Sziaszto!
Nem régibben váltottam erre a készülékre és az lenne a problémám, hogy eddig mindig ugyan úgy kevertem a liquidet a régebbi gépbe , hogy vettem egy aromát 20-30 milist 100 milis palackban.
Rendeltem még alapfolyadékot és nikotin sót is és akkor beleontottem kettőt a nikontinbol 10 milist, és felhuztam alap folyadékkal. Az előző gépem olyab 1 év után már nem volt az igazi ezért vettem egy Ursa Nano pro 2 tőt viszont ebbe ezek a keverések valamiert égett ízt adnak. Mi lehet a baj ki probáltam ezzekkel az előre bekevert kis 10 milis liquidekkel azzal semmi baj. Tudnátok segíteni, hogy itt mi lehet a baj hogyan keverjem be az aromát? Előre is köszönöm!
Szia!
Milyen pg/vg arányú az alapleved?
Gondolom a 10 millis liquidek 50/50 esek. Próbáld olyanra keverni az aromából is.
50/50 pont ez a baj es a 10 milis is 50/50
Gondolom az aroma fulll pg
Akkor pedig pont pg többlet lesz.
Bocsi, de akkor passz.
Milyen márkájú alaplevet, aromát és niko-t használsz?
Revolute mind kettő
Ezek jó cuccok…"túl jók is"hagyod àzni elég ideig?Nem kezded túl gyorsan szîvni?
Szerdán jött meg be kevertem kb tegnap már bele kostoltam , de a vaporesso-s gépnél igy sose vplt baj es reggel töltöttem be es mondjuk most szivtam bele es szar.
Az alaplének van szavatossága? még ezen gondolkodtam
Én kaptam màr lejàrt szav.idejűt…ha jól emlékszem vg-t…mondjuk elszîvtam gondot nem okozott.
Van szav ideje, de ha nincs színe, nem zavaros és büdös, nem hiszem hogy gond lenne.
Ha 50/50 vagy 60vg amit beletöltesz megvárod,hogy beàzzon 9-12 Watton annak jónak kell lennie…
De ha már egyszer beégett a podfejed akkor az égget íz benne marad. Hány slukkot szívtál aminek égett íze volt? Szerintem cserélj podfejet és csináld úgy ahogy @anon51972836 tanácsolta. Hagyd, hogy beázzon rendesen, ne legyen száraz!
Mivel azt írta, hogy kész 10 ml es liquidekkel jó, azért nem javasoltam neki, de egyébként igazad van. Az első gondolatom ez volt nekem is
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
De úgy néz ki megoldodott a probélma , tegnap reggel mondom leszedem a tetejét a cumis részét is annak a flakonnak amibe be kevertem hatha az segít hogy kap levegőt a kész liquid. Este haza értem azt be töltöttem vartam egy 10 percet es nagyon jó íze volt végre . Azt ne mondjatok , hogy ezt alapbol igy kell
Égett íz nem hinném, hogy attól volt hogy nem levegőzött, attól legfeljebb csípős lesz szerintem. Új fejbe töltötted?
Egyébként igen, sokan levegőztetik keverés után, sokan nem
Olyan fejbe töltöttem amiben égett íze volt eddig
De akkor ez rejtély
Még mindig ugyazzal a fejjel használod, amiben korábban égett íze volt? És most nincs?
Igen
BPeti üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2024. jún. 2., Vas 16:06):