Már megint velem van a baj?
Dicodesal megidéztünk?
Hergeled itt az embereket danikkal.
Bocsánatot kértem. Elnézést.
Megbocsájtok.
Nem is értem…de már kezdem megszokni…
Én sem értem, de már én is kezdem megszokni a danit.
Az utolsó amit egy véper találkozón hiányolnék az a fesztivál feeling
Az a baj Istvánom, hogy a hely a legdrágább. Sajna senki nem adja oda a helyet gyere “hülye” gyerek gőzöljél, jó pofizzál azt a kaját meg a piát igyátok meg a csomagtartóból. De tovább megyek igyál egy sört egy kávét legyél el fél napot, termelj 3konténer szemetet azt szájé. Nálunk itt a faluban van egy 40-60 fős kocsma. Amit bérbeadnak rendezvényekre.1 nap 100k ha szék-asztal is kell az is plussz. Ha netalán hűtőt is szeretnél még+. Megértem én, hogy dumcsi meg eszel iszol. De sajna az kivitelezhetetlen. Erre vannak a kis helyi talik. Nálunk is van tavasz és ősz között minden hónapban. Az látod ingyenes csak a fogyasztásod fizeted.
Elhiszem. De nekem ez már egy arctalan tömegrendezvény így, amihez nincs kedvem. Ha valaki azt mondaná, hogy gyertek le a térre a pinpongasztalokhoz dumálni, az érdekelne. De nekem nem kell megfelelni, aki ilyenre vágyik hajrá.
Az a baj, hogy egy megrendezett rendezvényre nem utaznak el x km. Majd akkor pont a VII. kerbe utazok 150km hátha megvársz a ping-pong asztalnál. Majd mire odaérek közlöd az asszonyt kicsukta a kutya menned kell.
Figyelj, ha én megbeszélem valakivel, hogy talalkozunk, akkor az asszony így járt.
De az más nekem, mint elmenni egy random rendezvényre random emberek közé. Ha már van múltunk, akár írásban, akkor eleve átugorhatjuk az ismerkedős részt.
Ha megyek a 0-on és tudom, hogy tutira megyek szólok és iszunk egy kávét!
Jó csak ne hajts be a kútra a kamionnal, mert nem férsz át alatta.
Egyébként voltam egyszer ilyen tematikus találkán, szerintem túl antiszoc vagyok hozzá, ennyi.
Szerintem az 50%-át ismered. A másik 50%-ot megismered egy vetélkedőn akit nem ismersz azt meg meghívod egy italra és máris megismered!
Mért, csak ketten lesznek?
Csak úgy érzed ám wazze!
Sziasztok Ha jól látom május 15 -ig tartott a regisztráció, így én is lezárom ezt a témát. Ha szeretnél hozzászólni akkor kérlek jelentsd ezt a bejegyzést és újranyitjuk a témát.