Újdonságok

Ez rohadt menő, bár lehet hogy kivernèm vele…a fogam :open_mouth::grin::ok_hand:

6 kedvelés

Miért van olyan érzésem, hogy ezek a squonk modok leágazóban vannak ?
Alig lehet kapni, egyik gyártó sem rukkol elő új modellel, a régiek pedig szinte teljesen kifutottak …

3 kedvelés

Mi Squonkkerek most épp fordítva látjuk :joy: tavaly még szarabb volt a helyzet

5 kedvelés

Szerintem a podmodok elnyomnak mindent…:sob::joy::thinking: Amúgy sokan nem ismerik az újak közül a squonk elvét.
Na de pár éve azt tapasztalom, sokan a DL/MTL párhuzamos létezésével sincsenek tisztában. DL és kész, mert az van sok alapvapernek, fiataloknak.

6 kedvelés

Engem nem vernek át :winking_face_with_tongue:

5 kedvelés

Hát neked legyen igazad. :+1:
Rengeteg ilyen készülék látott már napvilágot, de szinte már egyiket sem lehet kapni. :frowning:

2 kedvelés

Ez így van.
Tegnapig én sem tudtam róla … és eléggé bejövősnek tűnik. :hugs:

4 kedvelés

Én is itt fedeztem fel .. azóta a rabja vagyok :hugs::heart:

7 kedvelés

Nem véletlen jó ! A legegyszerűbb vape cucc. Ha éget locsolom, ha folyik kiöntöm … :grin: A drótot 3 méterről bele lehet igazítani, vatta bele azt cső… :rocket:

6 kedvelés

CoilART 911 Pod System Kit 40W Porsche 911 :thinking: inspirálta dizájn alapján, hajlított kijelzővel, hogy a társaságod is tudja hány watton tolod.

7 kedvelés

Vape funkció már harmadlagos…mint mobillal telefonálni :open_mouth::rofl:

7 kedvelés

Inkább csendben maradok.:confounded_face:

2 kedvelés

Ebbe az ínséges időkbe kiönteni? Inkább liquid átömlesztés egy másik kazánba.

2 kedvelés

B80 kihívó? Smoant Knight AIO Kit $50.99 Sourcemore

7 kedvelés

Lassan már podról fogunk írni egymásnak.

4 kedvelés

Meglehet. Érdekes irányokat tud venni a kutatás és fejlesztési részleg. Azt az oximoront már be sem mertem linkelni amivel ma találkoztam: “High-End eldobható”

5 kedvelés

Mégse jön ki idén az agyimplantátumos? :open_mouth:Gépeljen, aki szegény…:rofl:

4 kedvelés

Nekem az már biztos magas lenne, de elég szomorú, hogy ennyit foglalkoznak az eldobhatós szutykok fejlesztésével. Mondjuk, nekem már ez a nem eldobhatós pod gyártás sem szimpatikus. Lassan eljutunk oda, hogy óránként kiadnak egyet.

5 kedvelés

Megbolondult az emberiség, értelmetlen munkák és értelmetlen profithajszolás, nem lett jobb az életszínvonal - még ha próbálják is ezt a látszatot kelteni…idegbeteg és hajszolt az emberiség. Folyamatosan új pod, villanyautó, mobil kell, meg újfajta mosópor. :face_vomiting:

6 kedvelés

Többnyire rezisztens vagyok az ilyen újdonságokra. A hétköznapokban nekem tökéletesen megfelel a vape-ipar “kalasnyikovja” a Pico + egy Dead Rabbit 2. Ünnepnapokra meg B80 vagy a Brunhilde és Cthulhu Valor kombináció.

6 kedvelés