Sziasztok,tud valaki Miskolcon vape shopot?Ha van merre melyik utcán lehet?Köszi előre is a segítséget.Azért érdeklődök mert ma megyek Miskolcra egy pár napra aztán ha van ilyen lehetőség be mennék oda mert ugye itt Nyíregyen ahol lakom nem nagyon van ilyen shop féle.
Szia!
Metropol Üzletház, Cloud Vapor. De nem tudom, nyitva vannak-e.
köszi szépen gondoltam erre a shopra ugye néztem én a facen hogy van ez csak nem tudom működik e még a shop vagy sem.Elvileg 09:00 nyitnak ha jól néztem
Ne haragudj, sajnos nem tudok pontosabb infót adni, mert én magam nem járok hozzájuk. A baráti körben van, aki be-beszaladt az üzletbe, illetve az ifjabb nemzedék emlegeti őket időnként.
Ja, a második fele kimaradt: Széchenyi utca (Sétáló, Forint), a volt Centrum áruházzal (Skála) szemben. A Szinva Park és a Bató ház között találod a Metropolt a villamos sínek mentén haladva.
Szia!
Hétköznap 17:30ig vannak nyitva. Szombaton pedig 13:00ig.
Nem tudom mennyire lehet fontos de csak készpénzzel lehet fizetni, vagy banki átutalással. Sajnos kártya termináljuk nincs.
Szia Ádám!
Köszi, ezt jó tudni!
Ez Miskolc… Ide a törvény is csak benéz és továbbmegy… Neeem!
Fogalmam sincs róla, hogyan működnek. De utánakérdezek… Mert már engem is érdekel.
köszi a segítséget amit akartam volna pori lett volna de nállunk nincsen olyan pori ami kellene de lehet szombaton be nézek mik is vannak podok terénmi a felhozatal.
A terminál csak elektronikus navos pénztárgép mellé kötelező!(Hozzánk is sokszor jönnek hőzöngve, pedig ez fél info!)
Köszi, ez kimaradt nekem is.
folytatva ezt a Miskolci vape shopot tegnap óta itt vagyok Miskolcon tán lehet ma tényleg be nézek megnézem az mtl rta tankokat tán csak van valami jo az én számomra is ott meg vagy 2db snv nézek majd a mai nap folyamánha kell esetleg valami onnan bár kinek szóljon nyugodtan meg veszem aztán elküldöm
Kíváncsi vagyok a véleményedre, a Kölykök feltűnnek ott időnként. A teszt eredményt összehasonlítom.
szét nézek először is igaz nem várok csodát de hátha vannak ott jó cuccok is.na nem azért de van minden otthol nekem de csak kell a pénzt költeni is,meg már ha itt vagyok ugye be nézek még ha csak egy vagy két felöntős aromát veszem már akkor is meg nyugszom
Jegyzetelj mint próbavásárló! Aztán csinálunk egy “shopkukker topikot”, és jól kidumáljuk!
csinálok én még videót is ha kell bent a shopban mik is vannakde a legnagyobbik gond most pont az,hogy otthol hagytuk a c kábelt a gtx one géphez így az asszonynak le is merült a gépe szereznem kell egy c kábelt is hátha van ott az is.
Na b@sszus meg, minden van nálam, csak az nincs. Ha a shopban nem találtok, ott a MediaMarkt a SzinvaParkban…
igaz valahol csak veszek vagy egy telefonosnál nézek annyi addig ott a wenax oda adtam azt neki
videot nem csináltam mert olyan kicsi volt a bolt,hogy kint áltak vagy 6 még nem akartam fel tartani őket de 4 dolgot vettem 2 snv egy kicsi üres flaskát meg egy mtl rta is vettem.
nem ismerem nagyon a tankot de hátha jó lesz ki tapasztaljuk majd.Egyébként nem rossz kis vape shop ez vannak monkey felöntős snv is sok féle fajta van nagyon van azért választék,c kábelt meg a bükkben vettem a kínaiba fent nem is volt drága