Fújás és papírtörlő 1perc és kész.
Ugye most a Stubby tankot nem szedtem szét teljesen … így elég nehezen szárad ki belül.
Fúj bele és annyi…nem kell túl gondolni…
Ultrahangost már én is szerettem volna venni, a Lidl-is akciósról lemaradtam, egy kisebbet kaptam a szomszédtól, de szerintem az csak áramot fogyasztani volt jó, szóval, ha van bevált, meghallgatnám
Kompresszor!
Csak azt nem kapni, vagy ha igen, kétszeres áron nyerészkedéssel
Emagon van 10 alatt is..
Figyelni kell az akciós újságot.
Most megnéztem (neked), az aktuális és a következő hetiben nincs.
De nem vészes az ára, azt hiszem 8k körül volt.
Tudom kényes vagyok, de emaggal sajnos több alkalommal is rossz tapasztalatom volt, megesküdtem, hogy a jövőben egy forintot nem keresnek rajtam
Rászánom magam és keresgélek valami elfogadhatót.
Én se veszek ott semmit nincs jó tapasztalatom nekem se velük ,azt hittem csak én nem szeretem őket.
Ilyen lett rendelve a tmks kollégának . Neki bevált.
Köszönöm! Szerintem rosszul mondtam, nem Lidl, hanem Aldi-s volt, 9k volt, totalcar-on teszt is van róla. Mindegy, már találtam párat, de még olvasgatok “véleményeket”.
Ha ilyen lesz, nyugodtan vedd meg.
Tényleg jó.
Meleg, majdnem forró vízben ultrahangozás, majd jól kirázni mindent, aztán letenni rongyra vagy papírtörlőre. Ugyanúgy megszárad a saját hűlése közben, mint a mosogatógép amikor kinyitod/kihúzod. A forró víz nem árt a tankoknak, és a dzsuvát is kihozza jobban
DIY . MP3 , ultrahangos track, hangszóró, egy táll , bele a lötyi . Mehet a parti
Tál forró vízbe beletámaszt egy mindenálló vibri, 2 csepp Jar, aztán power on
(Szomszéd vaper mondta…..)
Az is egy opció. Szerintem hosszadalmas .
2’40” zuhannyal, cigivel…ja nemide