Ha csak a mentol benne a lenyeg akkor en ezt nyugodt szivvel tudom ajanlani es ebben nincs olyan anyag aminek nem ismert a hevitesre adott valasza https://vape42.hu/termek/bf_menthol_10ml.html
En 1 csepp / ml hasznalom, mikor a masik lotty mar a tankban van. Szimplan mentol, de ezert kezesseget vallalok
Ezt a mentolt nem ismerem es bevallom hacsak nem kapok belole egy kostolot valamelyik vaper talakozon nem is fogom megtudni milyen. Ha neked bejon akkor teljesen oke.
A masik viszont nem aroma, abban Kinganak igaza van:) En azt nem gozolnem… Vape42 magyar shop, magyar torvenyeknek megfeleloen arul dolgokat. Pl aromakat arulhatnak. Nem fogok reklamozni, ha erdekel az aroma es toluk gondolsz rendelni utannuk tudsz nezni honlapjukon
PS: segitek, mivel magyar shop, 1 nap a kiszallitas (bar nem a legolcsobb az teny)
Azért nézzük, hogy mit is rendeljünk helyette. Vannak olyan liquidek… Szerintem csak az eukaliptusz benne az egyetlen, ami olaj, de illóolaj. Bár lehet, hogy az a rossz benne. Én is inkább rendelek valamit eliquid shopból.
Úgy döntöttem, nem kísérletezgetek. A mentol, az mentol, de nekem más is hiányzik. A sokak által hype-olt Heisenberget a fiam máskor a vaping undergroundról rendelte, már tudom is, hogy miért. a szlovákoknál nincsen. De nálunk a vape42-nél elég jó árban van. A dohányos ízektől azért szenvedek, mert hiába keverem akármilyen töményre, a pipát nem pótolja. Kell bele valami olyan íz, ami feldobja, különben megyek a trafikba dohányért.
Üdvözlet. Kezdő gőzösként három hét alatt sikerült túlszívnom magam nosmoke mangóból. Nagyon aljas dolog, Egyik pillanatról a másikra a mangót mogyorós mandulás dolognak éreztem, egyből kazáncsere, ez nem segített. Másnap rohantam még kazánokért, de azok se voltak jók. A tankot rommá mostam, de hiába. Majd elmentem rutinos ismerőshöz a készülékkel és ott összeraktuk kimosva új kazánnal majd beleszívtam és mutattam hogy már az első slukk se jó. Átvette azonnal a készüléket, beleszívott és mondta hogy ez mangó, és hogy velem van a baj. Mondom mivan??? Kiöntötte a tankomat, feltöltötte más ízzel és ahogy a kazán beitta az új ízt, megjött az új íz érzése. Így jöttem rá hogy mit jelent túltolni. Három napja tart de még csak rosszabb . Most ha a mangóra rápróbálok már totál semmit nem érzek. Már rendeltem alapot meg aromákat de addig a dohányboltos vivo-val küzdök mert azt érzem de nagyon nem szeretem. Most olvastam az írást, holnap irány mentolos cukorkáért.
3 hét egyetlen ízzel? Amíg porlasztózol, javaslom szerezz be jó pár db-ot, és legyen 1 mindegyik ízvilágnak. De ha teheted, mégegy tankot, vagy szettet is érdemes beszerezni, hogy könnyebb legyen az ízcsere.
Szia. Szerepel a tervek között. Most az ízlelés helyrehozása a cèl, meg az ízek bővítése. Igen három hétig egy ízt toltam. Azt gondoltam úgy lesz mint a ciginél hogy bejön egy, és arra rámegyek. Hát meg is lett az eredménye
Sziasztok.Èn még új vagyok de lenne egy kérdésem.10évig dohányoztam. Kb egy hónapja csak elektromost szívok. Egyenlőre kizárólag a mentolos ízeket érzem, azon kívül teljes ízvakság.
Lehetséges hogy a cigitől van? Elmúlik ez valaha is?
Furán hangozhat, amit javaslok, de próbáld ritkítani a mentolt. Zsibbaszt, tartósabban ott van a nyálkahártyán, elnyom egyéb ízeket.
(Ettél már Negro után húslevest?)
Én egy fogmosás után is mindig megállapítom, hogy fél-1 óra kell a dohánykivonatnak is, hogy újra érezzek ízt, megfelelő th-t.
Az én ízvakságom és köhögéseim 6 hét alatt “múltak el”.
Sziasztok!Az ízvaksággal kapcsolatban még rájöttem hogy mi segíthet leküzdeni:pl. a savanyúkáposzta,valamint a keserű likőr (unicum,Várda keserű…)Persze óvatosan vele!
Nekem bejött mindkettő!
Az ízvakság? @vaperina_kinga
Hát… érezetem már nem egyszer, h nem érzek semmit
A mentol meg valóban tovább adja az íz impulzusokat
Nagyon jó és kerek írás, mint mindig. Részemről köszi