Ez rohadt menő, bár lehet hogy kivernèm vele…a fogam
Miért van olyan érzésem, hogy ezek a squonk modok leágazóban vannak ?
Alig lehet kapni, egyik gyártó sem rukkol elő új modellel, a régiek pedig szinte teljesen kifutottak …
Mi Squonkkerek most épp fordítva látjuk tavaly még szarabb volt a helyzet
Szerintem a podmodok elnyomnak mindent… Amúgy sokan nem ismerik az újak közül a squonk elvét.
Na de pár éve azt tapasztalom, sokan a DL/MTL párhuzamos létezésével sincsenek tisztában. DL és kész, mert az van sok alapvapernek, fiataloknak.
Engem nem vernek át
Hát neked legyen igazad.
Rengeteg ilyen készülék látott már napvilágot, de szinte már egyiket sem lehet kapni.
Ez így van.
Tegnapig én sem tudtam róla … és eléggé bejövősnek tűnik.
Én is itt fedeztem fel .. azóta a rabja vagyok
Nem véletlen jó ! A legegyszerűbb vape cucc. Ha éget locsolom, ha folyik kiöntöm … A drótot 3 méterről bele lehet igazítani, vatta bele azt cső…
CoilART 911 Pod System Kit 40W Porsche 911 inspirálta dizájn alapján, hajlított kijelzővel, hogy a társaságod is tudja hány watton tolod.
Vape funkció már harmadlagos…mint mobillal telefonálni
Inkább csendben maradok.
Ebbe az ínséges időkbe kiönteni? Inkább liquid átömlesztés egy másik kazánba.
Lassan már podról fogunk írni egymásnak.
Meglehet. Érdekes irányokat tud venni a kutatás és fejlesztési részleg. Azt az oximoront már be sem mertem linkelni amivel ma találkoztam: “High-End eldobható”
Mégse jön ki idén az agyimplantátumos? Gépeljen, aki szegény…
Nekem az már biztos magas lenne, de elég szomorú, hogy ennyit foglalkoznak az eldobhatós szutykok fejlesztésével. Mondjuk, nekem már ez a nem eldobhatós pod gyártás sem szimpatikus. Lassan eljutunk oda, hogy óránként kiadnak egyet.
Megbolondult az emberiség, értelmetlen munkák és értelmetlen profithajszolás, nem lett jobb az életszínvonal - még ha próbálják is ezt a látszatot kelteni…idegbeteg és hajszolt az emberiség. Folyamatosan új pod, villanyautó, mobil kell, meg újfajta mosópor.
Többnyire rezisztens vagyok az ilyen újdonságokra. A hétköznapokban nekem tökéletesen megfelel a vape-ipar “kalasnyikovja” a Pico + egy Dead Rabbit 2. Ünnepnapokra meg B80 vagy a Brunhilde és Cthulhu Valor kombináció.