A kiülős rész mellett van a parkoló, onnan ránk fogsz látni.
Ez nem vépertalálkozó, csak pár ember elmegy együtt egy sörözőbe, ennyi.
Sajna a vaperek 99,99% csak a virtuális világban mindenre elszánt vaper!
Vagy a parkolójába!
Szerintem itt,is vannak jó néhányan akik szívesen találkoznának azokkal akikkel itt beszélgetnek. Persze lehet tévedek
Ebben teljesen igazad van. Ennek apropóján lett az első vaper tali.
Én eddig 2x voltam, eljött mindenki, igaz utána már nem hívtak.
és mennyi volt a beugró?
Csak arra emlékszem, hogy a 2. alkalommal valahogy több pénzel értem haza, mint amivel elindultam.
Na ezért nem hívtak többször
Kártyáztatok?
Bárcsak ennyi lenne.
Akárcsak én a céges bulikon,Másnap-harmadnap,meg nem tudtam ki fog először valamit szólni.
Én megyek, hiszen egy longfill ára a belépő és még vacsora és koncert is lesz!!! Egyáltalán nem hiszem, @Bishop , hogy haszna lenne bárkinek is ebből. A beülök egy sörözőbe Vaperekkel teljesen más, hiszen voltam Pesten is ilyen jellegű találkozón és nem 5000-ből ittunk, ja és kaja sem volt, csak ha vettél magadnak. Egyetértek @Elek_Segits hozzászólásával. Ez a poszt pedig megint semmire nem jó, csak ellenségeskedést kelt. Bocs!
Bocsi, de elolvastad az utána írt hozzászólásomat is, amikor megtudtam az összeget?
Persze, természetesen olvastam. Nem igazán értem, hogy csak Dicod modokat vesznek Vaperek /én nem/ és a belépő összege a gond. Elnézést kérek mindenkitől, hogy ezt a példát hoztam fel. Remélem a szervezők ebből a hibából is tanulnak, hogy előre le kell írniuk mindent, hogy ne legyenek emiatt megítélve.
Ne haragudj, de én úgy látom éppen te csinálod a feszültséget.
Senkinek nem gond az 5.000 Ft. Annak sem aki dicodes modot vesz és annak sem aki nem. Csupán az elvvel nem értenek egyet többen. Miért fizessen 5ezret azért, hogy egy-két órára odamenjen?
Ennyi a történet.
Bocsánat, befejeztem.
Szerintem jobb ha én most csöndben maradok
Nem megítélve vannak, hanem nem szimpatikus a szervezés kivitelezése. Én nem akarok vacsorát, veszek ha akarok és nem akarok koncertet sem, mert nem azért megyek találkára. Már ha mennék, mert egyébként nem megyek.
Egyébként meg a dani tulajok és a véperek halmaza nem egyenlő, ez pont, hogy kirekesztő, igen, van akinek be kell osztani a pénzt.
@Bishop benézte, bocsánatot kért, te elolvasod és ezek után is leírod amit.