Ezért is kedvelem ezt az oldalt, nincs gyűlölködés, és normális választ kap az ember ha van valami kérdése.
Ha már itt tartunk, valami savanykás aromát, koncentrátumot, s’n’v-t tudnátok ajánlani? Kicsit sok már nekem ez az édes íz világ.
Pont tegnap volt róluk szó egy másik témával kapcsolatban. Solub lime, Atmos Lab feketeáfonya. Messze nem prémium kategória. Az Atmost kóstoltam, az nekem bejött.
Csak nehogy olyan legyen mintha citromba harapnál Én attól tartanék csak. De mi a helyzet az uborkával kevert aromákkal? Valaki kóstolt már ilyesmit?
Igen, nekem sikerült, a szomszéd hozott kóstolót, gyártót nem tudok, de dinnye uborka és citrus uborka kombók voltak. Engem megleptek, ugyan kissé az uborkás testápolók-krémek illatát hozták, de mégis kifejezetten kellemes és ami igazán megdöbbentett “friss” élmény volt. Picit édes, picit uborkás, picit fanyar… És egyik sem tolakodott.
Hali
https://vape42.hu/termek/drf_finest_heaven.html
Én ezt szoktam szívni,általában minden 2.-3.-ik rendelésemben benne vanNekem nagyon kellemes csalódás volt ez az aroma,igazából a zöldcitrompuging miatt rendeltem elsőnek,de az uborkával és a sárgadinnyével egy hihetetlen komplex és finom ízt ad.
Óóó de “mijér, mijér” most kellett ez? Már megy is a kívánságlistára… Köszi az ajánlást!
Nincs mitEgyébként,ha már snv,àltalában én is azokat részesítem előnyben.Persze vannak “rendes” aromák is amik nagyon a szívemhez nőttek pl. a The fuu nak a pinacoladája(főleg ilyenkor,télen) vagy a red astair ,amiből havonta biztos elpőfékelek fél lityótAztán még persze ott vannak azok a dohányos,desszertdohányos aromàk,amiket mtlben szívok.Lehet “drága” az snv,de mihez képest?Amíg cigiztem napi 2-2,5 doboz piros multi ment el.Elég sokat költök aromákra,snvkre,de úgy gondolom,ígysem éri el azt az összeget,amibe mai árfolyamon a cigi kerűlne,és ez sokkal egészségesebb
Engem sem érdekel az ára amíg tudom hogy azt kapok amit elvárok tőlük de nem megy el rá akkor sem egy fél havi fizetés
Mi a családban két generációt képviselünk, a gyermekzet bátrabban nyúl az snv-khez, én kevésbé vagyok bevállalós (öreg ember már csak a krumpliszsákról nyomja a bungee jumpingot). Így aztán ő az, aki próbálgat, én tolom a klasszikot
Igen, óriási előny a humán tesztcsoport. Mint a villanyszerelőknél a “Józsi nyald már meg, van benne áram?” jelenség…
De sokszor nkàbb a mustáros flakont szippantgantnám mint az épp bekevert anyagot… Ő azt mondja milyen mocskosul jo, hogy megrendeltük, én meg azt, hogy ezzel az erővel becsukott szemmel is rendelhetnénk… Nehéz ez!
Húúú rám ez különösen jellemző… Ahogy a kutya is jó dolgában veszik meg, a rengeteg lehetőség miatt pillanatok alatt írok le egy-egy gyártót egyetlen szerintem elrontott “íz” miatt. Aztán időnként bájos segítőm visszacsempészi a rendelések közé az elfelejtett brandet és ha az jó, akkor megbocsátok.
Köszi!!! 7 Leaves! Ezt kerestem és nem jutott eszembe!!!
Nálam az Antimatter Elerion volt az első snv igaz nem dohányos család de nálam akkorát ütött hogy örök kedvenc lett
Nyáron kínáltak meg vele. Először nagyon nevettem, áfonya… De jó lehet. Felkészültem a “szokásos” édes ízre. És nagyon nem az volt. Nekem azért maradt meg ennyire, kifejezetten ízlett a negyven fokban.
Háát 7leaves nálam is érik már egy ideje,néha néha rápróbállok,de nekem olyan hogyis mondjam zöld ízű, elsőre a régi múltban lejátszot focimecsek jutottak az eszembe róla tudod mikor felrúgnak és gyalulod a füvet de még jó is lehet, jártam már úgy is másik aromával anno,mi a véleményed lessz ebből valami dohányos íz is?
Elég sok íz fel lett már sorolva úgy hogy szépen megkérek mindenkit hogy hagyja abba mert hitelt kellesz felvennem hogy mindenből vegyek Persze csak viccelek
Megvesszük részletletagadásra!
És én még úgy indultam neki ennek az egész hogy majd mennyi pénzt meg fogok spórolni
Igen,énis ezért tologatom,hátha bűvös1 hónap után jó lessz az még,nálam általába az 1 hónap a dohányosoknál a forduló pont,ha akkor sem ízlik akkor valszeg nem is fog,így vagyok a Tpa Red Oak-jával is,sőt igazából a Cubano is tolódik mar egy ideje,de hagyom őket,mert folyamat combosodnak,talán a 7Leaves a legjobban kilogó a sorból nálam,de még reménykedek…
Egyébként szintén M-type vagy Bitter nut ami állandó meg mostanság a Inawera Gentleman meg a Tobacco Symphony,de szerettem régebben és van is bekeverve Tpa Red Type annak is kell 1 hónap mire kiteljesedik