Ultrahangos tisztító kibeszélő

Fújás és papírtörlő 1perc és kész.

13 kedvelés

Ugye most a Stubby tankot nem szedtem szét teljesen … így elég nehezen szárad ki belül.

7 kedvelés

Fúj bele és annyi…nem kell túl gondolni…

10 kedvelés

Ultrahangost már én is szerettem volna venni, a Lidl-is akciósról lemaradtam, egy kisebbet kaptam a szomszédtól, de szerintem az csak áramot fogyasztani volt jó, szóval, ha van bevált, meghallgatnám :wink:

6 kedvelés

Kompresszor!:wink:

8 kedvelés

Enyém Aldis. Szerintem tökéletes. :hugs:

9 kedvelés

Csak azt nem kapni, vagy ha igen, kétszeres áron nyerészkedéssel :wink:

5 kedvelés

Emagon van 10 alatt is..

8 kedvelés

Figyelni kell az akciós újságot.

Most megnéztem (neked), az aktuális és a következő hetiben nincs.

De nem vészes az ára, azt hiszem 8k körül volt.

8 kedvelés

Tudom kényes vagyok, de emaggal sajnos több alkalommal is rossz tapasztalatom volt, megesküdtem, hogy a jövőben egy forintot nem keresnek rajtam :slight_smile:

Rászánom magam és keresgélek valami elfogadhatót.

8 kedvelés

Én se veszek ott semmit nincs jó tapasztalatom nekem se velük ,azt hittem csak én nem szeretem őket.

9 kedvelés

Közben készül a gyros. :hugs:

10 kedvelés

Ilyen lett rendelve a tmks kollégának . Neki bevált.

https://allegro.hu/termek/ultrahangos-moso-zs-500-l-93185991-5268-49b5-b17f-a70b81f073c7?offerId=16121958319

7 kedvelés

Köszönöm! Szerintem rosszul mondtam, nem Lidl, hanem Aldi-s volt, 9k volt, totalcar-on teszt is van róla. Mindegy, már találtam párat, de még olvasgatok “véleményeket”.

6 kedvelés

Ha ilyen lesz, nyugodtan vedd meg.

Tényleg jó. :hugs:

4 kedvelés

Meleg, majdnem forró vízben ultrahangozás, majd jól kirázni mindent, aztán letenni rongyra vagy papírtörlőre. Ugyanúgy megszárad a saját hűlése közben, mint a mosogatógép amikor kinyitod/kihúzod. A forró víz nem árt a tankoknak, és a dzsuvát is kihozza jobban :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

DIY . MP3 , ultrahangos track, hangszóró, egy táll , bele a lötyi . Mehet a parti :rofl:

4 kedvelés

Tál forró vízbe beletámaszt egy mindenálló vibri, 2 csepp Jar, aztán power on :wink::joy:

(Szomszéd vaper mondta…..:roll_eyes:)

6 kedvelés

Az is egy opció. Szerintem hosszadalmas . :joy:

4 kedvelés

2’40” zuhannyal, cigivel…ja nemide :roll_eyes:

3 kedvelés