Ursa nano pro 2 égett íz

Sziaszto!
Nem régibben váltottam erre a készülékre és az lenne a problémám, hogy eddig mindig ugyan úgy kevertem a liquidet a régebbi gépbe , hogy vettem egy aromát 20-30 milist 100 milis palackban.
Rendeltem még alapfolyadékot és nikotin sót is és akkor beleontottem kettőt a nikontinbol 10 milist, és felhuztam alap folyadékkal. Az előző gépem olyab 1 év után már nem volt az igazi ezért vettem egy Ursa Nano pro 2 tőt viszont ebbe ezek a keverések valamiert égett ízt adnak. Mi lehet a baj ki probáltam ezzekkel az előre bekevert kis 10 milis liquidekkel azzal semmi baj. Tudnátok segíteni, hogy itt mi lehet a baj hogyan keverjem be az aromát? Előre is köszönöm! :slight_smile:

3 kedvelés

Szia!
Milyen pg/vg arányú az alapleved?
Gondolom a 10 millis liquidek 50/50 esek. Próbáld olyanra keverni az aromából is.

2 kedvelés

50/50 pont ez a baj es a 10 milis is 50/50

Gondolom az aroma fulll pg​:thinking:
Akkor pedig pont pg többlet lesz.
Bocsi, de akkor passz.

Milyen márkájú alaplevet, aromát és niko-t használsz?

Revolute mind kettő

2 kedvelés

Ez volt pl. amit utoljara rendeltem .

1 kedvelés

Ezek jó cuccok…"túl jók is"hagyod àzni elég ideig?Nem kezded túl gyorsan szîvni?

2 kedvelés

Szerdán jött meg be kevertem kb tegnap már bele kostoltam , de a vaporesso-s gépnél igy sose vplt baj es reggel töltöttem be es mondjuk most szivtam bele es szar.

Az alaplének van szavatossága? :sweat_smile: még ezen gondolkodtam

Én kaptam màr lejàrt szav.idejűt…ha jól emlékszem vg-t…mondjuk elszîvtam gondot nem okozott.

3 kedvelés

Van szav ideje, de ha nincs színe, nem zavaros és büdös, nem hiszem hogy gond lenne.

3 kedvelés

Ha 50/50 vagy 60vg amit beletöltesz megvárod,hogy beàzzon 9-12 Watton annak jónak kell lennie…

3 kedvelés

De ha már egyszer beégett a podfejed akkor az égget íz benne marad. Hány slukkot szívtál aminek égett íze volt? Szerintem cserélj podfejet és csináld úgy ahogy @anon51972836 tanácsolta. Hagyd, hogy beázzon rendesen, ne legyen száraz!

2 kedvelés

Mivel azt írta, hogy kész 10 ml es liquidekkel jó, azért nem javasoltam neki, de egyébként igazad van. Az első gondolatom ez volt nekem is :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Köszönöm mindenkinek a segítséget!
De úgy néz ki megoldodott a probélma , tegnap reggel mondom leszedem a tetejét a cumis részét is annak a flakonnak amibe be kevertem hatha az segít hogy kap levegőt a kész liquid. Este haza értem azt be töltöttem vartam egy 10 percet es nagyon jó íze volt végre :rofl::rofl:. Azt ne mondjatok , hogy ezt alapbol igy kell :grin:

3 kedvelés

Égett íz nem hinném, hogy attól volt hogy nem levegőzött, attól legfeljebb csípős lesz szerintem. Új fejbe töltötted?
Egyébként igen, sokan levegőztetik keverés után, sokan nem :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Olyan fejbe töltöttem amiben égett íze volt eddig :smiley:
De akkor ez rejtély

2 kedvelés

Még mindig ugyazzal a fejjel használod, amiben korábban égett íze volt? :open_mouth: És most nincs? :thinking:

2 kedvelés

Igen :sweat_smile:

BPeti üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2024. jún. 2., Vas 16:06):

3 kedvelés