Sok félét lehet olvasni! Én a tutira lennék kiváncsi . Hogy lehet utazni vele, töltő, akksi, saját lötyi? Várom a tapasztalataitokat estleg érvénybe lévő törvényi szabályozást ezzel kapcsolatban? Konkrétan a Schwechat-Köln repterekről lenne szó!
Szia. Talán ez hasznos lesz
Köszi! Sokkal konkrétabb mint amiket én találtam. Megpróbáljuk ezek alapján, bár nem lesz egyszerű!
Sok sikert. És jó utat.
Köszi! Jövő héten felpróbáljuk! Remélem nem lesz gond! Majd megosztom a tapasztalatom!
Izgatottan várjuk.
Sziasztok!
Meg volt az első repülés vaperként, pár szösszenet ami segíthet! Kinga írása tökéletes iránymutató volt, de én a fapados utazási eljárást írom, mivel feladott poggyászom nem volt! Vapelni csakis a kijelölt dohányzóba lehet. 9hónap után egy ilyen dohányzóhelyen pár slukk gyomorforgató! De sajna szinten kellett tartanom a nikotinszintemet! Szörnyű azt elmondhatom! Már sokadszorra állapítottam meg Én marha mit szívtam 30évig! No de a lényeg! Biztonsági ellenőrzés. 2 variációt írok mert párommal 2külön kapun próbáltuk a történetet 2 különböző módon. 1., 2 fiókot kaptunk. Az elsőbe a kabinbőrönd került. Amiben a nejemében benne volt egy 100ml flaska leves lezárható tasakban+1db 18650akksi műanyag tartóban+1db olló. A másik tálcába tette az e-cigit bekapcsolva szóval abban benne volt az akksi +10ml flaska leves kis zacsiban. A készüléket kikapcsoltatták vele, de az akksi benne maradhatott. Ennyi volt az ellenőrzés! Én mindent kiraktam a fiókba. 100ml lötyi+10ml lötyi+2db 18650 +ecigi. Ecigit meg kellett mutatnom ki van-e kapcsolva a két lötyit be kellett zacskózni persze zárhatóba ha az nincs akkor kuka. A két akksit meg tartóba kellett rakni. A bőröndömben csak kerámia csipesz volt és vattába kb 1m Ni80 felspúlnizva! Sima menet volt mindkét variáció! Mind az Osztrák mind a Német ellenőrzésen. Ott elmondják hogy csak a kijelölt helyen lehet használni. De már a gépen senki nem ellenőrzi. Kikapcsolt állapotban az előttünk lévő ülészsebbe tettük. Rákérdezetem ha poggyászt adok fel hogy működik! A lötyiért felnyithatják a bőröndöt és ha olyan az ellenőr ki is dobhatja! Ugyan ez a DIY készlet is! Jobb felvinni magunkkal az utastérbe! Remélem pár gőzlértársnak tudok segíteni ezzel a kis beszámolóval!
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap múlva. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.