Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ti szerveztek vaperinás találkozót vagy volt már ilyen hogy össze jöttetek valahol??
Szia. Még nem szerveztünk, de tervben van, csak a bolygóknak is úgy kell állnia. Viszont @Ispy @Deepfreeze és @Balazs_Samu_Nagy néha összeugranak egy pár sörre. Illetve lakóhely szerint voltak már találkozások.
Köszönöm szépen hogy írtál jó lenne részt venni már egy vape talin
igény szerintem volna rá
Az biztos igény nagyon is lenne rá
Remélem hamarosan eljön ez is.
Én mennék trollkodni
Így van. @Deepfreeze volt a felbújtó, mert kifigyelte, hogy egy kerületben vagyunk. Az első találkozón megalakítottuk a Vaperina 16. kerületi fiókszervezetét. Az alapító gyűlés után még kétszer találkoztunk.
Azóta állandó sztárvendégünk @ispy, ugyanis Cameron Diaz és Scarlett Johansson épp akkor nem értek rá, illetve amikor meg éppen igen, pont Ispynek felejtettünk el szólni.
Viccet félre téve, az elején el nem tudtam képzelni, hogy miről fogunk a vépen kívűl dumálni, de valahogy mindíg úgy volt, hogy leültünk öt órakkor és a következő pillanatban este tíz óra lett.
Remélem lesz még ilyen alkalom, de kell hozzá a kerthelység és a jó idő!
Tudtam én, hogy szemetek vagytok!
Igen, remegő kézzel kifejezetten szar tekerni, ezt aláírom.
Emlékszel?
Az első találkozón Én kezdő véper és első fórumozó voltam. Azt igérted, megtanítasz rendesen trolkodni…
Ha lassan is, de haladok.
Nézesd meg a kezed és semmiképp ne operálj
Én semmiképp sem járok operába, ezt megígérem neked.
- Kerületi fiókszervezet? Hm
Leányvállalat is érdekelne
Jókai ,mond valamit srácok? Életem első 30 éve gyakorlatilag.
Nem…én csak migráns vagyok.
A Kőszívű ember fiai???
Jókai lakótelep? Onnan írok most is.
Tősgyökeres 16. kerületi vagyok! Még a szüleim is oda születtek
Én Centi
Nekem azért kéne vonatozni kicsit míg fel jutnèk Pestre.
Tatai vagyok kb 2,5 óra lenne minden féle közlekedési eszközt igénybe véve.