Hááááát ahogy mi szoktuk megvédeni a családi költségvetés vape kiadások oszlopát: de most miért lenne sok? Az előző évi számok tükrében kifejezetten alacsony. Papíron jók vagyunk megtakarítás szempontjából is. Aztán pofán vágnak egy kamatlábbal és egy megtérülési rátával…
András a 7 Leaves esetében működhet egy 3%-os arány a keverésnél? Egy ismerős ennyit ajánlott… Nem túl alacsony ez?
Mostanság mindent 8-10%között keverek,mert picit lazítottam a dolgokon és levegősebben kezdtem pöffékelni,ez húzta magával,hogy már aKayfun Prime kivételével a többi kazánom 2-es mag helyett 2.5-re tekerem és 30ga huzalról 28ga-ra váltottam.
Köszi!!! Akkor annyi lesz. Mindenképpen csak keveset keverek, ismeretlen cuccot nem engedünk a “hordó” közelébe.
Ha ilyen marad mindenképpen rápróbállok egy higítással
Az eddig olvasottak alapján maradok a kevesebb a több elvnél ebben az esetben. Nem maxolom ki az ízeket
Természetes,hogy dohány ízt nem fogunk kapni,ezért is írtam már párszor máshol is,hogy max dohány jeleg amit kereshet az ember,ha van rá lehetőség az Azhadokról később írhatnál egy véleményt
Talán eddig nálam ami legjobban hajazott a dohány ízre az egy aszalt szílvás diós dohányos volt,na ez tartott bekeverés után 4 napig kb utánna eltünt én meg elraktam érni,de már nem azt adja,tiszta nővérem által kedvelt Iquos-os égetett dohány íze volt
Pont most van a kezemben. Kicsivel kevesebb mint 5%, így illatra most már fogyasztható. A 10% szerintem fogyaszthatatlan kategória, nem találtunk embert aki néhány slukknál többet bírt volna belőle.
Tartsd meg nyárra András, nem bánod meg. Nem kedvelem a bodzát (semmilyen formában, sem szörp, sem bor), de természetesen az ellentábor gondoskodott arról, hogy “bebodzuljak”. Egy kellemes limonádé esetleg egy mojito mellé egy meleg napon-estén kifejezetten jól tud esni egyszer-egyszer kikapcsolódás gyanánt.
Az a baj, hogy fater így hívja a pálinkafőzőt… Na mama, megyek rakok a gyümis kazánra… Némi dokumentálást nem tervezel véletlenül az összedobásról?
Ha egy ember igénynek számít, akkor igen van rá igény. A Mulan beszámoló mai napig téma.
A tankok listáját elnézve, ha most jönne a beszámoló, már késő lenne. A sárkánygyümölccsel a szívbajt hozod rám, kétféle is van a varázsdobozban (szerintem már hat hónaposak is lehetnek) és mindkettőnek van egy fura parfümös-alkoholos utóíze.
Pont ma kisérleteztem ki a Cylin-ba(ha már nem ment el cserébe és megmaradt)a notch coil,helyett egy 28ga ss parallel coilt és működik(őrület)ez a Jay Boo mégsem nyúlt vele mellé,ugyszint nyára készülök vele én is. A sárkány gyümölcs milyen lehet,pöffékeltél már olyat?Én Solub Fred Masterbe gondolkodok,de kellene mellé még 1-2 íz
Nem tudom,hogy lehet e így,vagy privbe,de az Inawera Latakiát hol szerzed be?
Köszönöm uram!
@Viktor_Hajdu az nem lehet, hogy túl van aromázva? Akkor szokott “szappanos” íze lenni.
Sajnos nem, nem emlékszem pontosan a mennyiségre ennyi idő után, csak arra, hogy gyakorlatilag az illat miatt a lehető legminimálisabb arányt kevertem, sztem 5% sincs. Az illata is gyanús volt már.
Túl is érhet akár. Maga a sárkánygyümi édes inkább mint parfümös. De ez a túlérés i
Is olyan szerintem, hogy ami nekem 10% az lehet, hogy Neked 5%, és már az én 10%-os keverésemet is szappanosnak érezheted. Egyébként a szőlős cuccok brutál rosszak túlaromázva, na azok tényleg folyékony szappanok lesznek.
Úgy gondolom sajnos ez már a múlt, Fifika egyébként jelen van a fórumon talán tud információval szolgálni, ha olvassa ezt a bejegyzést.
Igen ő volt az.