sziasztok, nagyon kíváncsi vagyok nektek melyik a kedven aromátok?! csak egyet lehet
Nálam a **Big Mouth Yummy - Cinnamon Cereal - Fahéjas gabonapehely ízű **
Journey, Discovery sorozat, dönteni nem tudok
De mind az snv-k és az aromák is fenomenálisak szerintem, azóta más márkájú aromát kb nem is fogyasztok
Számomra a minden idők legjobb aromája az a TPA - Turkish Tobacco és a Cloud’s of Lolo - Flow Dunk. A Turkish-t meg szoktam bolonditani kekszel, csokival, feketecseresznyével, persze a megfelelő arányban, hogy még finomabb legyen. Egyébként változó, inkább kedvenc márkáim vannak.
bár nem vagyok dohányospárti,de ezt szeretem
az melyik oldal ?
Amíg pipáztam, a cseresznyés dohányok álltak hozzám a legközelebb, úgy hogy a kiváncsiság rendelések mellett visszatért immáron harmadszorra a Journey Saljut…
…és mivel kiadósabb és finom is, a Cherry Cigar aromát is rendszeresen fogom keverni.
Most nálam is ez pereg, de nem kedvenc néha-néha befigyel!
Nálam NO.1 Mystic Juice Babylon, aztán a többi!
inkább márka úgy is mixelem…:
Franciak.Jo bongeszgetest
Regen imadtam az ilyen cseresznyes dohanyokat.Kezdo vaperkent vidaman vasaroltam az akkor meg kesz levest,Liqua cherrybacco…pfejjj!!!Olyan volt mint egy agyoncukrozott,tejszines gyumolcsleves,dohany meg seholVan ket szivaros aromam,azokat szerintem ezerszer realisztikusabbra megtudjak csinalni mint az analogosnak mondottakat.
Ha fél év múlva elő veszed meg milyen finom.
Akkor Journey cseresznyéseket nyugottan próbáld ki, nem édes és nekem bevált.
Ha full dohányos a favorit, a (igaz TPA) RY4 Double nálam is nyerő, harmadszorra fut.
Szivarosban meg már másodszorra rendelem…
…levett a lábamról.
Halisten ez egy 10ml/20 mg kiszereles volt anno ,ami valto iznek elfogyott vagy egy honap alatt
Oh, az más. Azt hittem volt vagy 100ml belőle.
Erről beszélek: “A zálandófinomodás!!!”
Ez benne a csodálatos.
Pontosan! Ami 1 hét után nem az igazi, az általában 1 hónap után úgy beüt, hogy le kell üljek.
Jaja azt a journey-t majd betesztelemSzivarosokat hetvegi alkalmakkor() szoktam elovenni.Mint mondtam tenyleg elethu az izvilaguk.Lpv brun atlag finom szivariz,halo longhorn bananos beutesu szivar.De esku nagyon sok szivart szivtam mar aminek pont ilyen bananos beutese van.