Ez rohadt menő, bár lehet hogy kivernèm vele…a fogam ![]()
![]()
![]()
Miért van olyan érzésem, hogy ezek a squonk modok leágazóban vannak ?
Alig lehet kapni, egyik gyártó sem rukkol elő új modellel, a régiek pedig szinte teljesen kifutottak …
Mi Squonkkerek most épp fordítva látjuk
tavaly még szarabb volt a helyzet
Szerintem a podmodok elnyomnak mindent…![]()
![]()
Amúgy sokan nem ismerik az újak közül a squonk elvét.
Na de pár éve azt tapasztalom, sokan a DL/MTL párhuzamos létezésével sincsenek tisztában. DL és kész, mert az van sok alapvapernek, fiataloknak.
Engem nem vernek át ![]()
Hát neked legyen igazad. ![]()
Rengeteg ilyen készülék látott már napvilágot, de szinte már egyiket sem lehet kapni. ![]()
Ez így van.
Tegnapig én sem tudtam róla … és eléggé bejövősnek tűnik. ![]()
Én is itt fedeztem fel .. azóta a rabja vagyok ![]()
![]()
Nem véletlen jó ! A legegyszerűbb vape cucc. Ha éget locsolom, ha folyik kiöntöm …
A drótot 3 méterről bele lehet igazítani, vatta bele azt cső… ![]()
CoilART 911 Pod System Kit 40W Porsche 911
inspirálta dizájn alapján, hajlított kijelzővel, hogy a társaságod is tudja hány watton tolod.
Vape funkció már harmadlagos…mint mobillal telefonálni ![]()
![]()
Inkább csendben maradok.![]()
Ebbe az ínséges időkbe kiönteni? Inkább liquid átömlesztés egy másik kazánba.
Lassan már podról fogunk írni egymásnak.
Meglehet. Érdekes irányokat tud venni a kutatás és fejlesztési részleg. Azt az oximoront már be sem mertem linkelni amivel ma találkoztam: “High-End eldobható”
Mégse jön ki idén az agyimplantátumos?
Gépeljen, aki szegény…![]()
Nekem az már biztos magas lenne, de elég szomorú, hogy ennyit foglalkoznak az eldobhatós szutykok fejlesztésével. Mondjuk, nekem már ez a nem eldobhatós pod gyártás sem szimpatikus. Lassan eljutunk oda, hogy óránként kiadnak egyet.
Megbolondult az emberiség, értelmetlen munkák és értelmetlen profithajszolás, nem lett jobb az életszínvonal - még ha próbálják is ezt a látszatot kelteni…idegbeteg és hajszolt az emberiség. Folyamatosan új pod, villanyautó, mobil kell, meg újfajta mosópor. ![]()
Többnyire rezisztens vagyok az ilyen újdonságokra. A hétköznapokban nekem tökéletesen megfelel a vape-ipar “kalasnyikovja” a Pico + egy Dead Rabbit 2. Ünnepnapokra meg B80 vagy a Brunhilde és Cthulhu Valor kombináció.