Bocsánat,rossz képet csatoltam
na, egy selejtes pod …beragadt tűzgombbal
Jó lenne több vaper-találkozó, én szívesen részt vennék ilyeneken…
Azonban egy kis infó a most következő (2023.06.10-11-i) Ráckeve/Leányvár-fogadóbeli találkozóról.
A rendezvény KIZÁRÓLAG a regisztrációval és a belépő megfizetésével látogatható.
Én csak pár órára ugrottam volna be (mert nincs több időm), de a szervező tájékoztatása szerint ez nem lehetséges. Akkor is ki kellene fizetnem a teljes részvételi díjat, ha nem alszom ott, nem eszek, nem iszok semmit… Ez szomorú.
Akkor viszont én biztos nem leszek ott, pedig jó lenne ezt a szubkultúrát személyes találkozókkal erősíteni.
Igen, ezért nem mentünk mi sem.
Nem is az hogy nincs időm, de a sátrazásból úgy 20 évesen kinőttem
Számomra ez így ebben a formátumban csak a pénzről szól. Elkeserítő. Csak adtak egy nevet a leányzónak, hogy asszongya “vaper találkozó”. A lényeg a bevétel.
Szerintem lassan lemegy a monszun, akkor lehet egy talit szervezni a legendás Legenda sőrfőző kocsmájában, a Legenda sörözőben. Semmi csicsa, odamegyünk és kész, aki későn jön, majd állni fog.
- Kerület?
Mittudomén, arra emlékszem, hogy 2 hétig kocsikáztam és a világvége tábla után volt balra.
Egyébként az.
Nem hinném. Az az 5000 manapság nem nagy pénz. Azt a lehetőséget hiányolom hogy pl 1500-ért bemegyek aztán fizetem amit eszek iszok.
Kiváncsi lennék te ebből a 5000Ft/ fő- ből mekkora nyereséget realizálnál. Mert eddig mind ráfizetéses volt.
Az összeget eddig nem tudtam sorry. Felvetésem tapasztalatokon alapul sajnos. De örülök ha tévedtem! Valóban kevés információm volt a véleményalkotáshoz. Elnézést!
Ezért (is) vagy az egyik kedvencem! Nem derogál beismerned, ha tévedsz!
Ha a legenda sörözőben lesz tali, hozlak viszlek. Így tudsz majd inni eszméletlenül. (Feltéve, hogy engem ott megtűrnek. Ha nem, akkor majd elleszek a parkolóban míg jól érzitek magatokat.)
Még én sem tudom, hogy az egy nyilvános “sörözés” lenne, vagy zártkörű
Az a fiúk “törzshelye”
Mondjuk a söröző nyilvános hely, de én max deepfreezt ismerem meg, de az sem biztos
Már bocsánatot kérek
Inkább az a furcsa, ha ez a furcsa
Még a gyerekeimtől is, simán.
Én sem vagyok tévedhetetlen…
(igaz jó sok időnek elkellet telni ahhoz hogy erre rájöjjek )
(és még a korona sem áll jól a fejemen )
Tisztelettel
Idehaza majdhogynem teljesen felesleges vapertalálkozót rendezni! Nem is érdemes róla beszélni.
Én is így neveltem a lányom, de sajnos sokaknak nehezére esik elnézést kérni, beismerni a tévedésüket
Miért?