Utazás repülővel

Hali mindenkinek.
Először is, ami bejegyzés volt a repülőgépes utazással kapcsolatban, mindet végig olvastam. De gondoltam, hátha tudtok valami újat is írni.
Augusztus elején megyek nyaralni görögbe, repülővel. Esetleg volt valaki mostanában, ebben a helyzetben, és tudna adni pár új infót, hogy mit és hogyan vihetek magammal a “fedélzetre”, úgy hogy ne legyen belőle gondom..?
Gyári porlasztós cuccra gondoltam, és nem rta-ra, mert ha elvennék tőlem akkor sajnálnám azt a rengeteg belefektetett pénzt csak úgy kidobni..
Előre is köszönöm a segítségeteket.

5 kedvelés

Szia !

A kézi poggyászba felvehető a gépre 300 ml folyadék,de amire figyelj ,hogy maximum 100 ml-es kiszerelésben . És az sem jó,ha 200 ml- es flakonba van 100 ml a flakon is max 100ml legyen és tegyél minden folyadékot zárható tasakban .. gond nélkül vihető akár RTA is , de a fedélzetre nem viheted fel az építéshez szükséges szerszámokat az csak feladós poggyászba kerülhet bele .. amire még figyelni kell az ,hogy ha viszel tölthető akumlátort akkor az legyen fóliázás mentes és lehetőleg legyenek rajta az akumlátort adatai … És ezt csak a gépre felvitt kézi poggyászba szállíthatod .. a feladósban nem

Jó pihenést.. :heart:

9 kedvelés

Szia!
Itt a keresőben az első találat:

7 kedvelés

Köszönöm szépen kedves @Peva71 , ezt olvastam. Azért is irtam, ha esetleg történt azóta bármilyen változás, törvények, stb,… ilyen téren..

5 kedvelés