Újjabban szemezgetek ezzel a tankkal, jött kínából egy csomagom és volt benne 3 darab bubis palást hozzá, amit mai napig sem értek hogy miért mert én nem rendeltem ilyet hozzá való tank hiányában. Gondoltam ha már van akkor miért ne. Kérdésem hogy használt már valaki ilyen tankot? Kinek mi a véleménye róla? természetesen nem akarom tripe-ben használni, inkább csak dual, a nagy térfogata ami megtetszett bubis palásttal. Aromamizer plus-om már volt, az nem jött át annyira, továbbá a smok tfv16-al is szemezgettem de a problémám hogy nincs hozzá rba fej sajna. Vagy van? Köszi a válaszokat! Szép estét!
Szia. A Smokhoz tudtommal nincs RBA. A rewiev videók alapján 100 watt vagy az felett kér. Így én azért meggondolnám. Viszont ízre ott van, gőzre meg mégjobban. A Triple is nagyon jó kazán, 3 coillal eszi a liquidet. Azért is akkora. De ízes nagyon. Igazából mindkettő jó választás. Bár a Triple talán egy kicsivel jobb mint a Smok.
Igazából ugyanazt nyújtja, eleve építhető, és nem kell 140 watton pörgetni sem. A videóban annyival tolták a TFV16-ot.
Szia! Igen, akkor ugyan azt a videót láttuk. Van Tfv12-m Rba-val. Mindíg is magamnak tekertem, a coilos tankok nem az én világom. Gőzre nem rossz de ez engem sosem érdekelt, inkább az ízek. A Tfv12 nálam ízre 10-ből 6-os eddig a legjobb tankom talán a Zeus single volt, de a single már kevés. A Zeus x és a Dead Rabbit már hozza az elvártat de nincs akkora kapacitásuk hogy ne kelljen naponta többször tankolni, van squonkom is de nem mindíg szeretném azt használni, nem akarok teljesen arra átállni.
Igen, erős hátfájással küzdök és ma nagyon belehúzott, volt időm ma átgondolni és jobban utánna nézni! Kb 2 órája meg is rendeltem a Triple-t! Köszönöm a segítséget!