Vaper találkozó 2023

Bocsánat,rossz képet csatoltam :blush:

2 kedvelés

Bocs, ezt az emléket nem hagyhattam ki :joy:

:crazy_face: :wink:

1 kedvelés

na, egy selejtes pod :grin:…beragadt tűzgombbal

Jó lenne több vaper-találkozó, én szívesen részt vennék ilyeneken…

Azonban egy kis infó a most következő (2023.06.10-11-i) Ráckeve/Leányvár-fogadóbeli találkozóról.

A rendezvény KIZÁRÓLAG a regisztrációval és a belépő megfizetésével látogatható.
Én csak pár órára ugrottam volna be (mert nincs több időm), de a szervező tájékoztatása szerint ez nem lehetséges. Akkor is ki kellene fizetnem a teljes részvételi díjat, ha nem alszom ott, nem eszek, nem iszok semmit… Ez szomorú.

Akkor viszont én biztos nem leszek ott, pedig jó lenne ezt a szubkultúrát személyes találkozókkal erősíteni.

4 kedvelés

Igen, ezért nem mentünk mi sem.
Nem is az hogy nincs időm, de a sátrazásból úgy 20 évesen kinőttem :rofl:

2 kedvelés

Számomra ez így ebben a formátumban csak a pénzről szól. Elkeserítő. Csak adtak egy nevet a leányzónak, hogy asszongya “vaper találkozó”. A lényeg a bevétel.

2 kedvelés

Szerintem lassan lemegy a monszun, akkor lehet egy talit szervezni a legendás Legenda sőrfőző kocsmájában, a Legenda sörözőben. Semmi csicsa, odamegyünk és kész, aki későn jön, majd állni fog.

4 kedvelés
  1. Kerület?

Mittudomén, arra emlékszem, hogy 2 hétig kocsikáztam és a világvége tábla után volt balra. :sweat_smile:

Egyébként az.

2 kedvelés

Nem hinném. Az az 5000 manapság nem nagy pénz. Azt a lehetőséget hiányolom hogy pl 1500-ért bemegyek aztán fizetem amit eszek iszok.

2 kedvelés

Kiváncsi lennék te ebből a 5000Ft/ fő- ből mekkora nyereséget realizálnál. Mert eddig mind ráfizetéses volt.

1 kedvelés

Az összeget eddig nem tudtam sorry. Felvetésem tapasztalatokon alapul sajnos. De örülök ha tévedtem! Valóban kevés információm volt a véleményalkotáshoz. Elnézést!

1 kedvelés

Ezért (is) vagy az egyik kedvencem! Nem derogál beismerned, ha tévedsz! :hugs:

4 kedvelés

Ha a legenda sörözőben lesz tali, hozlak viszlek. Így tudsz majd inni eszméletlenül. :joy::joy::joy: (Feltéve, hogy engem ott megtűrnek. Ha nem, akkor majd elleszek a parkolóban míg jól érzitek magatokat.) :joy::joy::joy:

Még én sem tudom, hogy az egy nyilvános “sörözés” lenne, vagy zártkörű :blush::joy:
Az a fiúk “törzshelye” :blush:
Mondjuk a söröző nyilvános hely, de én max deepfreezt ismerem meg, de az sem biztos :joy:

Már bocsánatot kérek :slight_smile:
Inkább az a furcsa, ha ez a furcsa :slight_smile:
Még a gyerekeimtől is, simán.
Én sem vagyok tévedhetetlen…
(igaz jó sok időnek elkellet telni ahhoz hogy erre rájöjjek :slight_smile: )
(és még a korona sem áll jól a fejemen :slight_smile: )

Tisztelettel

1 kedvelés

Idehaza majdhogynem teljesen felesleges vapertalálkozót rendezni! Nem is érdemes róla beszélni.

Én is így neveltem a lányom, de sajnos sokaknak nehezére esik elnézést kérni, beismerni a tévedésüket :woman_shrugging:

1 kedvelés

Miért?

2 kedvelés