UPS csomagkövetés

Sziasztok!

Várok egy csomagot. UPS szállítja. Azt írja,hogy becsült kézbesítési idő holnap nap végéig, de az utolsó infó,hogy 30-án tovább indult a Nürnbergi telephelyről.
Akinek már van velük tapasztalata, ossza meg légyszí.
Köszönöm​:blush:

2 kedvelés

Szia ! Remélem több szerencséd lesz ,mint itt többüknek.. Nekem eddig sosem sikerült az információk szerint megkapom a csomagom . … ,de megkaptam valahogy mindig

5 kedvelés

Görögből ( Tripod 2,Aer ) UPS hozta,feladástól számítva 5 nap alatt itt volt,tehát várhatod a héten,ha csak nem változott valami náluk :blush:

5 kedvelés

A szerencse fia :rofl:

4 kedvelés

Protekcióm van már szinte mindenhol :joy:

5 kedvelés

Ups nekem 1 héten belül szállította. Előtte nap kaptam értesítést, hogy a következő napon érkezik. Konkrét időpontot nem adott.

6 kedvelés

Akkor ezek szerint holnapra nem várható, bár még nincs nap vége :blush:
. Köszönöm az infót :+1:

5 kedvelés

https://vaperina.cc/t/ups-kalvaria-nektek-mi-a-tapasztalatotok-veluk/52036

4 kedvelés

Makker 2.0​:rofl::rofl:

Kíváncsi leszek @Peva71 hogy fogja meg kapni ..

Én drukkolok :heart:

3 kedvelés

Az biztos ,hogy én ha meglátom ,hogy UPS akkor inkább nem is vásárolok :rofl: , de mint a példák is mutatják van akit szeretnek odafent :rofl:

3 kedvelés

Rakerestem itt az ups-re de ezt nem adta ki, vagy figyelmetlen voltam. Köszi, elolvasom :+1::blush:

3 kedvelés

Én is nehezen találtam meg, csak emlékeztem rá, hogy volt ilyen téma, és nem hagyott nyugodni, míg meg nem találtam. :grin:

3 kedvelés

Uh valóban a Dühöngő témák nem jelentek meg a találatok között. :confused: Köszönöm, hogy felhívtátok erre a figyelmem. :slightly_smiling_face: Javítottam :white_check_mark:

3 kedvelés

Én 17.-én rendeltem esmok-ról még nincs nálam a csomag.
Elméletileg ma megjön.
Véleményt nem szeretnék róluk írni mert Donát kitiltana az oldalról, azt meg nem szeretném…
A külföldi részével nincs gond 2 nap alatt itt volt Madridból.
A vecsési szemétdombbal van a probléma…