Köszi az infókat!!!
Nagyon szívesen.
A hátizsákba bekerült a plusz C kábel, ha legközelebb kábel nélkül jártok Miskolcon, szólj és megoldjuk!
köszönöm szépen de megpróbálok figyelni már erre arracsak nem mindig jön össze.
már haza jöttünk nyíregyre de most meg az iphone töltő maradt miskolconmehetek venni egy kábelt ma is úgy érzem ez a sok kapkodás
Édes istenem, hihetetlenek vagytok! Sajna nem járunk arra, de egy iphone töltő is megy a hátizsákba ha megtalálom!
most vettünk egyet itt nyiregyen kemény 600ft voltnem volt elég haza jöttünk még szaladjunk kábelt venni itt is de megoldódott mimden
de már meg tekertem a tankokat is a kizokut is meg csináltam meg a merlint is meg csináltam a gyári tekeréseivel amik benne voltak a csomagban a kizokuba 3 magon volt a tekerés a gyári azt tettem bele ízre nem rossz azt szívja már az asszony,legközelebb 2,5 magon fogom meg tekerni a merlint meg 2,5 magon raktam bele az sem rossz az ultroner modon elfér bővenna de itt nincs megállás még tervben van 2db tankom majd amit szeretnék venni egy pioneert meg egy kayfun lite is szeretnék ja és egy pod meg vagy 2db mod még fog kelleni nekem a későbbiekben
A telhetetlenség elért
el el egy jó ideje már
ki cseréltem a merlin gyári drip tippjét is a sajátomra amit csináltattam nagyon jól néz ki evvel szerintem szép darab
Szia Szabolcs! Csinos lett! Váleményed megtudhatom a Merlinről? Ízek, gőzök, melegedése mennyire érezhető így 30fok felett?
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.