Vaper találkozó 2023

A kiülős rész mellett van a parkoló, onnan ránk fogsz látni. :rofl:

1 kedvelés

Ez nem vépertalálkozó, csak pár ember elmegy együtt egy sörözőbe, ennyi.

3 kedvelés

Sajna a vaperek 99,99% csak a virtuális világban mindenre elszánt vaper!

2 kedvelés

Vagy a parkolójába! :joy::joy::joy::joy:

Szerintem itt,is vannak jó néhányan akik szívesen találkoznának azokkal akikkel itt beszélgetnek. Persze lehet tévedek :thinking::woman_shrugging:

7 kedvelés

Ebben teljesen igazad van. Ennek apropóján lett az első vaper tali.

1 kedvelés

Én eddig 2x voltam, eljött mindenki, igaz utána már nem hívtak. :sweat_smile:

1 kedvelés

és mennyi volt a beugró? :grin:

Csak arra emlékszem, hogy a 2. alkalommal valahogy több pénzel értem haza, mint amivel elindultam. :joy:

1 kedvelés

Na ezért nem hívtak többször :joy:

1 kedvelés

Kártyáztatok? :slightly_smiling_face:

Bárcsak ennyi lenne. :sweat_smile:

Akárcsak én a céges bulikon,Másnap-harmadnap,meg nem tudtam ki fog először valamit szólni. :slightly_smiling_face:

Én megyek, hiszen egy longfill ára a belépő és még vacsora és koncert is lesz!!! Egyáltalán nem hiszem, @Bishop , hogy haszna lenne bárkinek is ebből. A beülök egy sörözőbe Vaperekkel teljesen más, hiszen voltam Pesten is ilyen jellegű találkozón és nem 5000-ből ittunk, ja és kaja sem volt, csak ha vettél magadnak. Egyetértek @Elek_Segits hozzászólásával. Ez a poszt pedig megint semmire nem jó, csak ellenségeskedést kelt. Bocs!

Bocsi, de elolvastad az utána írt hozzászólásomat is, amikor megtudtam az összeget?

1 kedvelés

Persze, természetesen olvastam. Nem igazán értem, hogy csak Dicod modokat vesznek Vaperek /én nem/ és a belépő összege a gond. Elnézést kérek mindenkitől, hogy ezt a példát hoztam fel. Remélem a szervezők ebből a hibából is tanulnak, hogy előre le kell írniuk mindent, hogy ne legyenek emiatt megítélve.

Ne haragudj, de én úgy látom éppen te csinálod a feszültséget.
Senkinek nem gond az 5.000 Ft. Annak sem aki dicodes modot vesz és annak sem aki nem. Csupán az elvvel nem értenek egyet többen. Miért fizessen 5ezret azért, hogy egy-két órára odamenjen?
Ennyi a történet.

2 kedvelés

Bocsánat, befejeztem.

Szerintem jobb ha én most csöndben maradok :thinking: :heart_eyes:

Nem megítélve vannak, hanem nem szimpatikus a szervezés kivitelezése. Én nem akarok vacsorát, veszek ha akarok és nem akarok koncertet sem, mert nem azért megyek találkára. Már ha mennék, mert egyébként nem megyek.

Egyébként meg a dani tulajok és a véperek halmaza nem egyenlő, ez pont, hogy kirekesztő, igen, van akinek be kell osztani a pénzt.

@Bishop benézte, bocsánatot kért, te elolvasod és ezek után is leírod amit.

2 kedvelés