Usp aroma gyomorfájás

Sziasztok,létezhet az ,hogy egy Usp-kosher aromától gyomorfájásom van? Most rendeltem egy 5 milist,és mióta ezt szívom,enyén fájogat a gyomrom.Elvileg ezek minden mentesek.

1 kedvelés

Szia. Szerintem előfordulhat, csak a magam esetére gondolok, ha már 5-6 napig szívok mentolosat hányingerem lesz tőle. :thinking:

3 kedvelés

Igen a mentolos nekem is savat csinál,meg nem is szeretem.Szerintem biztos hogy az aromával van gondom,mert soha nem fájt a gyomrom vapeléskor.Érdekes hogy ezek elvileg természetes anyagokból vannak,és pont ettől fáj a gyomrom.Ez egyébként egy BF canat.

3 kedvelés

Simán lehet. Nekem pl a citromos Gösser sörtől volt ilyen, pedig azzal reklámozták, hogy természetes citrom van benne.

2 kedvelés

Érdekes,most hogy írod attól nekem is fájt a gyomrom,a többitől nem.Mondjuk nem is vagyok ezeknek a gyümölcsös söröknek nagy rajongója.És aromák közül nem volt gondod egyikkel sem?

Hát a Must Have citromosa gyanús. Nem sokat szívtam belőle, mert voltak érdekesebb liquidjeim, de mintha savat csinált volna. De ez lehetett véletlen is, még figyelem az esetleges összefüggést.
Gyomrom még nem féjt liquidtől.

1 kedvelés

Kitudja,lehet hogy az általam használt aromában is van valamilyen citromos összetevő,és attól van.

1 kedvelés

A valódi citrom leve nem való liquidbe. Az ugyanis a hevítést nem bírja. Valamikor nagyon kezdő koromban kipróbáltam: Minden olyan édes, émelygős. Mt csepentsek bele, hogy savanyítsam? Citromlevet. Attól pár szívás után koromfekete lett és halál keserű. Senkinek nem ajánlom.

2 kedvelés

Hát a sörről beszéltem :slight_smile:
Nem tudom a kóser liquidbe mit tesznek, a sörös citrom csak egy példa volt, hogy hiába természetes, irritálhat.

3 kedvelés