Vaper találkozó 2023

Már megint velem van a baj? :joy:

1 kedvelés

Dicodesal megidéztünk?:joy:

Hergeled itt az embereket danikkal.

Bocsánatot kértem. Elnézést.

Megbocsájtok. :joy:

1 kedvelés

Nem is értem…de már kezdem megszokni…

2 kedvelés

Én sem értem, de már én is kezdem megszokni a danit. :smile:

Az utolsó amit egy véper találkozón hiányolnék az a fesztivál feeling

1 kedvelés

Az a baj Istvánom, hogy a hely a legdrágább. Sajna senki nem adja oda a helyet gyere “hülye” gyerek gőzöljél, jó pofizzál azt a kaját meg a piát igyátok meg a csomagtartóból. De tovább megyek igyál egy sört egy kávét legyél el fél napot, termelj 3konténer szemetet azt szájé. Nálunk itt a faluban van egy 40-60 fős kocsma. Amit bérbeadnak rendezvényekre.1 nap 100k ha szék-asztal is kell az is plussz. Ha netalán hűtőt is szeretnél még+. Megértem én, hogy dumcsi meg eszel iszol. De sajna az kivitelezhetetlen. Erre vannak a kis helyi talik. Nálunk is van tavasz és ősz között minden hónapban. Az látod ingyenes csak a fogyasztásod fizeted.

2 kedvelés

Elhiszem. De nekem ez már egy arctalan tömegrendezvény így, amihez nincs kedvem. Ha valaki azt mondaná, hogy gyertek le a térre a pinpongasztalokhoz dumálni, az érdekelne. De nekem nem kell megfelelni, aki ilyenre vágyik hajrá.

4 kedvelés

Az a baj, hogy egy megrendezett rendezvényre nem utaznak el x km. Majd akkor pont a VII. kerbe utazok 150km hátha megvársz a ping-pong asztalnál. Majd mire odaérek közlöd az asszonyt kicsukta a kutya menned kell. :grin:

1 kedvelés

Figyelj, ha én megbeszélem valakivel, hogy talalkozunk, akkor az asszony így járt. :smile:

De az más nekem, mint elmenni egy random rendezvényre random emberek közé. Ha már van múltunk, akár írásban, akkor eleve átugorhatjuk az ismerkedős részt.

2 kedvelés

Ha megyek a 0-on és tudom, hogy tutira megyek szólok és iszunk egy kávét!

1 kedvelés

Jó csak ne hajts be a kútra a kamionnal, mert nem férsz át alatta. :joy:

1 kedvelés

Egyébként voltam egyszer ilyen tematikus találkán, szerintem túl antiszoc vagyok hozzá, ennyi.

Szerintem az 50%-át ismered. A másik 50%-ot megismered egy vetélkedőn akit nem ismersz azt meg meghívod egy italra és máris megismered! :joy:

1 kedvelés

Mért, csak ketten lesznek? :grin:

Csak úgy érzed ám wazze! :grin:

Sziasztok :slightly_smiling_face: Ha jól látom május 15 -ig tartott a regisztráció, így én is lezárom ezt a témát. Ha szeretnél hozzászólni akkor kérlek jelentsd ezt a bejegyzést és újranyitjuk a témát.

5 kedvelés