövegírás iránya eltér a legtöbb európai nyelvben megszokottól. A képernyőképek alapján úgy tűnik, hogy a Vaperina mostantól képes megfelelően megjeleníteni és kezelni az ilyen típusú szövegeket. (AI magyarázata) ↩︎

9 kedvelés

M1 meg majd májustól :joy::roll_eyes: (mint a véradós hekk​:rofl:)

5 kedvelés

Ajánlanám még az ősmagyar körrovás írást is mint opciót :smiling_imp: :grin:

7 kedvelés

Minden tiszteletem az elhivatottságotok előtt.Nagy meló ez.Remélhetőleg siker lesz,és remélem a mostani helyzetet előidéző brigád hamarosan a történelem pöcegödrében lesz.

11 kedvelés

Sziasztok :waving_hand:

Újabb frissítés :tada:

A témalista oldal szűrésén/rendezésén dolgoztunk.

:globe_showing_europe_africa: Ország szerinti szűrés
Mostantól témákon is megjelenítjük azt az országot ahonnan a téma szerzője létrehozta. Ez fontos, hogy még a témába lépés előtt lehessen látni, hogy honnan hozták létre főleg specifikus kérdéseknél.

Felül található egy szűrő amely ország szerint szűri a témákat. Ez alapértelmezetten Globális, tehát az összes országból származó téma megjelenik.

:up_down_arrow: Rendezés
Továbbá mostantól lehetőség van rendezni a témák sorrendjét: Aktivitás, Létrehozás, Bejegyzések, Reakciók és Megtekintés szerint.

Az adott opcióra kattintva betöltődik az aszerint rendezett témalista.
Első kattintás után (felfelé mutató nyíl):
Legkevesebb :right_arrow: Legtöbb
Legrégebbi :right_arrow: Legújabb

Ugyanarra az opcióra kattintásnál lefelé mutató nyílra vált ami megfordítja a sorrendet…és így tovább…

Ezek a szűrések/rendezések természetesen az összes témalista oldalon működnek, tehát akár tovább szűkíthető pl.: egy kategórián belül, illetve kombinálhatók és az ország kiválasztásával tovább pontosíthatók. :slightly_smiling_face:

18 kedvelés

Legyen szerencsétek hozzá. Jó kezdeményezésnek tűnik.

10 kedvelés

Sziasztok
És köszönöm,h ennyire foglalkoztok a történettel :heart:

7 kedvelés

Szia.
Nagyszerű ötlet ez nagyban megkönnyíti az információ áramlását

7 kedvelés

Sziasztok :waving_hand:

Nincs ám elfelejtve a dolog, ezerrel megy a fejlesztés/tesztelés. :smiley:

Felület nyelve: angol
(minden angolul jelenik meg)

Új téma/témalista oldal

Hosszabb bejegyzés fordítása magyar → angol

Rövidebb bejegyzés fordítása magyar → angol

Aktív témában

Felület nyelve: magyar
(minden magyarul jelenik meg)

Bejegyzés fordítása angol → magyar

17 kedvelés

Előnyt abból is tudsz kovácsolni,ha találsz egy megbízható pl francia felhasználót akivel annyira összebarátkozol,hogy ő megveszi amit kérsz,és magánúton csomagban elküldi.

7 kedvelés

ez csak illúzió :grin:

4 kedvelés

Sziasztok! Tegnap regisztráltam be csak, és bevallom nagyon tetszik az eddigi munkátok! :clap:

Remélem sokáig marad, és eléritek mindazt amit szeretnétek.

A “fehér házban” is a fejekre kéne koppintani, mert ettől az egésztől az ember esze elmegy. :laughing:

Anno nagyon sokat fórumoztam amig volt hol, és miértje.

Örülök, hogy rátok találtam, csak kérnék mindenkit, hogy pozitívan, mert sok hozzászólásból nem ezt veszem ki.

Tudom én is, mindenki hogy mi zajlott, zajlik, de a reménynek meg kell lenni mindig.

8 kedvelés

Szia.

Milyen hsz.ami szerinted nem pozitív ?

Igen,van itt segítő szándékú úgymond “mag” és van olyan aki csak kérdez,semmi válasz,eltűnik mint József Attila a ködben.

Azokra az unatkozó írkálásokra én is válaszoltam :wink:

9 kedvelés

Az újaknak még nem feltétlen egyértelmű szerintem, hogy kik azok akik régóta itt vannak és kik azok akik újonnan csatlakoztak és pánikszerűen keresik a válaszokat. Sajnos az utóbbi időben elég sok ilyen volt (szóval simán lejöhet ez elsőre) de szerintem viszonylag jól kezeltük mindannyian a kialakult helyzetet. :blush: Ezen is túl lendülünk, mint mindenen… :vaperina:

13 kedvelés

Az nem petőfi volt ?

Spongebob Squarepants GIF

6 kedvelés

Csak a sok nem pozitív hsz-re szerettem volna választ :blush:

Elég régóta vagyok (azt hiszem ) itt,szinte mindent láttam :grin:

Ami (aki) nem idevaló volt,arról intézkedtetek :hugs:

9 kedvelés

american loop GIF

:rofl:

7 kedvelés

Igen Ő volt ,de már azt sem mertem ideírni,mert kötik majd egy naphoz,valamihez,mint mindenkit :joy::joy::joy:

4 kedvelés

I Cant Do That Marlon Brando GIF by The Godfather

Gold Digging GIF by Copeland

7 kedvelés

Celebrate Rest In Peace GIF by Jason Clarke:rofl:

4 kedvelés