Azokat beledobhatod egyben…
Fél töltettel, 2x-re mosva viszont jobbá hatásfok, mélyebbre hatol a nagyobb energiafőleg pici lyukak, bonyolult formák esetén hatásos. Meleg/forró vízben ultrahangozva még még jobb.
Igaz! A meleg víz szerintem alap!!
És a jól működő mosás még egy kicsit melegít is rajta
Inkább szétkapom.
Meg az alufólia próba
Szerintetek, hogyan jobb használni, ha minél tobb cucc van benne, vagy ha csak kevesebb, úgy értem hogy egy vagy több kazán egyszerre?
Szerintem mindegy!
Max.2 kazánt rakok bele egyidejűleg.
De szokás kérdése szvsz.
Szellősen gyorsabban végez. A nagy tömeg és felület felveszi az energiát, ergo kevesebb jut/db, és az rosszabb hatásfokú is lesz. Zsúfolni nem ajánlo, sacc 50-70 százalékos töltet az ideális.
Csak nem feleslegesen vetted meg a mosót, látom!
Hétvégi wellness.
Sajnos elfogyott az almás pités lötyi. Remélhetőleg legalább ilyen jó aroma kerül a helyére.
Az az FL alja már nem igazán kőr alakú..(lehet ez gyengébb anyag mind az eredeti)
Pozitív pinnek kocka alakja van
Szia János!
Aha így más.Kiváncsi lennék hasonló anyagból készülnek -e …Ja nem kétlem,hogy jól működik csak látszik már rajta az idő,ami nem gond végülis rajtam is látszik.
A tisztítást már szinte mindenki tudja, hogy az ultrahangos masina a legjobb … na de mi a helyzet a szárítással ?
Ki hogy csinálja ?
Kirakjátok és megvárjátok, míg megszárad ?
Vagy van valami praktika ?
Sajnos lassan már elmúlnak a melegek, fűtés még nincs … és hát nem igazán száradnak hatékonyan a cuccok.
Szóval várom az ötleteket.
Hajszáritó!