Oké,akkor már csak várni kell az értesítést,aztán mikor átvetted,indulhat a kevergetés.
3-4 hét után meg várjuk a beszámolót.
Na ez az amit nem kellett volna rendelni. (3x10ml) Ezért a 3 ezrért vehettem volna egy jó 10 millis latakiát is akár. Nem ezt a műmálnás -csokis ízű förmedvényt. Meglátszik, hogy még mindég újonc vagyok. Minden körnél belenyúlok valami sz@rba. Elkerülte a figyelmemet a “RED” pedig ez úgy látszik egyedül a Gandalfnál van, máshol mindenhol csak simán USA mix. De ennek eredményeképp ezután nem veszek sehol amerikai zászlósat még egyszer. A többinél talán érdemes kivárni, hogy beérjen: 555, RY4, Gentleman. Bár azoktól sem estem hanyatt, amikor beléjük szagoltam. @John ez az első benyomásom. A vape42 már eleve áfás árakkal számol? Mert a Gandalfnál az utólag hozzáadott ÁFA után már nem is olyan barátságosak az árak. Csak gondolkodom, hogy legközelebb már nem innen rendelek úgy lehet.
Akkor latakiát kell vennedde ha nem ízlik,akkor “háromezret”+alaplé+niket fogsz megbánni
Neked mi a kedvenced? Vagyis mi az amitől "hasra esel?
Gandalf nekem kedvencem , közel dolgozom , személyesen át tudom venni a rendelésem. Négy hónapja mióta vapelek az 555 gold minden napi fogyasztásban van .Most még ezek vannak a kosárban .
Amiket @Janchee küldött, azok mind jók voltak.Főleg a legjobb a Blendfeel latakia. Az RY4 is elszívható volt mindig, akárki gyártotta. De nagyon jó az RY4 a Solub Rotterdam-mal, vagy a TPA török dohányossal kissé megbolondítva. Nálam eddig ezek voltak a legjobbak. A Journey RY4-e is betöltötte nálam az egy hónapot bekeverés óta. Még önmagában is nagyon finom. Ha nem maradt volna ki az Inawera eddig az életemből, megint Jouney-t rendelek török dohányal és M-type -al. (Ha nem csak egy hétig volna Journey a vape42 - őn miután végre valahára megint rendeltek.)
Akkor viszont olyat kellene rendelned amit kaptál,és ne a v42,és a gandalfon nézelődj