Sziasztok! Most vettem észre, hogy a 4 hónapja Kumulus-ról vásárolt Ursa nano pro vákuumkapcsolója nem úgy működik, ahogy kellene. Lassú szívásra csak szaggatottan porlaszt. Valószínű ilyen volt már az elejétől kezdve, csak viszonylag keveset volt használva (a 4 hónap alatt szerintem 1 hónapnyi normál használat sem ment bele, volt, hogy hetekig nem volt használva), illetve eléggé erőteljesen szívtam még akkoriban. Most derült ki, mikor az asszonyé után használtam, és az övé tökéletesen működik, minimális erejű szívásra is végig szépen porlaszt.
A kérdésem az lenne, hogy szokott-e a podokra garancia lenni, ha igen mennyi? (ugye nem 3 hónap? )
Ha jól sejtem marad a gombos használat.
Van, bár a ~20€ tételnél nem biztos, hogy életszerű a visszaküldés-szervizelés
Mindenképp írj nekik, legrosszabb esetben megegyeztek egy jó húsos kuponban(a Ny-európai garanciális ügyintézés elsőre lehet, hogy mellbevágó élmény lesz )
Szerk.
Szóval gyors körbeszaglászást követően… a francia törvényi szabályozás számomra ingoványos terep, pontosat nem tudok mondani, ne erre építs, de 24hó gari, viszont itt is él a javítás/árleszállítás opció, mint nálunk- szervíz által elkövetett bevizsgálás és hibamegállapítás után. A hazai postaktsg. ismeretében vsz. a csomag utaztatására kifizeted egy új árának 3/4-ét.
Nagyon korrektül szoktak hozzáállni a garanciális jellegű gubancokhoz, mindenképp írj nekik egyet, hogy ilyen problémád adódott. Jó eséllyel életképes megoldást fognak találni