Sziasztok!
Várok egy csomagot. UPS szállítja. Azt írja,hogy becsült kézbesítési idő holnap nap végéig, de az utolsó infó,hogy 30-án tovább indult a Nürnbergi telephelyről.
Akinek már van velük tapasztalata, ossza meg légyszí.
Köszönöm
Sziasztok!
Várok egy csomagot. UPS szállítja. Azt írja,hogy becsült kézbesítési idő holnap nap végéig, de az utolsó infó,hogy 30-án tovább indult a Nürnbergi telephelyről.
Akinek már van velük tapasztalata, ossza meg légyszí.
Köszönöm
Szia ! Remélem több szerencséd lesz ,mint itt többüknek.. Nekem eddig sosem sikerült az információk szerint megkapom a csomagom . … ,de megkaptam valahogy mindig
Görögből ( Tripod 2,Aer ) UPS hozta,feladástól számítva 5 nap alatt itt volt,tehát várhatod a héten,ha csak nem változott valami náluk
A szerencse fia
Protekcióm van már szinte mindenhol
Ups nekem 1 héten belül szállította. Előtte nap kaptam értesítést, hogy a következő napon érkezik. Konkrét időpontot nem adott.
Akkor ezek szerint holnapra nem várható, bár még nincs nap vége
. Köszönöm az infót
Az biztos ,hogy én ha meglátom ,hogy UPS akkor inkább nem is vásárolok , de mint a példák is mutatják van akit szeretnek odafent
Rakerestem itt az ups-re de ezt nem adta ki, vagy figyelmetlen voltam. Köszi, elolvasom
Én is nehezen találtam meg, csak emlékeztem rá, hogy volt ilyen téma, és nem hagyott nyugodni, míg meg nem találtam.
Uh valóban a Dühöngő témák nem jelentek meg a találatok között. Köszönöm, hogy felhívtátok erre a figyelmem.
Javítottam
Én 17.-én rendeltem esmok-ról még nincs nálam a csomag.
Elméletileg ma megjön.
Véleményt nem szeretnék róluk írni mert Donát kitiltana az oldalról, azt meg nem szeretném…
A külföldi részével nincs gond 2 nap alatt itt volt Madridból.
A vecsési szemétdombbal van a probléma…