sziasztok, nagyon kíváncsi vagyok nektek melyik a kedven aromátok?! csak egyet lehet ![]()
Nálam a **Big Mouth Yummy - Cinnamon Cereal - Fahéjas gabonapehely ízű **
Journey, Discovery sorozat, dönteni nem tudok![]()
De mind az snv-k és az aromák is fenomenálisak szerintem, azóta más márkájú aromát kb nem is fogyasztok![]()
Számomra a minden idők legjobb aromája az a TPA - Turkish Tobacco és a Cloud’s of Lolo - Flow Dunk. A Turkish-t meg szoktam bolonditani kekszel, csokival, feketecseresznyével, persze a megfelelő arányban, hogy még finomabb legyen.
Egyébként változó, inkább kedvenc márkáim vannak.
bár nem vagyok dohányospárti,de ezt szeretem
![]()
az melyik oldal ?
Amíg pipáztam, a cseresznyés dohányok álltak hozzám a legközelebb, úgy hogy a kiváncsiság rendelések mellett visszatért immáron harmadszorra a Journey Saljut…
…és mivel kiadósabb és finom is, a Cherry Cigar aromát is rendszeresen fogom keverni.
Most nálam is ez pereg, de nem kedvenc néha-néha befigyel! ![]()
Nálam NO.1 Mystic Juice Babylon, aztán a többi! ![]()
inkább márka úgy is mixelem…:
https://journey-liquids.com/
Franciak.Jo bongeszgetest![]()
Regen imadtam az ilyen cseresznyes dohanyokat.Kezdo vaperkent vidaman vasaroltam az akkor meg kesz levest,Liqua cherrybacco…pfejjj!!!Olyan volt mint egy agyoncukrozott,tejszines gyumolcsleves,dohany meg sehol![]()
Van ket szivaros aromam,azokat szerintem ezerszer realisztikusabbra megtudjak csinalni mint az analogosnak mondottakat.
Ha fél év múlva elő veszed meg milyen finom. ![]()
Akkor Journey cseresznyéseket nyugottan próbáld ki, nem édes és nekem bevált.
Ha full dohányos a favorit, a (igaz TPA) RY4 Double nálam is nyerő, harmadszorra fut.
Szivarosban meg már másodszorra rendelem…
…levett a lábamról.
Halisten ez egy 10ml/20 mg kiszereles volt anno ,ami valto iznek elfogyott vagy egy honap alatt![]()
Oh, az más. Azt hittem volt vagy 100ml belőle. ![]()
Erről beszélek: “A zálandófinomodás!!!”
Ez benne a csodálatos.![]()
![]()
![]()
![]()
Pontosan! Ami 1 hét után nem az igazi, az általában 1 hónap után úgy beüt, hogy le kell üljek. ![]()
Jaja azt a journey-t majd betesztelem
Szivarosokat hetvegi alkalmakkor(![]()
) szoktam elovenni.Mint mondtam tenyleg elethu az izvilaguk.Lpv brun atlag finom szivariz,halo longhorn bananos beutesu szivar.De esku nagyon sok szivart szivtam mar aminek pont ilyen bananos beutese van.