Üdv Gőztársak! Gondoltam megosztom veletek február-március szerzeményeit. Külön köszönet a vaperina közösségnek.
Egy korábban sikertelen és rossz tapasztalat után újra nekivágtam a mesh szépségeinek. Korábban használt Profile X totál csalódás volt, a bakancslistán szerepelt a profile RDTA és hozzá illő Mod, ami végül Argus lett. Aromapótlás is sikeresen befejeződött, számok alapján sejthető melyik a favorit
Korábban kaptam chill pill aromákat, amik között meglepően (számomra) nagyon kellemes gőzőket készítettem. Kérdésem, aki használt chill-t, az ajánlott keverési arány 15%, volt aki más százalékba keverte?
Hali!
Nekem bőven elég volt 10%-os keverési arány a Chill Pill-ből. Nem lett a repertoárom tagja egyik sem.
Sajnálom a rossz tapasztalatot, nekem első építésétől kezdve egyik legjobb ízvisszaadású RTA-m.(soha nem volt előtte mesh RTA a birtokomban)
Ezúton mondok köszönetet a mindannyiunk által ismert hajdúsági sponsor-omnak a lehetőségért.
A keresztneve Z…a!
Köszi Zoli, lehet adok még esélyt a profile nak. szerintem nálam volt a hiba, anno mikor beharangozták olyan jókat írtak róla (mesh, single, dual coil) vettem belőle kettőt is (2 rainbow)… nem váltam meg tőle szerencsére
Nincs mit köszönni!
Ahogyan @Tyutyika szokta írni: a mesh lapot ráhajtani a vattára, nem a vattát alá-bele fűzni a mesh lapra-ba, -be, -bá, -bé, dó ré mí fá szó…
(ha az lett volna a baj )
A Chill Pill meg, hááát, szó-szó!
pöfékeltem jó chill pillt (mármint számomra jót), de nekem sem lessz a gyakoriak között. 3-4 fajta aroma van ami ennyi év után mindíg pótlásra szorul, most szembe jött vettem a Fighter Fuel, nah pl most azokból rendeltem 2-3 koncit de már nem nagyon tekintgetek új ízek után (egyenlőre)
Leírni mindíg könnyebb mint megcsinálni, most megpróbálom előbb a vattát, majd rátezem a lapot. YT-n amúgy a lapot kis watton előkezelik, akkor ha jól értem itt ilyen nincs előtte. (Ezzel nincs is semmi baj, mert mindent saját hibánkon tanulunk meg)
Vagy egy másik irányból… Edison minden alkalommal, amikor olyan villanykörtét készített, ami nem működött, egyszerűen csak egy újabb módját fedezte fel annak, hogyan nem szabad villanykörtét készíteni. És ezzel a kizárásos módszerrel eljutott odáig, hogy végül sikerült előállítania egy olyan villanykörtét, amely világított.